• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ablacım boyum 1.64 Kilom 68 ama belki 70 bile olmuştur :31: Zaten okul falanda yok ya denemek istedim :(

Güzel dileklerin için çok teşekkürler tatlım :))

Canım senin biraz fazlan var yaşında küçük, eğer ila yapıcam diyorsan sadece bi 5 gün yap bakalım derim. Fena olursan bırakırsın. 70 se bile bi 65 olursun sonra dikkat et yediklerine bir ay sonra tekrar yaparsın. Ama bizim gibi üst üste yapma, sadece 1 tur yap ki, metebolizman zarar görmesin, daha uzuyacaksın büyüyeceksin sen ;)

kızlar bu tefal in bir kaşık yağla 1 kilo patates makinesi var biliyorsunuzdur bende yarın diyete başlayacagım, makineye hiç yağ koymadan kızartma yapmayı düşündüm bildiginiz patatesi soyup makineye hiç birşey eklemeden koyuyorsunuz müthiş kızarıyor makinesi olanlar orada da yapabilir :) çok leziz olur hemde.

patateslerimi haşlayacağom birazdann 4 tane gibii
kahve sebest olduğu için işk önce kahve içtimm
çünküü kahveye dayanamıyorumm bennn

göbegin gitmesi için mekik şart.
ben 1 aydır düzenli mekik cekiyorum ,günde 300 tane ve baya faydası oldu
owww tabii faydası olur 300 tane ne demek yaa :46: maşallah sana ben okadar çekemem titreşimli bel kemerim var onu kullanmayı düşünüoum birde pilates topumu

patates dietinden sonra 600 gr
dün et günümdü 800 gram vermişim
bugün yeşil elma yicem.

ya ne kaaa güsel
böle gram gram verdiğini görmek :16:
sıralamayı
pzt patates
salı tavuk
çrş meyve
prş yoğurt
cuma sebze olarak yapsam olur mu :44:

sıralamayı istedigin gibi yapabilirisn tabi
ben spor günlerimde proteinli olanları yiyorum
mesela dün et günümdü ve spor yaptım
yarında yumurta günü yapacam sporum oldugu için
bugün evde oldugumdan meyve yiyorum.

sıralamayı istedigin gibi yapabilirisn tabi
ben spor günlerimde proteinli olanları yiyorum
mesela dün et günümdü ve spor yaptım
yarında yumurta günü yapacam sporum oldugu için
bugün evde oldugumdan meyve yiyorum.

hımm sporu hergün yapmıosun yani
peki bu hft ilk denemen mi daha önce uygulamış mıydın bu diyeti

hımm sporu hergün yapmıosun yani
peki bu hft ilk denemen mi daha önce uygulamış mıydın bu diyeti

hergün spor yapılmaz zaten
haftada 3 gün fıtnesse gidiyorum.
daha önce diet uygulamadım.ilk bu dietle başlıyorum
spor yaparken diet yapmadım 1 kilo vermiştim sadece
şimdi dietlede desteklicem

Son düzenleme:
hergün spor yapılmaz zaten
haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum.
daha önce diet uygulamadım.ilk bu dietle başlıyorum
spor yaparken diet yapmadım 1 kilo vermiştim sadece
şimdi dietlede desteklicem

sen salona gidiosun ben hergün mü die sorarken mesela ben hergün evde bişiler yapmalıyım die düşünüoum
5 gün diyetle yapcam 2 gün bırakcam diyeti ama spor ve kemere devam duruma göre 2.hftaya başlıcam.

yaa bide ben 58 kiloyum 51-52ye düşmeliyim yani zaten vermem gereken 6 kilo hepsini bi anda kaybedince olumsuz etkilenirim die korkuoum

sen salona gidiosun ben hergün mü die sorarken mesela ben hergün evde bişiler yapmalıyım die düşünüoum
5 gün diyetle yapcam 2 gün bırakcam diyeti ama spor ve kemere devam duruma göre 2.hftaya başlıcam.

hergün yürüyüş yapabilirisn.
yürüyüş yapmadıgın günlerde evde egzersiz yapabilirsin.

su içmeden kilo verilmyor aklında olsun

Son düzenleme:
hergün yürüyüş yapabilirisn.
yürüyüş yapmadıgın günlerde evde egzersiz yapabilirsin.

