- Konu Sahibi incilideniz
- #15.001
meyve sebze proteın gunlerı tamamda patataes gunu aklıma yatmadı:) birde kabız etmezmı haslanms patates aksama kadar..birde tuz serbest mi?
problem oluyor işte biraz bol su içilecek,yağ yok,tuz yok,şeker yok :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meyve sebze proteın gunlerı tamamda patataes gunu aklıma yatmadı:) birde kabız etmezmı haslanms patates aksama kadar..birde tuz serbest mi?
kesinlikle arkadaşımm benimde 3.günümdüü istifra ishall oldumm çokk bitkinimmmmm ))):[/QUOTE
geçmiş olsun canım yaaüzüldüm! ama bir sürü insan yazmış şu kadar kilo verdim bu kadar kilo verdim diye? bünyeye göre değişiyo demekki! kafam çok karıştı cidden ya
işte canımm bendde olmadıı.... çokk riskli bir diyet
riskli diyorsunuzda arkadaşlar fazla kiloda çok riskli...kolesterol,tansiyon,şeker hastalığı ve artı aynada her kendinize verdiği psikolojik sıkıntının yanında 5 gün çokta zor gelmiyor bana yeterki en az 3 kilo versem yeter...tartıda 56 yı ne zamandır görmedim ben:-((((( sonuçta açlıktan öldürmüyorki yediğiniz şeyden dilediğinizce yiyin diyor, ben şu kibrit kutusu büyüküğündeki peynir diyetlerine uyamıyorum:-((( tüm gün patates diyor zaten ne kadar yiyebilirsinizki)))) 5 max 6.... şimdi gidip liptonun beşi bir yerde form çayını aldım,tatlandırıcı aradım fakat bulamadım:-((( çok zor geçecek biliyorum ama mecburum:-(((
kolay gelsin şeremim bende öyle yok 1 kibrit kutusu peynir yok 1 dilim ekmek hiç bana göre değil kaçamaksız yaparsan en az 3 kilo gider o da az değil ve bu giden kesinlikle yağdan gidiyor tartılma işini ben nerdeyse her sabah tarılıyordum çünkü çok merak ediyorumarkadaşlar aklıma baya bi yattı bu diyet çünkü acıkma derdi olmayacak sadece canımız birşeyler çeker o da zaten tüm diyetlerde var malesef:-((( ben en son bir ayda sekiz kilo verdiren ayça kayanın diyetini yaptım ama başarılı olmadı bende...şu an 59 küsür kilodayım...bir hafta sıkı sıkı bu diyeti yapacağım...ve 0 beş kiloyu azmedip vereceğim))) tatil günlerini cumartesi pazara denk getirmek için bende pazartesi başlayacağım...pazartesi tekrardan başlangıç kilomu yazarım...lütfen destek olalım birbirimize..artık diyet miyet uğraşmak istiyorum bir aydır kendimi kısıyorum ama ortada gözle görülür birşey yok....bu defa olacak,artık şu kiloları verip daha mutlu olmak istiyorum..üst 38 alt 42 beden yiycem kafayı tüm pantolonların üzerine uzun tunik giymekten.-((( lütfen destek...birde şunu sorucam tartılma işini 5. gün sonunda mı yapacağız yoksa diğer pazartesi mi?
hem tartıda hemde vücüdunda inanılmaz değişikler görüyorsun bence çok etkili bir diyet diyebilirim ve verilen kilolar kalıcı oluyor dikkat edersen geri almıyorsun ben geçen sene yapmıştım sadece 1 kilo aldım bence başla derimmerhaba arkadaşlar.
bende diyetteyim bu kelimeyi pek sevmiyorum ama. diyet kelimesi bi kasıyor insanı nedense yani daha doğrusu yediklerime daha çok dikkat ederek ve biraz da sporla destekleyerek kilo vermeye çalışıyorum.ve bu aralar böyle bi halsizlik var üzerimde.daha doğrusu bi bıkkınlık,heyecansızlık.yani kilo verirken yaşadığım heyecanı kaybettim 1 haftadır.ve bir değişiklik olsun hemde kilo vermem hızlansın diye bu diyeti yapmak istiyorum ama aklıma takılan bir şey var. şimdi yazılanları okuduğum zaman gerçekten çok güzel kilolar verilmiş ama diyet sonunda bu sonucu sadece tartıda mı görüyorsunuz yoksa bedeninizde de hissdebiliyormusunuz kilo verdiğinizi.yani bedeniniz inceliyormu? bunu şunun için soruyorum hani sadece tartıda görüyorsanız bu farkı? bi incelme olmuyorsa beden de demek ki yağ yerine su kaybediyoruz demektir.
diyette olanlar tecrübeleriyle cevaplar sa çok sevinirim çünkü ona göre bende yarın veya pazartesi başlamak istiyorum arkadaşlar.![]()
kabızlık oluyor maaalesef ben oldum tuz kesinlikle yasakmeyve sebze proteın gunlerı tamamda patataes gunu aklıma yatmadı:) birde kabız etmezmı haslanms patates aksama kadar..birde tuz serbest mi?
haklısın canım bütün sağlık problemleri kilodan kaynaklıyor 5 günden birşey olmaz birazcık sabır 5. günün sonundaki tartıda eksikliği görünce iyiki katlanmışım diyorsunriskli diyorsunuzda arkadaşlar fazla kiloda çok riskli...kolesterol,tansiyon,şeker hastalığı ve artı aynada her kendinize verdiği psikolojik sıkıntının yanında 5 gün çokta zor gelmiyor bana yeterki en az 3 kilo versem yeter...tartıda 56 yı ne zamandır görmedim ben:-((((( sonuçta açlıktan öldürmüyorki yediğiniz şeyden dilediğinizce yiyin diyor, ben şu kibrit kutusu büyüküğündeki peynir diyetlerine uyamıyorum:-((( tüm gün patates diyor zaten ne kadar yiyebilirsinizki)))) 5 max 6.... şimdi gidip liptonun beşi bir yerde form çayını aldım,tatlandırıcı aradım fakat bulamadım:-((( çok zor geçecek biliyorum ama mecburum:-(((
kolay gelsin bol zayıflamalarmerhaba kızlar,
bende kilo vermek istiyorum yaz gelmeden![]()
yumurta ve et gününde zorlanabilirim ama dayanabildiğim kadar dayanacağım tabiki. boyum 1.60 kilom 56. 6 kilo fazlam var malesef. haftada 3 kilo verildiğini gördüm genelde. eğer devam edebilirsem 2 hafta uygulamayı düşünüyorum.. yarın başlıyorum. her akşam buraya yazıcam ne yediğimi kaçamaklarımı... böylece irademle yüzleşmiş olurum.. diyet yapan herkese başarılar.. bol yağsız günler![]()
88.8 ile başladığım beş günün sonunda cumartesi sabahı 85 gördüm tartıda:):)hiç kaçamaksız ama tam bir işkenceydi...ve o akşam adet oldum belki bir iki kilo daha gider adet bitiminde...zor ama sonucu güzel bir diyet bence..biraz ara verip bir daha denemeyi düşünüyorum...bu arada hiç spor yapamadım yapsaydım dahada farklı olabilirdi sonuç....
benimle başlayan yok mu![]()