• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar bugun patates günümdü ilk defa uyguluyorum bu diyeti patatesi püre yaptim sanirim 5 tane yedim ama buyük degillerdi. aksam kücük bir kacamagim oldu ama bilemicem yarin tartilip söylerim kilomu

arkadaşlar benim kilo verme durdu ya...dünden beri hiç etki etmemiş diyet halbuki hiç kaçamakta yapmadım...yaw şu 55 te sabitlenmek bu kadar mı zor:-(((( eğer cuma bitene kadar vücut direnç gösterirse cumartesi k fleks işine giricem ta ki o 55 te tartıyı sabitleyinceye kadar

bence k fleksi hiç deneme kalori hesabı yaparak vermeyi dene toplamda aldığın 500 kaloriyi geçmezse zamanla verirsin, komşum o şekilde 16 kilo verdi. ben k fleksi çok denedim bi işe yaramadı, hem kalorisi öle düşük falan değil, hemde 3 saat falan tok tutuyo en fazla onun yerine ölçülü yersen nefsinide beslemiş olursun bence tabi sen bilirsin yinede :)

sevindim adına yaaa ben de faydasının olmasını umuyorum:)

bu arada sabah yine tartıldım, son durum 61,3 kg :) 400gr daha gitmiş dünden bugüne. akşam tek kaçamağım oldu 8-10 tane beyaz leblebi attım dayanamadım eşim çıtır çıtır bissürü kuruyemiş götürürken:) bugünde et günüm zor geçicek galiba, o tavuklar yerken ağzımda nasıl büyüyor anlatamam
yarınki meyvelerimi düşünerek teselli ediyorum kendimi :)

bu arada sabah yine tartıldım, son durum 61,3 kg :) 400gr daha gitmiş dünden bugüne. akşam tek kaçamağım oldu 8-10 tane beyaz leblebi attım dayanamadım eşim çıtır çıtır bissürü kuruyemiş götürürken:) bugünde et günüm zor geçicek galiba, o tavuklar yerken ağzımda nasıl büyüyor anlatamam
yarınki meyvelerimi düşünerek teselli ediyorum kendimi :)
tebrikler devamını bekiyorum:) ben birebir bunu uygulamıyorum sadece irademi terbiye etmek ve kendimi bu diyete alıştırmak için benzer şeyler tüketmeye çalışıyorum dün eve gittiğimde yarım kepçe yani yaklaşık 4-5 yemek kaşığı çorba içtim çok az patates yemeği yedim onun dışında bişey yemedim toplam kalori 600ü geçmemiştir bile yaklaşık yarım kiloya yakın vermiştim baskülüm dijital olmadığı için net bi rakam göremiyorum tam 65 ya da 64-65 arası olursam kilo verdim diyebiliirm
bugün sebzeyle besleneceğim için yanıma 3 salatalık getirdim kahvaltım yine light süt 3 kaşık müsli:) akşama da karnıbahar haşlıcam

şöyle genel yorumlara baktığımda genelde ilk gün patates gününde en fazla kilo gidiyor niye öyle oluyorki bir mantığı varmı acaba bende arada 1 gün sadece patates yapsam nasıl olurki yorumlarınızı bekliyorum:42::42:

şöyle genel yorumlara baktığımda genelde ilk gün patates gününde en fazla kilo gidiyor niye öyle oluyorki bir mantığı varmı acaba bende arada 1 gün sadece patates yapsam nasıl olurki yorumlarınızı bekliyorum:42::42:

bence o ilk gün daha fazla verilmesi olayı patatesin kendisinden ötürü değil, vücudun kafasının karışması. çünkü patates dediğimiz tamamen nişasta deposu, devamlı yendiğinde aslında kilo aldıran bişey, ama vücut sadece onu tüketince, bide yağsız tuzsuz ve şekersiz yanında başka hiçbişi yemeyince şaşırıp yakıyo demekki :) komik geliyo ama bence öyle :) devamındada sabah ne yediysek aynısını yiyoruz o yüsden veriyoruz. bana kalsa sadece patates günü pek işe yaramaz genel olarak bi kaç günlük bişeyler yapsan daha kalıcı olur sanki.. benim fikrim :))

