- Konu Sahibi incilideniz
- #13.021
Merhaba,
Ben de katiliyorum o kadar ac birakan bir diyet ki,
Gece ölecegimi sandim,birkac kez bayilma asamasina geldim.
Butun duzenimi bozdu ustelik patates gibi diyet listelerinde sakinilan nisastasi bol bir sebzeyi limitsizce yemenin bir faydasi olacagini dusunmuyordum. Yine de kilolardan kurtulma istegi agir basti basladim lakin kimseye tavsiye etmiyorum vucudunuz kilo verecekse de soklaninca bir ileri bir geri oluyor,olum diyeti gibi yasamdan sogutuyor.
Giden kilolar yagdan degil sudan sindirim sisteminden gidiyor,yeme tarzini degistirince su yeniden depolaniyor sistem doluyor kilolar geliyor.
Hele uzun vadede ciddi zararlari olucak bir diyet bu.
Hamurisi,tatli yemeyip ogunleri az ve sik yersek ve plates yada egzersiz yuruyus yaparsak gidecek aslinda ama hepimiz kisa yoldan koseyi donme meraklillari olarak 5 gunde 5 kilo verdiren bu tehlikeli diyeti deniyoruz.
Lutfen kimse baslamasin bedeninizi boyle ani kilo alis verislerle sasirtmayin,kilolarla mutlu olun yada duzenli sistemli her cesit besinden yenilen enerjinizin dusmeyecegi bir diyet benimseyin.
Sevgiler
Çok doğru diyorsunuz haklısınız ama ben kendi adıma söylüyorum özgüveni sırf kilosundan dolayı düşük bi insan ne ypacağını şaşırıyor