• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

31 mart cumartesi kilo:58.800
1 nisan pazar kilo: 58.800

1.gun: patates (haslanmis 5 kucuk patates yedim) sabah kilo 60.600
2.gun: sebze ( beyaz lahana, semiz otu, marul, domates ten salata yaptim 3 tabak yedim) sabah kilo 60.100
3.gun: et ( haslanmis 3 avuc buyuklugunde tavuk gogsu yemeyi planliyorum) sabah kilo 59.200
4.gun:meyve (yesil elma 3-4 tane kacamaklarim oldu birazcik) sabah kilo 58.800
5.gun: yumurta yada yogurt ( 3 ogun yumurta planliyorum ) sabah kilom hala 58.800

Dun yani meyve gunu cok zorlandim cok halsiz mutsuz hissettim 58 gordum ama sevinmedim bile mide agrisi cektim eksi elma yuzunden :( bi kac isirik simit, biraz mercimek corbasi, 1 catal tiramisu gibi cokkucuk kacamaklarim oldu ama pes etmedim

Cektigim meyve gunu iskencesine ragmen kilom bu sabahta 58.800 du Bugun kahvalti olarak 2 haslanmis yumurta yedim 15:00 da 2 18:00 da 1 tane seklinde 5 yumurtayla gunu tamamlamayi dusunuyorum ama bugun pazar gezip tozma gunu umarim kacamagim cok olmaz az sonra plates yapip biraz enerji toplamayi planliyorum;)

Son düzenleme:
kesinlikle arkadaşımm benimde 3.günümdüü istifra ishall oldumm çokk bitkinimmmmm ))):[/QUOTE

geçmiş olsun canım yaa :( üzüldüm! ama bir sürü insan yazmış şu kadar kilo verdim bu kadar kilo verdim diye? bünyeye göre değişiyo demekki! kafam çok karıştı cidden ya

işte canımm bendde olmadıı.... çokk riskli bir diyet

riskli diyorsunuzda arkadaşlar fazla kiloda çok riskli...kolesterol,tansiyon,şeker hastalığı ve artı aynada her kendinize verdiği psikolojik sıkıntının yanında 5 gün çokta zor gelmiyor bana yeterki en az 3 kilo versem yeter...tartıda 56 yı ne zamandır görmedim ben:-((((( sonuçta açlıktan öldürmüyorki yediğiniz şeyden dilediğinizce yiyin diyor, ben şu kibrit kutusu büyüküğündeki peynir diyetlerine uyamıyorum:-((( tüm gün patates diyor zaten ne kadar yiyebilirsinizki:-))))) 5 max 6.... şimdi gidip liptonun beşi bir yerde form çayını aldım,tatlandırıcı aradım fakat bulamadım:-((( çok zor geçecek biliyorum ama mecburum:-(((

riskli diyorsunuzda arkadaşlar fazla kiloda çok riskli...kolesterol,tansiyon,şeker hastalığı ve artı aynada her kendinize verdiği psikolojik sıkıntının yanında 5 gün çokta zor gelmiyor bana yeterki en az 3 kilo versem yeter...tartıda 56 yı ne zamandır görmedim ben:-((((( sonuçta açlıktan öldürmüyorki yediğiniz şeyden dilediğinizce yiyin diyor, ben şu kibrit kutusu büyüküğündeki peynir diyetlerine uyamıyorum:-((( tüm gün patates diyor zaten ne kadar yiyebilirsinizki:-))))) 5 max 6.... şimdi gidip liptonun beşi bir yerde form çayını aldım,tatlandırıcı aradım fakat bulamadım:-((( çok zor geçecek biliyorum ama mecburum:-(((

Doğru söylüyorsun aslında,belki normalde olsa farketmez yeriz fakat diyet psikolojisinde olunca ister istemez etkileniyoruz,yasaklar cazip geliyor işte..Bir de tuz yok yağ yok bazen bünye dayanmıyor ağır gelebiliyor.Onun için zorlanıyoruz bazen.Ben ilk yaptığımda sadece biraz tansiyonum düşmüştü onun dışında zorlanmamıştım ama o da kötü oluyor.
Bu arada bitki çaylarını tatlandırıcısız ve şekersiz içmeniz daha faydalı olur diye düşünüyorum...Bir kaç içmeden sonra alışırsınız zaten... :) Bol şans...

