• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bir kilo 7000 kalori yani mantıksal olarak 5 günde 5 kilo imkansıza yakın. gidenin çoğu sudur ama tabiki diyetin şekli metabolizmayı kilo vermeye yöneltiyorsa (ki bu yağ yakmaya yöneltiyor) sonuç olarak verilen kilo 5 kadar olmasa da gayet başarılı sonuçlar elde edilebilir.bence 1 hafta yapıp bırakmayın derim 2 3 hafta olursa daha kalıcı olur gibime geliyo başarılar herkeseeee 1 ay yapabilirsem yapıcam sonuçlar güzel gelsin de motive olsun herkes umarım :)) ayrıca kilo vermek zor değil bunu da kafamızdan atmalıyız

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım uzun süredir takip ettiğim bir konuydu ve bu diyeti uyguladım sonuç harfi harfine uymama rağmen sadece bir kilo bugün son meyve günüm çok üzgünüm ben 1,5 aya yakın yediklerime dikkat ederek ve yürüyüş yaparak 6 kilo verdim ama kilo vermem durunca bu diyete başladım değişiklik iyi gelir diye gerçi bir kilo da olsa verdim ama beş gün daha yenilemeyi düşünüyorum umarım bu sefer daha fazla sonuç alırım yalnız çok halsiz bıraktı beni bu diyet sizde de aynı şey oluyor mu

merhabalar bugün diyetimin 3. günü ve et günümdeyim veeee taaaaaaaammmmmmm 3 kg gitti bile 87 ile başladığım yolda 3. günümde 3kg eksik çıkmak muhteşem birşey ama hiç bozmadım bir yudum bile extra birşey yemedim ve de 3 öğün yedim ara öğün yapmadım sınırsız diye de coşmadım kontrol ettim kendimi devamlı... buradan diyetimin devamını bildiricem ve foto da paylaşıcam ama önce totalde 10kg vermiş olmak istiyorum görüşmek üzere...

kızlar gerçekten sonuç veren bi diyet mi bu? diğerleri neyse de patates beni düşündürüyo,kilo verdirmez gibi geliyo.deneyip sonuç alanlar varmı? bide şu kilo çizelgesi nasıl ekleniyo,bi yardımsever el atsın lütfennn:2:

patates seni hiiç düşündürmesin hayatım bak şimdi bir orta boy patates 60cal olduğuna göre günde 8 patates tüketirsen eğer kii bu çok fazla okadar asla yiyemiyorsun sonuç olarak günlük 480cal almış olursun bu cal miktarı da isveç diyetindekinden bile çok daha düşük o yüzden meraklanma herşey kontrol altında cal hesabı da yap yediklerine abartma bak ben 3. günümün başında yani 2. günün sonunda 3kg verdim... başarılar

hayırlısı olsun inşallah hep birlikte kurtulacağız bu kilolardan 2 gün denedim 1 kilo gitti inşallah bu hafta tam olarak yaparım ve 75 altına düşerim ben 2 hafta evvel 80 kilo idim ve bu diyeti denemeden önce asla veremem diye düşünüyordum ama bi cesaret geldi bakalım sonuç ne olacak :)

evet burası destek oluyor bana psikolojik anlamda asla ama aslaaa çıkmıcam diyetin dışına bakalım neler olacak şimdilik herşey yolunda senin de güzel haberlerini almak isterim beni hırslandırıyor... :) başarılar hepimizee çıtır olcaz çıtırrr:)) tatil geldi denize gitçez daha mayokini alcaz ayoll :)

merhabalar bugün diyetimin 3. günü ve et günümdeyim veeee taaaaaaaammmmmmm 3 kg gitti bile 87 ile başladığım yolda 3. günümde 3kg eksik çıkmak muhteşem birşey ama hiç bozmadım bir yudum bile extra birşey yemedim ve de 3 öğün yedim ara öğün yapmadım sınırsız diye de coşmadım kontrol ettim kendimi devamlı... buradan diyetimin devamını bildiricem ve foto da paylaşıcam ama önce totalde 10kg vermiş olmak istiyorum görüşmek üzere...