su içmeden kilo verilmyor aklında olsun

her akşam yarım saat yürüyebilioum valla onun dışında yok bişi suda 2 litre içioum günlük başarabilirim başarmalıyım :52:

her akşam yarım saat yürüyebilioum valla onun dışında yok bişi suda 2 litre içioum günlük başarabilirim başarmalıyım :52:

yarım saatte anca vucudunu ısıtırsın.sonraki zaman diliminde yag yakmaya gecersin
o nedenle 1 saat kadar yürürsen daha iyi olur.
ben sabah kalınca ac karnına 1 litre ılık su içiyorum
sonra kahvaltı yapıyorum
gün içinde yeşil cay yada form cayıda içersen iyi olur.içine limon sık ve cok sıcak içme.bu şekilde yaptıgında metabolizmanda hızlanacaktır

selam kızlar bende bugün başladım bu diyete inş olumlu sonuç veririm..meyve günüyle başladım ..benimle aynı gün başlayan arkadaslar varmıı

Ouf ikinci haftamı bitirmek üzereyim ~ İlk hafta regl olduğum için tartılmadım bile ve direk ikinci haftama başladım... kilo verdim gibi hissediyorum ama şu iki gündür nasıl dayandığımı bi ben bilirim :43:

Eve de gelmeyen, pişmeyen şey kalmadı... İlk hafta regle rağmen daha kolay dayanmıştım... Yalnız şöyle bi şey var ki, kahvaltımı ettim mesela az önce yumurta yedim, şu anda kahvemden yudum alamıyorum, tiksiniyorum bazı yiyeceklerden 2 haftadır :26: ve mesela gece artık yatağıma gidiyorum diyelim, o gün elma mı yedim tüm gün, elmayı düşündüğümde resmen midem hop ediyo, başıma ağrı giriyo gibi oluyo ~ beni yemek yemekten soğuttu sanki *iyi mi kötü mü onu bilmiyorum* hadi hayırlısı :9:

yarım saatte anca vucudunu ısıtırsın.sonraki zaman diliminde yag yakmaya gecersin
o nedenle 1 saat kadar yürürsen daha iyi olur.
ben sabah kalınca ac karnına 1 litre ılık su içiyorum
sonra kahvaltı yapıyorum
gün içinde yeşil cay yada form cayıda içersen iyi olur.içine limon sık ve cok sıcak içme.bu şekilde yaptıgında metabolizmanda hızlanacaktır

yesil cayı içioum 1 hftdır limonlu ve ılık olarak. yürüyüşüde artırmaya çalışcam
sabahları suyu bazen boş içioum bazen içine limon sıkarak içioum

ben şimdi şunu düşünüoum sebze gününde 3-5 öğün ne yicem yani hangi sebzeyi nası yapıp yemeliyim brokoli gelio aklıma limon sıkarak yesem
meyve gününde ben yeşil elma severim o ekşi olduğu için midemi rahatsız eder mi hiç yememeli miyim
ve yoğurt light olmak zorunda mı eğer öyleyse tavsiye ettiğin marka hangisi?

yesil cayı içioum 1 hftdır limonlu ve ılık olarak. yürüyüşüde artırmaya çalışcam
sabahları suyu bazen boş içioum bazen içine limon sıkarak içioum

ben şimdi şunu düşünüoum sebze gününde 3-5 öğün ne yicem yani hangi sebzeyi nası yapıp yemeliyim brokoli gelio aklıma limon sıkarak yesem
meyve gününde ben yeşil elma severim o ekşi olduğu için midemi rahatsız eder mi hiç yememeli miyim
ve yoğurt light olmak zorunda mı eğer öyleyse tavsiye ettiğin marka hangisi?

ben sebze günümde pırası yemegi yicem.
düdüklüye domates püresi , havuc rendelicem ,pırasaları koycam ve cok azcıkta bulgur yada pirinc koyup pişircem tuzsuz ve yagsız olarak
bol limon ve baharat da koyup yemeye calışcam

yeşil elmanın tadı öle cok ekşi olmuyor ,mayhoş oluyor.cokta rahatsız edici oldugunu sanmıyorum
pınarın light yogurdunu yiyorum
yada danone activia filanda olabilir.

Back
X