- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
- Konu Sahibi incilideniz
- #13.261
canım başlangıç ve şimdiki kılonun fotonu koyarmsn senı çok merak edyrum.benım 4 gunum ısrarlıyım dıyette.3 aylık bebeğim var ve spor yapmıyorum maesfff
Canım 90 ile başladım şimdi 82 kiloyum.Yani tabii ki incelme falan oldu ama 82 kilo bir insan ne kadar fit görünür o ayrı
günaydın herkese
bu gün sabah tartıldım 66.1 geldim ve tabiki mutluyumbu gün yumurta,süt ve yağurt günüm ya yağsız olması gerkiyor diye biliyorum sütün ve yoğurdun evde ligtolanı yok :26:markete gitmeye üşeniyorum
normal süt içsem olurmu acaba daha içmedim kararsızım
İlk sayfaya bakacaktım, bak gene unuttum.Ya sadece yoğurt ya da süt-yumurta bir arada diye hatırlıyorum.Çok tüketmeyeceksen bence light might diye kasmana gerek yok.Ben sadece yoğurt kullanıyorum, o da light değil.Sonuçta zaten 2 ya da 3 minik kase yiyorum alınan kalori 300-400 arası gün toplamında.Light kullanıp onu 200 yapsak ölürüz diyorum
Bu diyete bugün bende başlamak istiyordum ama yine başaramadım
İlk gün meyva günü yapıcaktım kendime sözde.
Yine diyetteyim ama ben bu diyetle biraz daha bu süreci hızlandırmak istiyordum.
Nebilim sabah salata yemek yada et,tavuk vs yiyeceğimi düşünmek miğdemi bulandırıyor.
Çokta üzgünüm aslında dün eşimle resim çekiliyoruz kocaman bir suratım ve bedenim olduğunu görmek beni çok çok daha üzüyor.
Ne yapıcam ben böyle bilmiyorum![]()
Canım, daha beterini söyleyeyim.Et yerken sabah yanında yeşil çay içiyorum.Diğer günler de böyle.Yani et ile çayı yan yana düşünebilir misin? Ne kadar iğrenç geliyor kulağa değil mi? Ya şuna ne dersin? 15 günde 8 kilo verdim.Bu da süper gelmiyor mu kulağa? Yani keşke çok şahane şeyler yiyip aynı anda da şahane fazla kiloları bir anda versek.Ama malesef yok öyle bir mucizevi çözüm.Derdimiz ne ona karar verelim.Biz çok lezzetli şeyler yiyip, hala şişko mu kalmak istiyoruz? Yoksa 2-3 ay boğazımızı tutup 5-10 yaş daha küçük görünmek, eşlrimizin yanında annesi gibi değil de eşi gibi mi hatta kardeşi gibi mi görünmek istiyoruz?Ne kadar daha siyahlara mahkum olacağız, oramızı buramızı hep saklayacak şeyler giyeceğiz? İncecik hatunları görünce kendimizi berbat hissedeceğiz? Bunları düşün ve "yeter" de.
Merhaba kizlar ben de basliyorum yarin!!
Dogumda aldigim kilolari hala varemedim...
1.5 yil oldu! Sporla cok topladim vucudu ama 6 aydir hicbise yapmiyorum. Yarin sporla beraber basliyorum ben de!
Benimki de motive olayim diye 65 ol nal kadar tektas alicam dedi :)
Ay vermem lazim artik yani pis bogazimi tutmaliyim :/
Vayy tek taş
Şimdiden kolay gelsin.