- Konu Sahibi incilideniz
- #15.881
sabah tartıldım 3 günde 3 kilo gitmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden ki canım benim? bozma hiçbişeye moralini :/
niye 2 hafta canim tatile falanmi gideceksin.sana tavsiyem protein agirlikli beslen.aksamlari tavuk salata,salata ton balik gibi.ve 6 dan sonra yeme.6 dan sonra vücut yag yakmaya basliyor.inan esim bu sekilde zayifladi 12 kilo verdi.banada cok söyledi ama dinlemedim.ben önce sok diyet gibi yapip sonra esimin dedigini yapacaktim ama bu diyette olmadi.sadece vermem gereken 4-5 kilo benimde ve 20 günüm var.tr ye gidicem.
heyy ben yeni üyeyimm.. bende başladım bu diyete hatta bugün 4. günüm yani meyve günüm zor geçtiğini söyleyebilirim ama kilo veriyorumm![]()
ben ben beeeeeeeeen :))
Süperr o zaman bak şöyle bi karar verelim haftaya kesin olarak, mutlakaa 5 kilo vercez tamam mı? Napıp needip tam olarak 5 kiloya ulaşalım spordur fazla su içmektir falan ne gerekiyosa yapalım diyetin yanında ve sonuç olarak verelim 5 kiloyu.Ne dersin?? Birlikten kuvet doğar
![]()
Süperr o zaman bak şöyle bi karar verelim haftaya kesin olarak, mutlakaa 5 kilo vercez tamam mı? Napıp needip tam olarak 5 kiloya ulaşalım spordur fazla su içmektir falan ne gerekiyosa yapalım diyetin yanında ve sonuç olarak verelim 5 kiloyu.Ne dersin?? Birlikten kuvet doğar
![]()
canım sen ne kadar zamandır devam ediyosun ve ne kadar verdin?
ay çok teşekkür ederim ya dünden beri kimseyi bulamadım konuşacak diyet tek başına çekilmiyo insan konuşacak birini arıyo iyiki geldin :)
Evet. Bir de kimseyle konuşmayınca etmeyince böyle destek falan görmeyince yavaş yavaş direnci ve isteği kırılıyo insanın, başlıyor kaçamaklar :))