• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar dün tüm gün temizlik yaptım eşimde akşam çigköfte almış gelmiş :17: onlardan yedim..ilk gün gitti boşu boşunaa ..bugün tekrar başlıcam :19:

diyette bugün 2. günümdü ama malesef 2 kaşık kısır la kaçamak yaptımmecbur kaldım daha doğrusu 3 kaşıkta olabilirçok canım sıkıldı bu tür diyetleri kaçamaksız yapmak istiyodum neyse devam ediyorum bidaha olmaz inş.:52::52:

topiktede in cin top oynuyo valla bu hafta cok kişi yok belli ki.. bildirimde yapan yok..:27:ben yarın yogurt veya yumurta günü yapıcam..bugün patates günümdü..iyi gecti akşam cayın yanında bisküvi yedim bi kaç tane o kadar:17:

sağolun kızlar. ya ben haftaya yeniden yapmak istiyorum ama sütümün kalitesi düşüyor diye tereddüt ediyorum. o kadar fazla kaçamak yapmama rağmen 2,5 kg güzel bir rakam üstelik hiç denecek kadar az spor yaptım. offf kafam karıştı iyice ya

günaydın kızlar dün patates günümü kaçamaksız bitirdim şimdi kerevizimi pişirdim bütün gün bunu yiyeceğim sizlerin nasıl gidiyor burada kimseler yok gülgüzel senin kaç hafta oldu

Slm kızlar benimde tam 5 kilo vermeye ihtiyacım var...benimle bu diyete yarın başlayacak olan varmı gerçekten hiç şaşmadan yapalım katılmak isteyenler isimlerini yazsın ve ben varım desin bende not alıyım ve sonuçları haftaya çarşamba yazalım hep beraber olurmu. kızlar desteklerinizi bekliyorum sizlerle daha güzel olucak inş...

malesef benim bugün 3. günüm canımmm
sabahki 1 ısırık ekmeği saymazsak iyi gidiyor gibi benim bugün et günüm bende kıymayı kavurdum soğanla sabah öğle akşam 1 tatlı tabağı yedim akşamı biraz önce yedim yaanında 1 bardak ayranla çok acıkırsam belki 1 bardak ayran daha içerim ilerleyen saatlerde
hedefim 2 kilo vermek:32::32:

Slm kızlar benimde tam 5 kilo vermeye ihtiyacım var...benimle bu diyete yarın başlayacak olan varmı gerçekten hiç şaşmadan yapalım katılmak isteyenler isimlerini yazsın ve ben varım desin bende not alıyım ve sonuçları haftaya çarşamba yazalım hep beraber olurmu. kızlar desteklerinizi bekliyorum sizlerle daha güzel olucak inş...

ben yarın başlıyorum:52::52::52::52:

bende yarın başlıyorum benım de 5 kilo vermem gerek daha mutlu olmam için.. yarın baslayan arkadaşlarla bırbırımıze destekte bulunalım. hadi bakalım neler olacak :):ssz:

süper yuppii ben başladım bugün patatesimi getirdim..hadi bakalım vaz geçmek yok destek vericez sürekli birbirimize.....
ben 56:900 le başladım bugün 5 kilo vermem gerekiyor...

4 adet orta boy patates vardı ocakta şuan haşlıyorum az ama napalım:31: üşendim dışarı çıkmaya:27: 5 kilo verebilirmiyim bilmiyorum ama çok vermek istiyorum:52::55:

:52::52: bende geldim gerçi patates günüymüş elma yedim bile ama olayı yorumlasam en iyisi, işe yararları bir araya getirsem, sirke, sandaloz ve yeşil çay dıdınnnn bakalım ne kadar etkili :32:

Merhabalar arkadaşlar. Yeni başlayan herkese kolay gelsin. BU gün benim 2. haftamın 4. günü. Hastalığımdan dolayı çok fazla kilo veremedim ama buna da şükür. BU gün elma ve armut yiyeceğim. :)

Back
X