• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canım spor mutlaka yap ben günden en fazla 1 saat kardiyo yapıyorum
en az 100 en fazla 200 yarım mekik çekiyorum yediklermie dijkkat ediyorum bol su yeşil çay şimdi bu diyeti denicem tek günlük hafta bir denicem 75.5 şuan bakalım yarın kaç olcam çok kararlıyım yarında patates haşlama yicem tüm gün oğluşun doğum gününe kadar 64 olmam şart

spora hakkikaten üşeniyorum
havalar çok soğuk
şimdilik idare edeceğim artık ne yapalım
demin bıcı bıcıya girdim 77,5 çıktım kıyafetsiz
demek kıyafet çok aldatıyor
birde sabahtan beri nescafe-filtre kahve-sirkeli su -normal su ve salatamı yemiştim
iyice mideyi doldurmuşken:1:

arkadaşlar benim tansiyonum normalde düşüktür zaten dün sanırım iyice düştü akşam ayağa kalkamadım bünyeme fazla geldi sanırım bu diyet. bugün sebzem yoktu meyve yedim şimdiye kadar acıkmadım ama akşam ne durumda olurum bilmiyorum. yarında et günü herhalde perşembeye benim diyet falan kalmaz gibi geliyo

ve birşey sormak istiyorum regl günümdeyim ben,tartılmak için bitmesinimi beklemeliyim yada az yada daha çokmu verilir bu dönemde

arkadaşım bu dönemde metabolizma daha çok çalışırmış ama şişkinliğimizden dolayı gerçeği yansıtmaz tartıdakiler bence bitmesini bekle

arkadaşlar benim tansiyonum normalde düşüktür zaten dün sanırım iyice düştü akşam ayağa kalkamadım bünyeme fazla geldi sanırım bu diyet. bugün sebzem yoktu meyve yedim şimdiye kadar acıkmadım ama akşam ne durumda olurum bilmiyorum. yarında et günü herhalde perşembeye benim diyet falan kalmaz gibi geliyo

ilk gün evet zor geliyo ama sebze bugün iyi gitti bana şuanda çok tokum ama dün kaçamak yapıp 3 ü 1 arada içtim :(

Kizlar benim diyet yalan oldu ben dayanamadım bugün :(((((( su an keske dayansaydım diyorum ama yok olmadı diyete başladığımdan beri gunde 2 pakette sigara icmeye başladım diyetten once 2 paket sigara bana uç gun gidiyordu yemek yiyememenin acısını sigaradan çıkarttım gibi bişey oldu birde hiç bir sey yapasım gelmiyordu evde 2 cocuk var onlarla ilgilenemiyordum evi temizlemek istemiyordum birde gecen hafta sadece son yumurta gunünde yediğim 2 dilim kepek ekmek dısında hiç bozmadım diyetimi yinede sadece 1.5 kilo verdim onuda geri haftasonu aldım yani beni motive edecek heveslendirecekte bişey yoktu kizlar size bu diyette basarılar umarım herkes istediği kiloya kavuşur

karışık salata
haşlanmış brokoli
benim yediklerim bunlar ondan alternatif sunma ihtimalim yok

yarın et günü:52:

CANIM BU SENİN KAÇINCI HAFTAN BU REJİMDE BENİM 3.HAFTAM AMA SANKİ VERİLEN KİLOYU HEMeN ALIYOMUŞUM GİBİ GELDİİ SOĞDUM BU DİYETTEN RESMENN
HER SORDUĞUMDA GEÇMİŞE BAK DİYOSUN BULAMaDIM SENİNLE İLGİLİ YORUMLARINI BULUYORUMDA tam olarak kaçla başalamışsın kaç kilo olmuşsun neyin sayesinde hangi diyetle anlayamadım
bu diyet beni wc ye uğratmaz oldu sizde bi sorun yokmıuu

CANIM BU SENİN KAÇINCI HAFTAN BU REJİMDE BENİM 3.HAFTAM AMA SANKİ VERİLEN KİLOYU HEMeN ALIYOMUŞUM GİBİ GELDİİ SOĞDUM BU DİYETTEN RESMENN
HER SORDUĞUMDA GEÇMİŞE BAK DİYOSUN BULAMaDIM SENİNLE İLGİLİ YORUMLARINI BULUYORUMDA tam olarak kaçla başalamışsın kaç kilo olmuşsun neyin sayesinde hangi diyetle anlayamadım

evet evet evett bendede koca bi şişkinlikk giremiyorum lavaboya ne yaptıysam :( yarn et gnü sabah ne ycez ya 6 buçukta kalkıyrm ben :/

kızlar isyanlar başlamış valla bende öyleydim yapıodum bu diyeti gitmiordu kilom bide çok tansiyonum düşüyodu açlıkdan yerlerdeydim baktım gitmiyor kilo bıraktım.
sonra bidaha başladım geçen hafta inat etdim yapıcam ölüm yok sonunda diye inat ederek başladım ve 4 gün yaptım 3 kilo verdim.bıraktım dün yine başladım 1 kg vermişim.bence pes etmeyin inanın gidiyor.birde harfi harfiyen uymadım

kızlar sebze gununde ne yıyebılırım yardımcı olurmusunuz lutfen

hasretciğim benim gibi yap ben kabak domates yeşil biber kırmızı biber birazda salça(salçasız yenmiyor) bunları yağsız bi şekilde az suyla pişirdim yanındada marul salatası 3 öğün bugün bunları yedim..
bunun dışında ıspanak yiyebilirsin yanında salatayla

geçmişte var ama bak demedim kız:27:
ben bu sene başında ayrı zamanlarda 2 hafta yaptım ilk hafta 600 gram verim
arada başka diyetler yaptım sonra tekrar bir hafta bunu yaptım o zamanda 1,4 verdim
fakat bunları kkda yazamadım ondan öncesinde yaptığım diyetinin ve konunun linkini vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/12712-damdan-dusenden-saglikli-zayiflatan-diyet.html
bu 5+5 nazaran daha ağır bir diyet
orada fotolarım falanda var
ay bakınca ne güzelmişim dedim şimdi nerdeeeee:43:
bu diyetten bir müddet sonra sanırım 2_3 yıl sonra manyaklaşıp 87 ye çıktım
geçen sene 4 ay hem spor hemde değişik diyetler eşliğinde 10 kilo verdim 77 ye düştüm
yaz boyunca korudum ama sigara bıraktım sonra sigarayı bıraktıran ilacıda bıraktım ve 80 oldum
bu hafta başında 5+5 deki 3. haftama girdim
ilk hafta 80 den 78 ze düştüm
2.hafta 77 düştüm (regl ile beraber)
hafta sonu zıbıttım 78 oldum ama şimdi tartı tekrar 77 ve bir miktar altlara düştüm
sanırım pazara kadar Allah nasip kısmet ederse 76 inerim
fakat bu sefer 2 gün ara vermeyeceğim 5 gün bitince tekrar 5 güne başlayacağım
neden dersen ocak sonuna kadar az buçuk verip kıyafette düzgün durmak istiyorum
sonrasında mayısa kadar yavaş yavaş versemde olur
açlık yok yorgunluk v.s. yok bende kaçamak sıfıra indi
düğüne kadar 70-72 ye razıyım:52:

bu arada wc ile soruna cevap vereyim
ben günde 3-4 sefer çıkan biriydim ama diyet esnasında 1 e kadar düştü
geçen sen sorduğumda sporcu arkdaşlar yemeyle doğru orantılı olduğunu söylediler
yani ne kadar az yersen o kadar az çıkarsın
o açıdan korkulacak bir şey yok

Son düzenleme:
Back
X