- Konu Sahibi incilideniz
- #15.181
arkadaşlar benin bugün ilk günümdü 6 tane pataes yedim ama öğlen ve akşam patatesin yanında tere yedim sorun olur mu acaba...?:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar benin bugün ilk günümdü 6 tane pataes yedim ama öğlen ve akşam patatesin yanında tere yedim sorun olur mu acaba...?:44:
2 gün kişiye kalmış bişey ister abartmadan günlük yaşamına dönersin istersen faklı bi detoks yaparsın, bu 2 günde ayran detoksu ya da pirinç lapası yapanlar varevet kızlaaarrr:) geçen hafta söz verdiğim gibi bugün başladım, sınavlarımı atlattım, tüm haftasonu yazdıklarınızıda okudum az önce, herkesi tebrik ediyorum öncelikle:)
benim patatesler hazır:) hayatımda ilk defa diyet yapıyorum:) an be an yazıcam, kaçamak yok inş. şimdi tartıldım 62,5 geliyorum. boyum 1,72. şu detoks olayıda çok mantıklı geldi bana.
yanlız aklıma takılan bi soru var fikri olan yardımcı olursa sevinirim, bu 5günde 5kilo diyeti ne kadar zaman yapılıyo yani o iki gün arasından sonra bi kür daha, iki gün ara bi kür daha istediğimiz kadar yapabiliyomuyuz?? komşumda başladı benle bugün. o sordu, bilen yazsın kızlar plsss...
2 gün kişiye kalmış bişey ister abartmadan günlük yaşamına dönersin istersen faklı bi detoks yaparsın, bu 2 günde ayran detoksu ya da pirinç lapası yapanlar var
sadece buraya değil bi çok siteye baktım ben bu ve benzeri diyetler için aslında bi çok yerde 1 defalık yapılması uygun görülmüş sok diyet olması sebebi ile ama burada 2 gün ara koyarak bi çok defa yapıp sonuç alan var o sebeple aslında bunlar diyeti uygulayan kişiye bağlı ben 2 gün dayanamadım ama belki sen 1 ay uygulayabilirsinevet bende öyle yapabilirim ama pazar gezme günümüz. pazt.de bi yere davetliyim o yüsden bu kür sonu yapamam haftaya yaparım öle.
mesela bu diyeti devamlı olarak en fazla kaç gün yapabiliriz acaba
menü sanki bu diyete uygun olmamış:)kızlar öğlen yemeğim...
2 adet haşlanmış patates
1 adet domates
1 adet haşlanmış yumurta
birazcık yağsız peynir...
menü sanki bu diyete uygun olmamış:)[/QUO
sanırım evetama sadece patates yesem miğdem bulanıyor malesef domates ve yumurta ekliyim dedim kilo aldırmıyo nasılsa ama harfiyen uygulamak gerekir
Benimde bugün 2 günüm bu diyetin mantığıı aynı besin gurubunun gün çinde alınması
yani sırf karbanhidratyada sırf protein sırf meyve
sen karbanhidratı proteini hepsini karıştırmışsın senin diyet başka çeşit diyet oluyo yine kg veririsnn
bu şekildede
bence başlamışsın yarıda bırakma yoksa yarın yaparken daha çok zorlanırsın 2 gün patates:)ayy yok içime sinmedi bu şekilde bak siz böyle yazınca ben yine yarın menüye döneyim ne de olsa uymak gerek dimi
bence başlamışsın yarıda bırakma yoksa yarın yaparken daha çok zorlanırsın 2 gün patates:)