- 24 Şubat 2012
- 443
- 12
- 48
- Konu Sahibi incilideniz
- #14.821
pazartesi erkek kardeşimle birlikte bu diyete başlayacağız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim merak ettiğim tuz katabiliyormuyuz??? tüm yazıları okuyamadım kimse sormuşmu bilmiyorum oyuzden. bilen biri varsa cevap verirse sevinirim.
pazartesi başlayacamm inş
ee hanimlar diyet nasil gidiyor? eger devam etseydim bugun bitmis olacakti![]()
hayir tuz yag yok kesinlikle ..listeye uydugun takdirde 3kilo garanti gidiyor yesil caui mutlaka ic yagdan veriyosun ..benim ikinci haftam ilkinde 3kilo verdim.. bugun meyve gunum yarin tartilicam bakalim inaallah vermismdir..ama farkediliyorbasarilar canim
benim kilo vermem durudu 5 aydır yerimde sayıyorum
bugün ben de patatesle başaldım bakalım iyi olur sonuç inşallah
sizin ticker harika ya bukadar kilo vermeyi nasil basardinz nekadar zamaninizi aldi ve nasil bir yol izledinz ltfen cevap:)
ben başlayalı 1 sene oldu ama dediğim gibi 5 aydır 1 ileri bir geri kaldım olduğum yerde
sağlıklı beslenme ve yürüyüş yaptım ben sadece herhangi bir diyet listem yok benim bu tarz bir diyeti ilk denemem olacak bakalım bozmazsam hafta sonu zorlayıcı olacak ama en azından bir hareket olur belki
yani tatlı pilav makarna asitli içecekler unlu mamullerden uzak durmak lazım bol da hareket tabii
kilom iyi ama boyuma göre iyi değil yani bacaklarım ve kalçamda sorun var. boyum 159 kilom da 48-49 olacak inş..başarılar cnm..gerci kilon cok iyi ama kaç kilo hedefin
kilom iyi ama boyuma göre iyi değil yani bacaklarım ve kalçamda sorun var. boyum 159 kilom da 48-49 olacak inş..başarılar cnm..gerci kilon cok iyi ama kaç kilo hedefin
hic ekmek yemedinmi canim ya bide zayiflatiici bitki cayi yada benzer bisey kullanmadinmi hic..bende 105 den 94 indim bir an once 70 li rakamlari gormek istiyorum;(((
ekmek yedim tabii çavdar tam buğday sabahları 2 dilim öğlen 1 dilim akşam pek yememeye çalıştım ama 1 dilim yenebilir
yeşil çay 5i bir yerde ve 3 lt su içtim hergün
bu arada benim patates günü akşam yemeğinde gümledi eşim hafta sonu yapma dedi akşam et patates püresi bu güne uydu sankisalata ve yoğurt yedim napıyım yaa