- Konu Sahibi incilideniz
- #15.841
Valla ben tuzsuz hiç yiyemiyorum tuz ve baharatı basıp basıp öyle yiyorum ne yersem :) o şekilde dedem de yer gerçi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 4 orta boy patates ıkı açık sekersız çay yaklasık 1,5 lıtre su ıctım ama basım ınanılmaz agryo işteyım patatesımde kalmadı eve gıdıyım bütün patateslerı mıdeye ındırıcem.![]()
günlerdir pek açamadım şimdi yazıyorum :) geçen hafta 5 günde 3300 gitti benden. Haftasonu cmt fazla abanmadan yedim ama dün biraz sapıttım yemediğim kalmadı bütün hafta aklımda kalanları yedim nerdeyse. Bakalım bugün yine başladım bu sefer et gününden başladım. Yine bildiririm.
ölüyorum açlıktan tok tutar diye yumurta ile başladım ama yok şimdiye kadar
3 yumurta yedim çok fazlada yemek istemiyorum.bende her an şeytana uyabilirim :))
ohh süpermiş 3 kilo, hayırlı olsuun :))
Sağol canım tabi dün hepsini geri almadıysam :)
Off off kilo almak ne kadar kolay ama zayıflamak ölüm yaaa, uff çifte standart :18:
Bugün sebze günü benim de ama kahvaltı fln yapmak istemiyorum canım hiç bişey yemek istemiyo :/
Sen yine yiyebiliryormuşsun ya benim hiç canım çekmiyo tuz olmayınca ama acımdanda ölmeme az kaldı. Evde mis gibi bir bezelye yemeği var. Sağ omzumdaki meleği mi dinlesem yoksa sol omzumdakini mi???![]()
okadar kafaya koymusumkı hıc bıseyı gözüm görmüyor.fırına gırıyoz eşim sımıt ıstermısın dıyo sınırlenıyorum yok cola ıcermısın uyuz oluyorum ama en güze şeyi bile canım ıstemıyo çünkü acaip kafaya koydum inceck olana kadar devam.bence sende sağından şaşma![]()
benimde sebze günüm ne yesem die düşünüyorum.sabah tartıldım 64.5 dan 63.3 düşmüşüm çok mutluyum bu kadar erken gideceğini beklemiyodum :)
benim de sebze günüm 2 domates 1 salatalık doğradım yedim açım![]()