merhaba kızlar,
bende kilo vermek istiyorum yaz gelmeden :56:
yumurta ve et gününde zorlanabilirim ama dayanabildiğim kadar dayanacağım tabiki. boyum 1.60 kilom 56. 6 kilo fazlam var malesef. haftada 3 kilo verildiğini gördüm genelde. eğer devam edebilirsem 2 hafta uygulamayı düşünüyorum.. yarın başlıyorum. her akşam buraya yazıcam ne yediğimi kaçamaklarımı... böylece irademle yüzleşmiş olurum.. diyet yapan herkese başarılar.. bol yağsız günler :3::3:

arkadaşlar aklıma baya bi yattı bu diyet çünkü acıkma derdi olmayacak sadece canımız birşeyler çeker o da zaten tüm diyetlerde var malesef:-((( ben en son bir ayda sekiz kilo verdiren ayça kayanın diyetini yaptım ama başarılı olmadı bende...şu an 59 küsür kilodayım...bir hafta sıkı sıkı bu diyeti yapacağım...ve 0 beş kiloyu azmedip vereceğim:-)))) tatil günlerini cumartesi pazara denk getirmek için bende pazartesi başlayacağım...pazartesi tekrardan başlangıç kilomu yazarım...lütfen destek olalım birbirimize..artık diyet miyet uğraşmak istiyorum bir aydır kendimi kısıyorum ama ortada gözle görülür birşey yok....bu defa olacak,artık şu kiloları verip daha mutlu olmak istiyorum..üst 38 alt 42 beden yiycem kafayı tüm pantolonların üzerine uzun tunik giymekten.-((( lütfen destek...birde şunu sorucam tartılma işini 5. gün sonunda mı yapacağız yoksa diğer pazartesi mi?
kolay gelsin şeremim bende öyle yok 1 kibrit kutusu peynir yok 1 dilim ekmek hiç bana göre değil kaçamaksız yaparsan en az 3 kilo gider o da az değil ve bu giden kesinlikle yağdan gidiyor tartılma işini ben nerdeyse her sabah tarılıyordum çünkü çok merak ediyorum

merhaba arkadaşlar.
bende diyetteyim bu kelimeyi pek sevmiyorum ama. diyet kelimesi bi kasıyor insanı nedense yani daha doğrusu yediklerime daha çok dikkat ederek ve biraz da sporla destekleyerek kilo vermeye çalışıyorum.ve bu aralar böyle bi halsizlik var üzerimde.daha doğrusu bi bıkkınlık,heyecansızlık.yani kilo verirken yaşadığım heyecanı kaybettim 1 haftadır.ve bir değişiklik olsun hemde kilo vermem hızlansın diye bu diyeti yapmak istiyorum ama aklıma takılan bir şey var. şimdi yazılanları okuduğum zaman gerçekten çok güzel kilolar verilmiş ama diyet sonunda bu sonucu sadece tartıda mı görüyorsunuz yoksa bedeninizde de hissdebiliyormusunuz kilo verdiğinizi.yani bedeniniz inceliyormu? bunu şunun için soruyorum hani sadece tartıda görüyorsanız bu farkı? bi incelme olmuyorsa beden de demek ki yağ yerine su kaybediyoruz demektir.

diyette olanlar tecrübeleriyle cevaplar sa çok sevinirim çünkü ona göre bende yarın veya pazartesi başlamak istiyorum arkadaşlar.:38:
hem tartıda hemde vücüdunda inanılmaz değişikler görüyorsun bence çok etkili bir diyet diyebilirim ve verilen kilolar kalıcı oluyor dikkat edersen geri almıyorsun ben geçen sene yapmıştım sadece 1 kilo aldım bence başla derim

meyve sebze proteın gunlerı tamamda patataes gunu aklıma yatmadı:) birde kabız etmezmı haslanms patates aksama kadar..birde tuz serbest mi?
kabızlık oluyor maaalesef ben oldum tuz kesinlikle yasak

haklısın canım bütün sağlık problemleri kilodan kaynaklıyor 5 günden birşey olmaz birazcık sabır 5. günün sonundaki tartıda eksikliği görünce iyiki katlanmışım diyorsun

merhaba kızlar,
bende kilo vermek istiyorum yaz gelmeden :56:
yumurta ve et gününde zorlanabilirim ama dayanabildiğim kadar dayanacağım tabiki. boyum 1.60 kilom 56. 6 kilo fazlam var malesef. haftada 3 kilo verildiğini gördüm genelde. eğer devam edebilirsem 2 hafta uygulamayı düşünüyorum.. yarın başlıyorum. her akşam buraya yazıcam ne yediğimi kaçamaklarımı... böylece irademle yüzleşmiş olurum.. diyet yapan herkese başarılar.. bol yağsız günler :3::3:
kolay gelsin bol zayıflamalar:1::1:

