• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

maşallah ya:-))) darısı bizimde kilolara....o kadar versem benim fazla kilom kalmayacak inşallah,siz çok azimliymişsiniz kaldığınız yerden devam edin bence bu diyet size yaramış:-)))

teşekkürler....ama daha gidecek çok kilo varrrr:(:(darısı başınıza.....sizde verirsiniz üç beş kilo fazladan ne olacak keşke bnmde derdim üç beş kilo olsa....

herkes kilosunu yazsın... pazarteside kaç kilo vermişiz haberimiz olur en fazla kilo veren ne yaptı farklı olarak onuda öğrenmiş oluruz ... bilgimiz olur hadi kızlar eğer kilo verirsek hepimiz mutlu olacağız ... 1 ay kendimizi üzsekde sonrası bizim için çoook süper olacak... ben şuan 77 kiloyum dün başladım pazartesi tekrar yazarım...

tamam:))herkes yarın yazsın kilosunu liste yapalım bakalım kim nekadarverecek ama bozmak kaçamak yok..yedigimiz günlere sayın:))yapamıcak bişi yok gerçekten:))gecen sene kumsalda bi fotoma rastaldım önde eşim ve oglum arkada şezlongda uzananı tanıyamadım.bu şişkoda kim dedim:)))meger benmişimm:))hahhahaha igrenç bişii gerçektenn fotonuzu çekin ve bakın halinizee bütün yaz öyle dolaşmışım aynaya bakmadan:))o foto benim başlangıcım olduu inanın:))göbeginizi içinize çekmeden rahat halinizle bi foto çektirin ve görün gerçeklerii:))yazıkk valla bedenlerimizee:))yapalımm kurtulalımm kilolardann:))

allahımmmmmmm bozmıcamm:)))işkence gibi:))sabahları ii oluordaa akşamları bastırıor bu açlık yaa:)))gülme krizine girdimm sinirden:))

dün sabah 58.7 idim,bu sabah çıktım tartıya 57.7...tartı yanlış tarttı herhalde dedim ama tekrar çıktım yine aynı...ilk patates günümde 1 kilo farketti tartı...hiç kaçamksız cumaya kadar devam....bana uydu bu diyet...çünkü ölçü yok ve zaten bıkıyorsunuz öğleden sonra aynı şeyi yemekten ve canınız bişey çekmiyor

dün sabah 58.7 idim,bu sabah çıktım tartıya 57.7...tartı yanlış tarttı herhalde dedim ama tekrar çıktım yine aynı...ilk patates günümde 1 kilo farketti tartı...hiç kaçamksız cumaya kadar devam....bana uydu bu diyet...çünkü ölçü yok ve zaten bıkıyorsunuz öğleden sonra aynı şeyi yemekten ve canınız bişey çekmiyor

bu diyeti kim paylaştı ise vallahi elleri dert görmesin.. bi ara 67-700 civarı olmuştum boyda biraz kısa olunca fazla gözüküyo nesfit ve yeşil çay la 65-100 e inebildim dünde bu diyete başladım şuan 64-200 üm :) süper bişi buu :)) hatta bi ara 63-800 filan gördm ama ufak kaçamak yapmıştım o yüzden böle olduu :) yalnız meyve günümde zorlanacağım gibi gelio bilmiyom napcam

Son düzenleme:
Arkadaşlar sözde bende bugün başladım bu diyete. 1 küçük kase çorba ( tabi ki ekmeksiz ) ve 1 portakal haricinde hiç kaçamağım olmadı. Hatta öğlen leslie'yle 1 mil yürüyüş egzersiz videosunu yaptım.
Ama kardeşim biraz önce yemek siparişi verelim mi diye sordu ve kendimi zor tutuyorum şu an ona uymamak için. :4:
Bu kadar dayanmışken bozmamam lazım. :25:

yuppi ilk günden 1.100 gram verdim kızlar spor yaptım ve hareketli bir gün gecirdim.patatesleri sabah sade baharatla öğlen ve aksam yogurtla yedimm

bu diyete bu 3.kez teşebbüsüm ama her seferinde patates gününde bozuyodum:))

bu sefer gün boyu çalıştım hareket ettim kesinlikle daha az yorgunluk hissediyor insan..bi de acıkıyor haliyle dolayısıyla patatesi bile iştahla yiyor..

inşallah 2. günüm de başarılı geçer..brüksel lahanası,havuç,marul,domates,kırmızı biber yemeyi düşünüyorum:) bi de yoğurt da eklicem yine zorlamaya gerek yok diğer

kaçamakları yapmaktansa bence yoğurt ekleyin daha kolay oluyor..herkese başarılar:))

yuppi ilk günden 1.100 gram verdim kızlar spor yaptım ve hareketli bir gün gecirdim.patatesleri sabah sade baharatla öğlen ve aksam yogurtla yedimm

bu diyete bu 3.kez teşebbüsüm ama her seferinde patates gününde bozuyodum:))

bu sefer gün boyu çalıştım hareket ettim kesinlikle daha az yorgunluk hissediyor insan..bi de acıkıyor haliyle dolayısıyla patatesi bile iştahla yiyor..

inşallah 2. günüm de başarılı geçer..brüksel lahanası,havuç,marul,domates,kırmızı biber yemeyi düşünüyorum:) bi de yoğurt da eklicem yine zorlamaya gerek yok diğer

kaçamakları yapmaktansa bence yoğurt ekleyin daha kolay oluyor..herkese başarılar:))

gerçekten güzel ve etkili bi diyet :)) inş hızla verdiğimizi geri almayız :))

gerçekten güzel ve etkili bi diyet :)) inş hızla verdiğimizi geri almayız :))

inşallah fatoşcum :) bu diyeti 2 hafta yapmayı düşünüyorum hedefim 5 kilo..sonrasında ayça kayanın diyetiyle günlük beslenmeme devam etmeyi planlıyorum kilo almamak için..o da etkili bir diyet ben tam manasıyla uyamadım ama kilomu koruduğumu keşfettim onla..

bu diyetten sonra muhakkak başka bir diyete girmek lazım tam uyamasak da..çünkü bi anda ev yemeklerine dönmek aldırır gerçekten..

Back
X