• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Yağsız ton balığı tavsiye ederim... Bende başka bir şey yiyemiyorum sabah

ya geçen yaptığımda tavuk pişirdim tavada ufak ufak doğrayıp baharat flnda attım, inanki 2 kaşık ağzımda büyüdüde büyüdü, sabah sabah çok fena oluyo yaa. bide tuz atmayınca bulantı yaptı bende. bu diyette sınırsız deniliyo ama zaten ne kadar yiyebiliosunki toplamda, için almıyo, ne yersen ye.
anacım elma diyeti yapayım dedim ara verdiğim hafta, yazmışlar sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı,sonra günde 2 kilo elma ben 5 taneyi zor yedim. 2. gün pes dedim bu hafta tekrar bu diyete geri başladım. alıştım ama sanki ilki kadar zor olmuyo 2. deneme daha rahatım bi hafiflik var üstümde, halsizde değilim şuan iyi gidiyorum yani herkesinde öyle olur umarım.

bide benim boyum biraz uzun olduğu için 2 kilo bile çok farketti. eskiden giydiğim bir ay önceki denememde önü kapanmayan kotumun içine girebildim. en azından önü kapanıyor artık. hedefim o pantolonumu rahat rahat giyebilmek. o zaman rahatlıcam :-) anca kilo verdiğimi bu şekilde farkedebilirim :-) tartıda azalmak beni kesmiyo moral açısından :-)

patates görmek istemiyorum kızlar , açım ama patetesi görünce doyuyorum resmen, patateslere sıktığım limonu yiyorum patetesi yemek istemiyorum :(
ilk günüm, çok zorlanıyorum, pes etmek yok tabi ama gerçekten zorlanıyorum

sebze günüm bugün kabakları küp küp doğrayıp bol nane çay kaşığı kadar salça ve zeytinyağıyla bir çay bardağına yakın suyla tavada çevirdim suyunu çekince aldım pişmesini beklemedim akşama doğru patlıcan közliyeceğim akşamda yine kabakla bitiricem bakalım et ve meyve günümü merak ediyorum en çok...

Merhaba kaç kilo verebildin şimdiye kadar bu diyetle işe yarıyormu gerçekten

offff ya bugün ne güzel bu saate kadar salatalıkla idare etmiştim.ama 10 gündür canım bişi çekiyordu bulamamıştım.eşim bugün bulmuş getirmiş oturdum hepsini yedim.30 tane.(canınız çekmesin diye söylemiyorum) kendime ceza veriyorum yarın patatesten geri alıp yeniden başlıcam :(( nefret ediyorum ama ceza olsun diye zorla yicem yarın.....
kendime gelmem lazım diyet yapmazsam bu kiloları veremem sürekli bunu düşünmeliyim.....

kesin kararlıyım kaçamak filan yok bugün başlıyorum .... O patatesleri zorla yicem

cnm ye tabi patates de zayıflatıyor
aç kalırsan zayıflayamazsın ama patatesleri yersen zayıflarsın
ben pazartesi günü 5 adet patates yedim sabah 1
öğlen 1
ikindi 1 akşam 1 saat 9 gibi 1 adet yedim
60,30 kg başlamıştım dün sabah 58,20 kg dım
bugün ise 57,30 kg olmuşum

Dün sebze günümde
kahvaltıda saat 10:30 gibi 1 adet patlıcan 1 adet kırmızı biber 3 adet yeşil biber közledim ve onları dilimledim yedim
yanında 1 adet salatalık 5 çeri domates biraz roka ve bir tutam dere otu yedim

saat 3 tede aynısını yedim ve yeşil çay ve bol su içtim
akşam yeme fırsatım olmadı
çünkü misafirim vardı onlara yemekler yaptım
çok yoruldum
kendime hazırlayamadım ama aç da değildim
yaptığım yemeklerin tuzuna bile bakmadım hiç

Bugün et günüm
dün akşam 1 tane tavuk haşladım
ve onun beyaz yerlerinden getirdim iş yerime henüz kahvaltı yapmadım
sabah işe geldiğimde tartıldığımda
baskül 57,30 kg gözterdi
pazartesiden beri 3 kilo vermişim
ben çok zorlanmıyorum nedense
birazdan kahvaltımı yapacağım...

öğlen 1

Kafama bişey takılıyor patatas nişastalı ha piriç yemişsin ha patates günde belli bi limiti varmı patatesin yoksa istediğimiz kadar yiyebiliyormuyuz ?

öğlen 1

yok arkadaşım bu sefer kesin başarıcam patateslerimi haşladım naneyle filan yemeye çalışcam pes etmek yok :) inş bende zayıflarım

kafama bişey takılıyor patatas nişastalı ha piriç yemişsin ha patates günde belli bi limiti varmı patatesin yoksa istediğimiz kadar yiyebiliyormuyuz ?

valla bilemiyorum
ibrahim saraçoğlu bile hangi öğünde daha aç sada saldırgan oluyorsanız o öüğünden önce 1 tane haşlanmış patates yiyin diyor iştahınızı kesecektir yada 1 tutam dere otu yiyin diyor

aldım koskoca bir patates üzerine nane ve vazgeçemediğim kekik ve 1.5 lt su yemeye çalışıyorum.öğleden sonra da iki üç küçük patetes yerim oldu bitti inş.
(neden bütün patatesler mazot gibi kokuyor bana anlamıyorum yaaaaa)

Son düzenleme:
Back
X