• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

:D :D :D sendemi ilk başlıyosunu diyete cnm :)
evet daha önce 7 günde 7 kilo diyeti vardı farklı bi sitede onda ek 2 gün daha var sırası farklı 2 günde de elma hoşafı ve kabak haşlama yeniyodu tabi ben o kısma gelemedim 2. günün akşamı bıraktım:D bu kez bırakmamak konusunda daha kararlı ama program konusunda sıkıştığım yerde daha esnek olmak üzere bu diyete başladım şimdilik iyi sadece 1 orta patatesle oldukça iyi duruyorum tabi akşamı kestiremiyorum:1:

anladım :)) geceleri biraz karnın gurulduyo gibi ama bilmiyorum bnmi öle olduu :) valla yaz da geliyo sevdm gibi şimdilik bu diyeti heleki 65 den 63 ü görnce daha bi motive oluyo insna :))ama yarın meyve günümde nolcak bilmiorum

kızlarr ya ben gün boyunca ett yiyememm yerine başka bişi yesem yine sebze veya patates yesemm olurmukiiiiii ? :56:
bence yeme tamam küçük ekleme çıkarma hepimiz yapıyoruz ama sen günü değiştiriyosun :D:D ama illaki yapıcam diyosan bence o gün 700 kaloriyi geçirme bu yiyecekleride sebze protein ve meyveden oluştur

kızlarr ya ben gün boyunca ett yiyememm yerine başka bişi yesem yine sebze veya patates yesemm olurmukiiiiii ? :56:

besin değerlerine baktım en mantıklı kurubaklagil grubu ama kalorileri çok yüksek eğer yarım kilo et yiyeceksen bu kuru baklagilde 200 grama falan denk gelecek benim nacizane önerim mercimek çorbası iç en mantılı o gibi geldi bana

besin değerlerine baktım en mantıklı kurubaklagil grubu ama kalorileri çok yüksek eğer yarım kilo et yiyeceksen bu kuru baklagilde 200 grama falan denk gelecek benim nacizane önerim mercimek çorbası iç en mantılı o gibi geldi bana

teşekkürler ama ülserim var mercimek çorbasıda mahvederki benii ayy ben bu kilolardan nasıll kurtulcamm 2 ayda 20 kilo vermemm lazımmmmm :(

teşekkürler ama ülserim var mercimek çorbasıda mahvederki benii ayy ben bu kilolardan nasıll kurtulcamm 2 ayda 20 kilo vermemm lazımmmmm :(

2 ayda yirmi kilomu ben ayda 8 kilo diyodum herkes karşı çıktı..bence 2 ayda 10 yap sen bunu..onu da sporla verebilirsin ancak..spordan sonra yemezsen tabi..

ülser hastasıysan doktor git canım benim bi arkadaşım da ülser hastasıydı doktor ilaç tedavisi verdi.iyileşince incecik oldu kız..

arkadaşlar gerçekten iyi bir diyet eğer verdiklerimizi geri almazsak muhteşem...ben vücudumdaki incelmeyi gördükçe daha bir mutlu oluyorum:-))) 58,7 ile başaldım..ikinci gün 57,7 bugün ise 57,3..yani iki günde toplam 1 kilo 400 gram...bugünde bitti zaten yarın inşallah 56 yı görürüm çok çok mutlu olucam... tamam zorlanıyoruz biraz ama geri almadıktan sonra bu zorluğa değiyor...herkese tavsiye ederim..meyve ve yoğurt günü beni zorlamayacak:-)))) gelecek haftayada ayça kayanın diyetini uygulayacam bir süre kilomu sabitleyip bir daha almayayım diye....

bu arada arkadaşlar lütfen kaçamak yapmayın...zaten 5 gün altı üstü...geçer:-))) önemli olan listeye tamamen uyabilmek bence...oruç tutmak daha zor ama 30 gün dayanıyoruz yazın sıcağında, bu ne ki onun yanında...yeme içme demiyor diyetimiz ye ama bir çeşit ye karnını onla doyur diyor...lütfen sabır:-))))

bu arada arkadaşlar lütfen kaçamak yapmayın...zaten 5 gün altı üstü...geçer:-))) önemli olan listeye tamamen uyabilmek bence...oruç tutmak daha zor ama 30 gün dayanıyoruz yazın sıcağında, bu ne ki onun yanında...yeme içme demiyor diyetimiz ye ama bir çeşit ye karnını onla doyur diyor...lütfen sabır:-))))

of yaa gün içinde ahkam kesip şimdi çıkıntılığı ben yapıcam galiba:D 2 nisanda benm doğum günümdü pasta yedim bugün annemin doğum günü tekrar pasta alınmaz diye düşündüm ama babam eve pastayla geldi siz söyleyin ben şimdi ne yapayım gün içinde patateslerden aldığım bu arada kalori 300ü geçmez:109:

of yaa gün içinde ahkam kesip şimdi çıkıntılığı ben yapıcam galiba:D 2 nisanda benm doğum günümdü pasta yedim bugün annemin doğum günü tekrar pasta alınmaz diye düşündüm ama babam eve pastayla geldi siz söyleyin ben şimdi ne yapayım gün içinde patateslerden aldığım bu arada kalori 300ü geçmez:109:

yarında +bizim evlilik yıldönümümüz ..normalde akşam mutlaka yemeğe çıkardık ama bu sene yapmıycam....daha farklı alternatifler üreteceğim...yarın meyve günüm,ben çok azimliyim çünkü bu diyete inandım...

sakın yeme o pastayı bir dilim bile...çatalla azıcık ucundan al tadına bakmak için...

Back
X