diyetimi bitirmiş durumdayım çok şükür son 2 gün biraz zor geçti ona rağmen 3 kilo verdim bence bayağı güzel şimdilik fazla kilom kalmadı sabah epeydir giyemediğim pantolonuma rahatlıkla girdim çok mutlu oldum :46::46::46:

sabah çıktım tartıya 58.7 .....bakalım cuma ya kadar 55i görecek miyim? şimdide patateslerimi yiyorum...bakalım akşama kadar gınay gelecek mi.-))))

Bende ancak bugün başlayabildim diyete.kaçamaklarım haftasonuna denk gelsin diye.sabah 2 adet patates yedim.yanlışlıkla tuz ektim.karabiber ve nanede koydum.ama nedense bugün bi halsizlik var üstümde.biraz sonra öğlen yemeği yiyeceğim.:56:3 adet patates yemeyi düşünüyorum.

Ama ben et gününde zorlanırım ya.sabah sabah da et türü şeyler yenmez ki ya.:19:neyse kendimi çok kasmıcam.o gün sabah salata yemeyi düşünüyorum.öğlen ve akşam et yerim.

sabah tartılmayı unuttum artık akşama tartılırım.hepimize kolay gelsin bakalım.:16:

Dun son gunumdu yumurta gunu yani gunduz 2 ogunde 3 yumurta yedim aksam izgara kofte ve salata yemek zorunda kaldim son aksam diye pekte umursamadim acikcasi yediklerimde hafif seylerdi nasilsa diye sonuc olarak

60.600 ile basladim 58.800 ile bitirdim son 2 gun kilo eksilmesi olmuyor ama 1.800 benim icin cok guzel bir rakam zaten 1 bucuk aydir 6 kilo vermistim diyetteydim yani simdide kaldigim yerden diyetime yani saglikli dikkatli beslenmeme devam ediyorum verdigim 1.800 u koruyacagima eminim

Herkese kolay gelsin Son 2 gunu cidden zorluyor 1 ay sonra yine bu diyette gorusmek dilegiyle:10:

88.8 ile başladığım beş günün sonunda cumartesi sabahı 85 gördüm tartıda:):)hiç kaçamaksız ama tam bir işkenceydi...ve o akşam adet oldum belki bir iki kilo daha gider adet bitiminde...zor ama sonucu güzel bir diyet bence..biraz ara verip bir daha denemeyi düşünüyorum...bu arada hiç spor yapamadım yapsaydım dahada farklı olabilirdi sonuç....

88.8 ile başladığım beş günün sonunda cumartesi sabahı 85 gördüm tartıda:):)hiç kaçamaksız ama tam bir işkenceydi...ve o akşam adet oldum belki bir iki kilo daha gider adet bitiminde...zor ama sonucu güzel bir diyet bence..biraz ara verip bir daha denemeyi düşünüyorum...bu arada hiç spor yapamadım yapsaydım dahada farklı olabilirdi sonuç....

maşallah ya:-))) darısı bizimde kilolara....o kadar versem benim fazla kilom kalmayacak inşallah,siz çok azimliymişsiniz kaldığınız yerden devam edin bence bu diyet size yaramış:-)))

bugün ilk günüm patatesle aram iyi şimdilik bakalım cumartesi kaç çıkacağım tartıda... herkese sabır irade ve mutlu günler diliyorum...

dün akşam yemeğinden sonra tartılmak zorunda kaldım.56 kilo çıktım.dün akşam kaçamağı yaptım.1 patates 4 köfte yedim.bugün ikici günüm.sabah marul,maydonoz,dereotu,domates,salatalık ve light peynirden oluşan tuzsuz,yağsız velimonsuz bir salata yedim.akşam ve öğlende aynı menüye devam.

ben de bu diyete yarın başlamayı düşünüyorum ayça kayanın diyetine uymaya çalışıyorum ama regl öncesi kaçamakların da etkisiyle bi duraklama söz konusu belki tartıda kilo verdiğimi görünce moralim düzelir

ya işte benim kafama takılan başka bişey daha var? bu diyetle kilo verenler yağdanmı veriyor? yoksa sudan ve kasdanmı? yani kilo olarak tamam bi düşüş oluyor o bariz belli fakat bu düşüş nerden oluyor onu nasıl bilicez?

Back
X