• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar bu diyet gerçekten verdiriyormu ?
şuanda benim boyum 1.72 kilom 65 :( 1,5 sene önce belirsiz bi nedenle aşırı kilo aldım 52 kiloydum. eski halime geri dönmek istiyorum,hiçbir giysiyi üstüme yakıştıramaz oldum. :((
Diyet dışına çıkmadan ve yürüyüş yaparak çok güzel sonuç alan arkadaşlar vardı.Ben de geçen sene ilk denememde yaklaşık 3 kilo vermiştim ama sonra abartıp dikkat etmeyince geri aldım.Sonra bi kaç kez tekrar yaptım hepsi de yarım kaldı,herhalde ilk hevesle dayandım da şimdi dayanamıyorum.:56: Bu arada ben yürüyüş,spor fln yapmamıştım ama diyete harfiyen uydum.

Son düzenleme:
Arkadaşlaaaar sizle bu mutluluğumu paylaşmam lazım bugün 2. günümün sonu ve misafirliğe gitmiştik birazcık bozdum diyeti ama yine de toplam 1,4 kilo vermişim çok mutluyum yaa :D

bende heveslenip başladım bugün..

patatesle ilk günüm..sabah biraz tansiyonum düştü gibi başım falan döndü .
ama şimdi daha iyiyim...
sanki 2-3 kilo patates yicem gibi geldi dün..ama sabah 1 küçük ve öğlen 1 küçük ancak yiyebildim :56:

olucak galiba ne dersiniz :52:

Evet yaa patates günü çok rahat geçiyo ben dün toplam 4 küçük patates yedim anca gayet de toktum :D Olacak olacak yılmak yok gidecek tüm kilolar fit fit gireceğiz yaza hatta yaz olmadan taş gibi oluruz :D:D

Evet yaa patates günü çok rahat geçiyo ben dün toplam 4 küçük patates yedim anca gayet de toktum :D Olacak olacak yılmak yok gidecek tüm kilolar fit fit gireceğiz yaza hatta yaz olmadan taş gibi oluruz :D:D

valla bazen umutlanıyorum bazen olmaz diyorum...
bakalım sonuç ne olacak inşallah vereceğiz kilolarıııı...
yarın sebze günü ...
merak ediyorum genelde çiğ sebzelermi tüketiyosunuz... haşlama mı???

Ben çiğ sebze tüketmeyi planlıyorum domates salatalık havuç falan
hıımmmm
bende ölemi yapsam kiii..

salata yaparım olmadı marul maydonoz domates salatalık felan yapsız limonlu yada sirkelii olur dimi???
yada taze fasülye domatesli yağsız tuzsuz düdüklüde haşlasam yemek gibi..
bakalım yarın ola hayrolaa

hıımmmm
bende ölemi yapsam kiii..

salata yaparım olmadı marul maydonoz domates salatalık felan yapsız limonlu yada sirkelii olur dimi???
yada taze fasülye domatesli yağsız tuzsuz düdüklüde haşlasam yemek gibi..
bakalım yarın ola hayrolaa

Evet o da olabilir yemek yemiş gibi hissedersen belki psikolojik olarak daha tok hissedersin bilmem ki :D Yalnız ben de salatayı hiç sevmem limonsuz. sirkeli de sevmem zaten limonu da sebzeden saysak olmaz mı ki :D

limonda sebze zaten yaaa :56::56::56::56::56: bana sorarsan...

bu arada ben bugün haşlama pataes yiyemedim..limon sıktım üstüne azda sarmısak...
inşallah diyete uygundur....o şekilde tüketebildim ancak..

bu gün 2. günüm olmasına rağmen rahatsızlandım tansiyonum düştü vucudum titriyo gözlerim karardı tabikide hemen bıraktım iyeti biraz yemek yedim bakmam gereken 2 tane çocuğum var herşeyim onlar benim
daha öncede tek tip beslenme diyetlerini denediğimde aynısı olmuştu benim için en iyisi sık ve az beslenmek zaten o sekilde haftada 2 kilo verebiliyorum nesfit yiyerek 18 günde 4 kilo verdim mesela kısacası benden bu kadar
:5: hepinize mücadelenizde başarılar kızlar

Merhaba arkadaslar,
meyve gunumude geride birakmak uzereyim:21: Bugun cilek ve elme yedim. Simdide suyumu tamamlamaya calisiyorum, gunde 2lt en az icmeye gayret ediyorum. Birde arkadaslar sabah kahvaltidan sonra 1 bardak sekersiz sade kahve iciyoum baya tok tutuyor tavsiye ederim sizede ve tabi 3 fincan yesil cay. Bugun yarim saat yuruyebildim yagmurdan dolayi ve tartilmadim yarinda yumurta gununu tamamlayip persembe gunu tartilip buraya yazarim ins:18: Gorusmek uzere.....

valla ne kadar doğru bilemem patates günümü bitirdim..bu sabah tartıldım ve dün sabaha göre tam 900 gr eksilmişim ohhhh ohhhh :52:

bugün sebze günüm:52:inşallah kilo vermeye devam ederim...

Veee demin tartıldııım düne göre 1 kilo daha vermişim. Toplam 2,5 kilo vermişim yanii tey tey tey tey :52:
Umarım 5 kiloya tamamlarım bu haftayı :52:
ayy Allah'ım bu diyeti bulandan da, buraya yazandan da, benim gibi çabalayıp kilo vermeye çalışan ve bu sayede daha da gaza gelmemi saylayan siz değerli forumdaşlarımdan da razı olsun :D

Supersiniz arkadaslar cok guzel kilo veriyosunuz:46: ins benimde oyle olur yarin bakicam bakalim. Bugun sabah yumurtami yedim midem ins kaldirirda oglen ve aksamda yerim cunku normalde hic yumurta yemiyorum. Birazdan da yuruyuse cikicam. Yarini sabirsizlikla bekliyorum. Birde arkadaslar genrl anlamda cok zorlanmadigim icin 1 kez daha yapmayi dusunuyorum

Supersiniz arkadaslar cok guzel kilo veriyosunuz:46: ins benimde oyle olur yarin bakicam bakalim. Bugun sabah yumurtami yedim midem ins kaldirirda oglen ve aksamda yerim cunku normalde hic yumurta yemiyorum. Birazdan da yuruyuse cikicam. Yarini sabirsizlikla bekliyorum. Birde arkadaslar genrl anlamda cok zorlanmadigim icin 1 kez daha yapmayi dusunuyorum

Ben de ben de. Hiç zorlanmadım ve birkaç kez daha yapıp böyle 50-55 arası olmayı dehşet şekilde istemekteyim :D

benim pek fazlam yok bu haftayı 4 iloyla tamamlarsam bırakıcam..ama normal diyetime devam edicem geri almamk için....
inşallah sağlığa bi zararı yoktur yaaaa..geri hızlı alırım diye korkuyorum

bugün sabah tartıldım 400 gr daha vermişim..
toplamada 1300 eder..
dünkü az olmuş ama yeter demi..
bugüm et günüm....
ama benim midem sanki yanıyor ya neden acaba....açlık yaramadı sanki

Back
X