- Konu Sahibi incilideniz
- #15.921
Yarın başlıyoruuuum :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar diyet evet uygulanabilir fakat et ve yumurta tüketemiyorum ama başlamak içinde can atıyorum sizce ne yapabilirim![]()
kızlar gerçekten sonuç veren bi diyet mi bu? diğerleri neyse de patates beni düşündürüyo,kilo verdirmez gibi geliyo.deneyip sonuç alanlar varmı? bide şu kilo çizelgesi nasıl ekleniyo,bi yardımsever el atsın lütfennn:2:
hayırlısı olsun inşallah hep birlikte kurtulacağız bu kilolardan 2 gün denedim 1 kilo gitti inşallah bu hafta tam olarak yaparım ve 75 altına düşerim ben 2 hafta evvel 80 kilo idim ve bu diyeti denemeden önce asla veremem diye düşünüyordum ama bi cesaret geldi bakalım sonuç ne olacak :)
merhabalar bugün diyetimin 3. günü ve et günümdeyim veeee taaaaaaaammmmmmm 3 kg gitti bile 87 ile başladığım yolda 3. günümde 3kg eksik çıkmak muhteşem birşey ama hiç bozmadım bir yudum bile extra birşey yemedim ve de 3 öğün yedim ara öğün yapmadım sınırsız diye de coşmadım kontrol ettim kendimi devamlı... buradan diyetimin devamını bildiricem ve foto da paylaşıcam ama önce totalde 10kg vermiş olmak istiyorum görüşmek üzere...
patates patates patates ......ne güzel birşey şu patates değilmi çok lezzetli(
patates patates patates ......ne güzel birşey şu patates değilmi çok lezzetli(
Kizlar benim anlamadigim gune neyle basliyosak onunla dewam ediyoruz denmis ya meyve icin..yani sabah cilek yedim butun gun sadece cilekmi yiyorum?
Ben de yarın patates aliim 8-10 tane de başlıyayım bakalım.. :)
Söyliim kilom 74.0 şu an tamı tamına, yarın ayın 5'i , 10 haziran günü kilomu bildiricem kızlar..
Her sabah yarım saat yürüyüş zate benim için sabah kalkınca su içmek kadar hayati oldu diyebilirim, bir de bu diyetle bütünleştirdiğimde belki gercekten yüz güldürecek sonuclar alırım
Herkese de başarılar dilerim![]()