tebrikler devamını bekiyorum:) ben birebir bunu uygulamıyorum sadece irademi terbiye etmek ve kendimi bu diyete alıştırmak için benzer şeyler tüketmeye çalışıyorum dün eve gittiğimde yarım kepçe yani yaklaşık 4-5 yemek kaşığı çorba içtim çok az patates yemeği yedim onun dışında bişey yemedim toplam kalori 600ü geçmemiştir bile yaklaşık yarım kiloya yakın vermiştim baskülüm dijital olmadığı için net bi rakam göremiyorum tam 65 ya da 64-65 arası olursam kilo verdim diyebiliirm
bugün sebzeyle besleneceğim için yanıma 3 salatalık getirdim kahvaltım yine light süt 3 kaşık müsli:) akşama da karnıbahar haşlıcam
varya bence sen şu kaçamakları sadece dizginlesen iyi verirsin kiloları :) gerçekten :) karnıbahar iyi seçim bak. ama yanında yoğurttan başka bişi yeme, canın çok bişi istediğinde yeşilçay falan iç akşam. düşünme başka bişi, yaz geliyo onu düşün, havalar ısınınca kiloların, şöyle bi baktığında orandan burandan çıkan fazlalıkların seni nasıl moralsiz yapıcağını düşün, istediğin kıyafeti giyemediğinde nasıl üzülüceğini düşün:) ben o zaman yanından bile geçmiyorum canımın istediği şeylerin ki; abur cubursuz bi hayatı asla düşünemeyen biriyim. istediğimiz kiloya gelince ölçülü ölçülü yeriz nasılsa dimi:) ben böle rahatlatıyorum kendimi, sende bi dene:) :42:

bence insanlar sıkılıyo patatesten akşama çok fazla yenmiyo bu sebeple kalori alımı da az oluyo:)

varya bence sen şu kaçamakları sadece dizginlesen iyi verirsin kiloları :) gerçekten :) karnıbahar iyi seçim bak. ama yanında yoğurttan başka bişi yeme, canın çok bişi istediğinde yeşilçay falan iç akşam. düşünme başka bişi, yaz geliyo onu düşün, havalar ısınınca kiloların, şöyle bi baktığında orandan burandan çıkan fazlalıkların seni nasıl moralsiz yapıcağını düşün, istediğin kıyafeti giyemediğinde nasıl üzülüceğini düşün:) ben o zaman yanından bile geçmiyorum canımın istediği şeylerin ki; abur cubursuz bi hayatı asla düşünemeyen biriyim. istediğimiz kiloya gelince ölçülü ölçülü yeriz nasılsa dimi:) ben böle rahatlatıyorum kendimi, sende bi dene:) :42:
ya geçen seferki denememde sıkılmıştım çok fazla aynı şeyi yemekten bu kez bi anda bu kadar sıkmayayım kendimi diyorum alışma evresi diyebiliriz 5 gün bu şekilde devam edicem bitiminde sıkılmamışsam ve geri bildirm aldıysam ara vermeden bu kez bire bir uygulayacam, karnıbaharın yanında yoğurt yemem karnıbaharı çok severim çiğ pişmiş yemeği mücveri salatası yğurtlusu herşeylisi:D

tek düşüncem 8 hazirandaki mezuniyet elbisem:D:D

ya geçen seferki denememde sıkılmıştım çok fazla aynı şeyi yemekten bu kez bi anda bu kadar sıkmayayım kendimi diyorum alışma evresi diyebiliriz 5 gün bu şekilde devam edicem bitiminde sıkılmamışsam ve geri bildirm aldıysam ara vermeden bu kez bire bir uygulayacam, karnıbaharın yanında yoğurt yemem karnıbaharı çok severim çiğ pişmiş yemeği mücveri salatası yğurtlusu herşeylisi:D

