• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

gül güzelii eğer isveçe başlarsan bende başlayayımm

aslında benn akşamlarıı bile açlıkk hissetmiyorumm
sadece ay bir kere tadına bakayımm diyorumm veee
oo bir sefer oluyor 3 seferr
buda bende sabit kalmama neden olduu

bu hafta ne yapsamm yaa bennn
isveçmii yoksaa yine aynıı bumuuu

2ncii haftayıda bunla kapatıpp sonramıı isveç olsaa ne dersinizz kızlarr

kızlar isveçle 5.5 kilo verdim öneririm sizede:49::49::49:

Merhabalar hanımlar. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Başlardan 60-70 sayfa okudum ama daha fazla okuyamadım zira baya çok sayfa varmış. İLk başlardan şu an kimler var liste var mı bilemiyorum. Ama varsa katılmak isterim. Hipotiroidim var ve şu an 92 kiloyum :( Pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum.:56:

Merhabalar hanımlar. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Başlardan 60-70 sayfa okudum ama daha fazla okuyamadım zira baya çok sayfa varmış. İLk başlardan şu an kimler var liste var mı bilemiyorum. Ama varsa katılmak isterim. Hipotiroidim var ve şu an 92 kiloyum :( Pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum.:56:

ben bugün 3 gndeyimm arada meyve kaçamaklarıyla devam ediyorum:42::42::42::42:

slm güzellikler ..çook mutluyumm kilo vermeye başladım bu güün sabah 94 ü gördüm darısı 84 lere 74 lere inşllahhhhhh şu doksan cümlesi ne tiksindirici böle ıykkkkkk kurtulucam senden pis mahluk .....prensess çok saol arkadaşım gece krizlerinde salatalığa devam ozaman napıym :9: bu gün yumurta günüm sabah 2 yumurta iki közlenmiş biber iki çatal domates iki çatal peynir aldım akşama kadr yumurta yiycem acıktıkca gıdaklamam yakındır :D hepinize kolay gelsin ...

slm güzellikler ..çook mutluyumm kilo vermeye başladım bu güün sabah 94 ü gördüm darısı 84 lere 74 lere inşllahhhhhh şu doksan cümlesi ne tiksindirici böle ıykkkkkk kurtulucam senden pis mahluk .....prensess çok saol arkadaşım gece krizlerinde salatalığa devam ozaman napıym :9: bu gün yumurta günüm sabah 2 yumurta iki közlenmiş biber iki çatal domates iki çatal peynir aldım akşama kadr yumurta yiycem acıktıkca gıdaklamam yakındır :D hepinize kolay gelsin ...

son gününmü bugun canım kaçla başladın diyete ve bugün kaç yumurta yemeyi düşünüyorsun ben sabah bit ögle iki akşam bir diye yapayım diyordum
:40::40::40:

bencede farklı diyetlerle vucüdu tetiklemek lazım cünkü aynı diyetle devam edersen vücut o yeme sekline alışıyo ve olagan bişeymiş gibi kilo verimi yavaşlıyo:42::42::42::42:
evet ister iistemez yavaşlıyo vücut..haklısın cnm

hoşgeldin aramıza..listemiz yok herkes kendisi günlük bildirimini yapıyor canm ..başarılar

tamamm canımmm amaa bu sefer kaçamaksız yapmayıı düşünüyorummm
az önce tartıldımm ve 86.4 geldimmm
bugün sadece 1 kase yoğurt yedimmm
evet bende kaçamaksız yapıcam yoksa bir anlamı olmuyor gercekten..

ohh ohh süper tebrik ederim cnm..inşallahh hedefledigin kilona biran önce kavuşursun ..kolay gelsin

son gününmü bugun canım kaçla başladın diyete ve bugün kaç yumurta yemeyi düşünüyorsun ben sabah bit ögle iki akşam bir diye yapayım diyordum
:40::40::40:

canım diyete 96.800 97 gibi başladım bu gün sabah tartıldım 94 300 dü gündüz bi problem yaşamıyorum iştahım olmuyor ama akşam eşim gelince masaya oturunca çok zorlanıyorum kızıma ben yedirdiğim için çok fazla kalmak zorunda kalıyorum yemekte ..bu gün şuana kadr toplam 4 yumurta yedim akşam 1 tane yemeyi düşünüyorum ama mutemelen gece çok acıkıcam 10 gibi falanda bir salatalık yiyorum yatıyorum...sınır yok bildiğim kadarıyla istediğin kadr yiyebiliyosun zaten herşeyden mahrumuz bide yumurtadan, gününün yiyeceğinden bukadr mahrum kalasınki çok acıkırsan biri iki tane daha ye bence canım

bugünkü bildirimim..sabah bir portakal -yeşilçay ve yanında 4 kuru kayısı bol su..... öglen de aynı bir portakal yeşil çay kuru kayısı
akşamda aynı yapacagım :56:

canım kontrol panelinde seçenekleri düzenle bölümü var ona tııkla..aşagıda çeşitli secenekler var orasını gelişmiş düzenleyiciyi işaretle ifadelerin çıkar:16:

canım diyete 96.800 97 gibi başladım bu gün sabah tartıldım 94 300 dü gündüz bi problem yaşamıyorum iştahım olmuyor ama akşam eşim gelince masaya oturunca çok zorlanıyorum kızıma ben yedirdiğim için çok fazla kalmak zorunda kalıyorum yemekte ..bu gün şuana kadr toplam 4 yumurta yedim akşam 1 tane yemeyi düşünüyorum ama mutemelen gece çok acıkıcam 10 gibi falanda bir salatalık yiyorum yatıyorum...sınır yok bildiğim kadarıyla istediğin kadr yiyebiliyosun zaten herşeyden mahrumuz bide yumurtadan, gününün yiyeceğinden bukadr mahrum kalasınki çok acıkırsan biri iki tane daha ye bence canım
anladım canımmm dedigin gibi açıkırsamm yiyeyimm :34::34::34::34::34::34:

sabah 2 yumurta yedim
ara 1 neskafe
öğle 2 yumurta 1 kase yoğurt veee maalesef kepek ekmeği de yedim bugün birazda fındık ezmesinden kaçamak yaptım
ara 1 neskafe
akşam 2 yumurtayı tavada yapıcam omlet misali
kociş açlıktan ölme de diyo beni hiç böyle görmemiş garibim
haklı da aslında dün tüm gün meyveyle yaşadım resmen kendim bile inanamıyorum
cumartesi ve pazar serbest gün yih huuuu

süpersin canım
ne yalan söyliyeyimm benim kaçamaklarım akşamm saatlerindee
o yüzden 86 .4 te takılı kaldımm
amaa yinede çok mutlluyumm çünküü 88 den kurtuldumm
2nci tura başlayacakmısınn
ne yapmayıı düşünüyorsunn
2 ncii tura devam edelimm eğer istersen
bakalım sonuçç ne olacak
bu sefer kaçamaksızz
canım bende akşamları çok acıktım ama sabrettim ve ne yediysem ondan başka birşey yemedim ben yarında itibaren elma diyeti yapacağım cumaya kadar sonra 2 gün ara verip yine bu diyete başlayacağı sen 2 gün ara verecekmisin

Back
X