• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

niye 2 hafta canim tatile falanmi gideceksin.sana tavsiyem protein agirlikli beslen.aksamlari tavuk salata,salata ton balik gibi.ve 6 dan sonra yeme.6 dan sonra vücut yag yakmaya basliyor.inan esim bu sekilde zayifladi 12 kilo verdi.banada cok söyledi ama dinlemedim.ben önce sok diyet gibi yapip sonra esimin dedigini yapacaktim ama bu diyette olmadi.sadece vermem gereken 4-5 kilo benimde ve 20 günüm var.tr ye gidicem.

2 hafta oldu ben bu düşünceye gireli yani zayıflamaya karar vereli ölçülü besleniyordum 7 veya 8 de tamam doydum yemiycem diyordum ama eşim sağolsun 9 9 buçuk gelince dayanamayıp onlada yiyordum yani dediğini pek yapamam o yüzden kendimi bu diyete şartlıyorum bugünden itibaren liste dışına çıkmadan atlatacağım inşallah

dün 78 gösteren tartım bu sabah yine 77 gösterdi ama ben ona güvenmiyorum :) bu diyete bugün başlayıp haftaya cumaya kadar devam edebilirsem iyi olacak
tabi pazar günü tatil niyetine ufak bi kaçamak yapabilirim :) şaka bi yana bu haftalık böyle uzun yapsam zararı olurmu ki :(

Bu diyeti aynen belirtildiği gibi yaptım. ekstra farklı hiçbişey yemedim. çok zor bir diyet.resmen mutsuz bir şekilde eve kapanarak yaptım.sadece 3 kilo verdim ve diyet bittikten sonra 4-5 gün yine az az yiyerek kiloyu sabitmeleya çalıştım aklımca. Fakat 2 hafta sonra verdiğim 3 kiloyu 4 kilo olarak geri aldım. kesinlikle tavsiye etmiyorum.

arkadaşlar bu dıyet super daha öncede yazdım sakın bırakmayın ve devam edın ben elma dıyetındeyım bunyememı gıtmedı neyse patetes dıyetınden daha yavas ılerlıyorum ptesıne kadar devm edıcem sonra muhtemelen aranıza katılcam hepınıze kolay gelsın ve hepınızı sımdıden tbedyrm devm edın benı bekleyın:1::46::46::46:

heyy ben yeni üyeyimm.. bende başladım bu diyete hatta bugün 4. günüm yani meyve günüm zor geçtiğini söyleyebilirim ama kilo veriyorumm:52:

günaydın hayırlı cumalar

bugünde patates olarak devam edeceğim inşallah

bu hafta başlangıç olduğu için kafama göre takıldım ama pazartesi kısmetse listeyi günü gününe yapmaya çalışacağım

ben ben beeeeeeeeen :))

Süperr o zaman bak şöyle bi karar verelim haftaya kesin olarak, mutlakaa 5 kilo vercez tamam mı? Napıp needip tam olarak 5 kiloya ulaşalım spordur fazla su içmektir falan ne gerekiyosa yapalım diyetin yanında ve sonuç olarak verelim 5 kiloyu. :52: Ne dersin?? Birlikten kuvet doğar :D

Süperr o zaman bak şöyle bi karar verelim haftaya kesin olarak, mutlakaa 5 kilo vercez tamam mı? Napıp needip tam olarak 5 kiloya ulaşalım spordur fazla su içmektir falan ne gerekiyosa yapalım diyetin yanında ve sonuç olarak verelim 5 kiloyu. :52: Ne dersin?? Birlikten kuvet doğar :D

canım sen ne kadar zamandır devam ediyosun ve ne kadar verdin?

inşallah derim :) ben zaten dün başlamıştım ama pazartesine kadar evde olan şeylere göre ayarladım günlerimi mesela dün yumurta bugün patates yarın meçhul :)

eğer pazar bozmaz devam edersem pazartesi listeye göre devam edeceğim bakalım
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :) :) şaka bi yana bu işi yarışmaya döksek süper olcak eşimle zaten iddia gibi birşey oldu her 5 kilo için bi ödül koyduk mesela 75 e düştüğüm hafta sonu dondurma ikramiyem vr :)

ay çok teşekkür ederim ya dünden beri kimseyi bulamadım konuşacak diyet tek başına çekilmiyo insan konuşacak birini arıyo iyiki geldin :)

ay çok teşekkür ederim ya dünden beri kimseyi bulamadım konuşacak diyet tek başına çekilmiyo insan konuşacak birini arıyo iyiki geldin :)

Evet. Bir de kimseyle konuşmayınca etmeyince böyle destek falan görmeyince yavaş yavaş direnci ve isteği kırılıyo insanın, başlıyor kaçamaklar :))

Back
X