• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

benim merak ettiğim tuz katabiliyormuyuz??? tüm yazıları okuyamadım kimse sormuşmu bilmiyorum oyuzden. bilen biri varsa cevap verirse sevinirim.
pazartesi başlayacamm inş

benim merak ettiğim tuz katabiliyormuyuz??? tüm yazıları okuyamadım kimse sormuşmu bilmiyorum oyuzden. bilen biri varsa cevap verirse sevinirim.
pazartesi başlayacamm inş

hayir tuz yag yok kesinlikle ..listeye uydugun takdirde 3kilo garanti gidiyor yesil caui mutlaka ic yagdan veriyosun ..benim ikinci haftam ilkinde 3kilo verdim.. bugun meyve gunum yarin tartilicam bakalim inaallah vermismdir..ama farkediliyor;) basarilar canim

ee hanimlar diyet nasil gidiyor? eger devam etseydim bugun bitmis olacakti :24:

cnm ben 3 gün yaptım bıraktım bu sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım 3 günde bile 1,5 kg gitmiş
bir aksilik olmazsa pazartesi devam ama itiraf edeyim meyve günü zordu hiç tokluk hissettirmedi bana
bide ben tuz kullandım arada kaçaklarımda oldu ve bugün regl oldum ona rağmen eksilerdeydim :)
kahvede en büyük destekçim oldu iştahımı kapatıyo acayip kesti yani

hayir tuz yag yok kesinlikle ..listeye uydugun takdirde 3kilo garanti gidiyor yesil caui mutlaka ic yagdan veriyosun ..benim ikinci haftam ilkinde 3kilo verdim.. bugun meyve gunum yarin tartilicam bakalim inaallah vermismdir..ama farkediliyor;) basarilar canim

teşekkur ederim canım tuzsuz et,yumurta düşünemiyorum :S
tebrik ederim 3 kilo gayet iyi.inş devamı da gelir
ben de 2 hafta yapmayı düşünüyorum hatta ailecek yapcaz :))
hepimize kolay gelsin

benim kilo vermem durudu 5 aydır yerimde sayıyorum
bugün ben de patatesle başaldım bakalım iyi olur sonuç inşallah

sizin ticker harika ya bukadar kilo vermeyi nasil basardinz nekadar zamaninizi aldi ve nasil bir yol izledinz ltfen cevap:)

ben başlayalı 1 sene oldu ama dediğim gibi 5 aydır 1 ileri bir geri kaldım olduğum yerde
sağlıklı beslenme ve yürüyüş yaptım ben sadece herhangi bir diyet listem yok benim bu tarz bir diyeti ilk denemem olacak bakalım bozmazsam hafta sonu zorlayıcı olacak ama en azından bir hareket olur belki
yani tatlı pilav makarna asitli içecekler unlu mamullerden uzak durmak lazım bol da hareket tabii

ben başlayalı 1 sene oldu ama dediğim gibi 5 aydır 1 ileri bir geri kaldım olduğum yerde
sağlıklı beslenme ve yürüyüş yaptım ben sadece herhangi bir diyet listem yok benim bu tarz bir diyeti ilk denemem olacak bakalım bozmazsam hafta sonu zorlayıcı olacak ama en azından bir hareket olur belki
yani tatlı pilav makarna asitli içecekler unlu mamullerden uzak durmak lazım bol da hareket tabii

hic ekmek yemedinmi canim ya bide zayiflatiici bitki cayi yada benzer bisey kullanmadinmi hic..bende 105 den 94 indim bir an once 70 li rakamlari gormek istiyorum;(((

ben tam 8 kilo verdim hemde 2 ay gibi bi sürede hiç diyette gibi hissetmedm kendimi ve hala veriorum yaşam şeklini ayarlamakla ilgili spor flan da yapmadım 60 kiloyum 55 olunca vermeyi bırakıcm ...

hic ekmek yemedinmi canim ya bide zayiflatiici bitki cayi yada benzer bisey kullanmadinmi hic..bende 105 den 94 indim bir an once 70 li rakamlari gormek istiyorum;(((

ekmek yedim tabii çavdar tam buğday sabahları 2 dilim öğlen 1 dilim akşam pek yememeye çalıştım ama 1 dilim yenebilir
yeşil çay 5i bir yerde ve 3 lt su içtim hergün
bu arada benim patates günü akşam yemeğinde gümledi eşim hafta sonu yapma dedi akşam et patates püresi bu güne uydu sanki:1:salata ve yoğurt yedim napıyım yaa

ekmek yedim tabii çavdar tam buğday sabahları 2 dilim öğlen 1 dilim akşam pek yememeye çalıştım ama 1 dilim yenebilir
yeşil çay 5i bir yerde ve 3 lt su içtim hergün
bu arada benim patates günü akşam yemeğinde gümledi eşim hafta sonu yapma dedi akşam et patates püresi bu güne uydu sanki:1:salata ve yoğurt yedim napıyım yaa

benimde dun besinci gunum bitti 94.500 dum pazartesi bugun tartildim 91.700 cook mutlu oldumm cok:32: pzrtesi yola devam:34:

arkadaslar ben bu diyeti 5 gun yaptim 2 kilo verdim. Gayet guzel bir diyet. Fakat ben tekrar yapamicam. Biraktim artik. Baska bir listeye geciyorum. Cunku bu diyet benim midemi cok bulandiriyor Hep ayni seyleri yemekten. Ama daha sonra tekrar yapicam. Hepinize kolay gelsin arkadaslar.

Back
X