tek düşüncem 8 hazirandaki mezuniyet elbisem:D:D

aynen devam o zaman:) bakma herşeyi biliyoruz kendimizide tanıyoruzda uygulamaya gelince üşeniyoruz :)

ben yürüyüşe çıkıyorum birazdan. dün 35-40 dk sitenin etrafında yürüdüm. bugünde öle yapcam, sonrada bisiklete binicem, her yerim ağrıyo, hamladım galiba ama devam, yılmak yok :42:

bence o ilk gün daha fazla verilmesi olayı patatesin kendisinden ötürü değil, vücudun kafasının karışması. çünkü patates dediğimiz tamamen nişasta deposu, devamlı yendiğinde aslında kilo aldıran bişey, ama vücut sadece onu tüketince, bide yağsız tuzsuz ve şekersiz yanında başka hiçbişi yemeyince şaşırıp yakıyo demekki :) komik geliyo ama bence öyle :) devamındada sabah ne yediysek aynısını yiyoruz o yüsden veriyoruz. bana kalsa sadece patates günü pek işe yaramaz genel olarak bi kaç günlük bişeyler yapsan daha kalıcı olur sanki.. benim fikrim :))
teşekkür ederim diğer günlerde aynı şekilde besleniyoruz ama ben 3 kere yaptım en çok patates gününde verdim ve yine yapacağım bu sefer sadece patates yapmayı düşünüyorum 1 kilodan fazla gidiyor buda benim için çok iyi olur

bence insanlar sıkılıyo patatesten akşama çok fazla yenmiyo bu sebeple kalori alımı da az oluyo:)

orası öyle gün boyunca hep aynı yiyoruz ama en çok patates gününde veriyoruz ben en iyisi 1 kere sadece patates yiyeyim

bence ilk günler su kaybediliyor ondan hızlı..hecen hafta çok hızlı verdim ben bu hafta vücutta su kalmadı demmekki artık yağdan yakıyo gibi....günlük400 gram ancak gidiyor...ona bile şükür...cuma sonlandırıyorum diyet işini artık normale dönücem.....aylarca kendimden kısmaktansa 2 hafta ağzımı tutarak hedefe ulaştım bben...55 küsürdü sabah...cumaya kadar 54 ü görürüm....cumartesi pazarda normal beslenmeye döndüğümde +1 kilo bana yeter...
ben k fleksi zayıflamaktan ziyade vücudum 2 haftadır çok yoruldu biraz toparlansın diye kullanıcam sadece sabahaları..çünkü sabah kahvaltısı yapamıyorum ve bu da metabolizmamı yavaşaltıyor....içeriği baya zengin diye biliyorum...bundan sonrada artık kilo falan almıycam aldığımı hissettiğim an hemen frenliycem...hayatımda ilk defa bu kadar kilo aldım 61 leri gördüm bir dahada görmek istemiyorum:-((( arkadaşlar 1 -2 hafta diş sıkmaktan bişey olmaz ama sonucu muhteşem oluyor....lütfen kaçamak yapmayın

bu diyete tekrar baslamak istiyorum ama cok zor yaa... tek güzel tarafi, hizli giden ilk haftanin insana verdigi gaz...

Son düzenleme:
evet kızlaarr:)) sabah tartıldım ve 60,8 kg. aynı oranda hergün düşmeye devam ediyorum. aylar sonra tartıda ilk defa 60'ı gördüm inanılmaz mutlu oldum. biliyorum bi kısmı sudan gidiyor ama olsun yürüyüşlerede devam ediyorum haftayada aynen uygulayayım bari,
sınav sonuçları açıklanana kadar 57 yi görürsem süper olur. tam moral olur bana :42: azmedicem çok kararlıyım çok :-) he bu arada aynı gün başladığımız komşumda 106dan 102ye düştü bugün itibariyle.oda biraz maral oluyo inanın :)
meyve günü iyiymiş yaa, sevdim bu işi ben:)

Back
X