• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bugün yumurta günüm.hayatimda 1 günde hic bu kadar,yumurta yememistim.ben birara cok geriliyorum.off yarin bir olsa meyve günü ohh mis gibi.:21:kizlar et günü yerine süt ve yogurt olurmu.kendimde sevdigim güzel yanim,1 gün bile diyet yapsam belli oluyor.:16:sevmedigim yanim ise 1 gün tikabasa yesem oda belli oluyor:14:

ya bu diyetle verdiğiniz kilolar eski yeme düzenine geçince geri geliyor mu
kilom 77 ye düştü yoğurt kürü ile ama daha başka tık yok en iyisi diyet yapayım diyorum
bunu yapsam yapabilir miyim ondanda emin değilim motivasyonum çabuk kaçıyor :((
lütfen yardım diyete başlamamış ama başlayacak olan varsa birlikte yapalım lütfen :(

ya bu diyetle verdiğiniz kilolar eski yeme düzenine geçince geri geliyor mu
kilom 77 ye düştü yoğurt kürü ile ama daha başka tık yok en iyisi diyet yapayım diyorum
bunu yapsam yapabilir miyim ondanda emin değilim motivasyonum çabuk kaçıyor :((
lütfen yardım diyete başlamamış ama başlayacak olan varsa birlikte yapalım lütfen :(
evt onu bende merak ediyorum.yiyince hemen almayalim verdigimiz kiloyu.aslinda ilk verilen 5 kilo,kilo degil vücuttan giden su.arkasi yavas yavas kilo.jasmine moralini bozmak istememde zor geciyor,fazla ac kalmiyorsun ama miden hep ayni seyi yedigin icin almiyor.dün patates bugünse yumurta yedim.yumurta patatesten daha iyi.belkide patates ilk gün oldugu icin mide bulandiriciydi.ama bu sabah kendime baktigimda gayet iyi görünüyordum..

evt onu bende merak ediyorum.yiyince hemen almayalim verdigimiz kiloyu.aslinda ilk verilen 5 kilo,kilo degil vücuttan giden su.arkasi yavas yavas kilo.jasmine moralini bozmak istememde zor geciyor,fazla ac kalmiyorsun ama miden hep ayni seyi yedigin icin almiyor.dün patates bugünse yumurta yedim.yumurta patatesten daha iyi.belkide patates ilk gün oldugu icin mide bulandiriciydi.ama bu sabah kendime baktigimda gayet iyi görünüyordum..

aynı şeyleri yemek sorun değil akşama kadar hiç birşey de gözüm kalmıyo ama eşim saat 8 9 gibi geliyo o yemek yerken canım çekiyo ama kesin vereceğimi bilsem hiç olmazsa 70 e düşene kadar yapardım çünkü 5 gün diyet 2 gün ara hatta alışsam belki ideal kiloma kadar bile gidebilirim yapan arkadaşları gördükçe özeniyorum :(

kızlar günaydınnnnnn.....bugün tawuk günüm düdüklüye attım tawukları pişiyor.sabahta tartıya çıktım 3.günüm 64,5da 62.9 düşmüşüm dün kaşarlı salata yaptı canm kocacım dayanamadım yedim :)) ona ragmen iyi wermişim :46:

Son düzenleme:
kızlar günaydınnnnnn.....bugün tawuk günüm düdüklüye attım tawukları pişiyor.sabahta tartıya çıktım 3.günüm 64,5da 62.9 düşmüşüm dün kaşarlı salata yaptı canm kocacım dayanamadım yedim :)) ona ragmen iyi wermişim :46:

İyi wermişin ayy şimdi bende merak ettim kilomu ılk gunden bu yana tartılmadım benımde suan tavuklar haslanıyo afiyetle yiycem.

bugün meyve ile basladim güne.kivi,yesil elma,kirmizi elma,4-5 tane üzüm,1 dilim greyfurt,2 dilim karbuz ve 4 tane cilek.güne bunlari yiyerek basladim ve ohh be dedim,en güzeli meyve diye düsündüm.1,5 saat sonra yine bunlari yedim tabiki az yedim.ama nedense ikinci tabakda bu kadar istekli degildim.artik hic halim kalmamisti.gittikce sinirleniyordum gercekten sabir isi.birde cocuk,ve bütün evin yükü sizin üzerinizdeyken,sorun aclik degil acikmiyorsunuz.sadece haliniz olmuyor ve geriliyorsunuz.saat 2 gibi malesef diyeti bozdum arkadaslar.kizima yaptigim makarnadan bende 1 tabak yedim.dayanabilirmiydim evt dayanirdim ama bu sekilde degil.cocuk varken yapilmiyor.hic tartilmadim.kizim tartiyi bozdu ama verdigimi hissediyorum,sanirim 62-63 civari oldum.simdi az yiyip ve aksam saat6-7 den sonra yememeye calisicam.böylede kilo veriliyor:34:

moral olarak çöktüm 2 haftada ben ne yapacağım bilmiyorum hep böyle şişkomu kalacağım ben :((
niye 2 hafta canim tatile falanmi gideceksin.sana tavsiyem protein agirlikli beslen.aksamlari tavuk salata,salata ton balik gibi.ve 6 dan sonra yeme.6 dan sonra vücut yag yakmaya basliyor.inan esim bu sekilde zayifladi 12 kilo verdi.banada cok söyledi ama dinlemedim.ben önce sok diyet gibi yapip sonra esimin dedigini yapacaktim ama bu diyette olmadi.sadece vermem gereken 4-5 kilo benimde ve 20 günüm var.tr ye gidicem.

Back
X