keşke bende coşmamayı başarabilsem ama malesef 2 saatte bir birşeyler yeme ihtiyacı doğuyo ve diyetin dışına çıkmamak için diyette ne varsa onu yiyorum belki ilerleyen haftalarda midem ve iştahımda terbiye olurda daha çok kilo veririm
başta 65 yeter diyordum ama şimdi gözümde öyle kolaylaştı ki herşey bu diyet sayesinde 60 bile olabilirim diyorum hayırlısı artık inşallah emeklerimizin sonucunu alırız zayıf olmak istiyorum artık hemde çokkkkkk:(
temmuzda annem gelecek yanıma o gelene kadar gözle görülecek kadar zayıflamak istiyorum inşallah başarırım

Ben de yarın patates aliim 8-10 tane de başlıyayım bakalım.. :)

Söyliim kilom 74.0 şu an tamı tamına, yarın ayın 5'i , 10 haziran günü kilomu bildiricem kızlar..

Her sabah yarım saat yürüyüş zate benim için sabah kalkınca su içmek kadar hayati oldu diyebilirim, bir de bu diyetle bütünleştirdiğimde belki gercekten yüz güldürecek sonuclar alırım :16:

Herkese de başarılar dilerim :54:

Kizlar benim anlamadigim gune neyle basliyosak onunla dewam ediyoruz denmis ya meyve icin..yani sabah cilek yedim butun gun sadece cilekmi yiyorum?

evet canım malesef öyle ama sabah karışık yap az az gün içindede onlardan tüket en iyisi öyle
sabah çilek yeyip öğlene başka birşey ekleyemiyoruz malesef

Ben de yarın patates aliim 8-10 tane de başlıyayım bakalım.. :)

Söyliim kilom 74.0 şu an tamı tamına, yarın ayın 5'i , 10 haziran günü kilomu bildiricem kızlar..

Her sabah yarım saat yürüyüş zate benim için sabah kalkınca su içmek kadar hayati oldu diyebilirim, bir de bu diyetle bütünleştirdiğimde belki gercekten yüz güldürecek sonuclar alırım :16:

Herkese de başarılar dilerim :54:

bende kalkar kalkmaz suyumu içip leslie ile yürüyüşümü yapıyorum inşallah haftasonu hepimizin yüzleri gülüyo olur

selam.ben bu diyeti geçen yaz gördüm neredeyse tüm yazılanları okudum ve yapmaya karar verdim aslında hiç sağlıklı bulmamıştım.ama umutsuzdum.zaten fazlalık olan 3-5 kilo sigarayı buraktıktan sonra tavan yapmıştı.enson 2000 yılında kızımın doğumunda 63 kiloydum ama geçen yaz 65 oldum.8-9 kilo almıştım.neyse diyeti aynen uyguladım.patates baharatlı ve tuzsuz,sebze gününde neredeyse 1 leğen salata yaptım hep çiğ sebzeleri tercih ettim.et gününde haşlanmış tavuk göğsü,meyve canım ne isterse ve yumurta günü sadece yumurta yedim.Ama hiç haftada 5 kilo veremedim.4 küsür oldu ama 5 malesef...2 ay boyunca diyeti uyguladım 8 kilo verdim.uzun zamandır kendimi bu kadar güzel hissetmemiştim.halimden çok memnundum.diyetin mantığı bende haftada 1 kilo garanti olarak yerleşti.gerçek kilomu her hafta diyetin 1. günü sabahı aç karnına tartıldığım kilo olarak kaydettim.ve bu gerçekten doğru oluyordu.Ama hafif spor yaptım çünkü bu diyetle çok fazla fiziksel efor bir arada olmuyor.temmuz başında başlayıp agustos sonunda bıraktım.taşınacağım için diyete ara verdim sonra da yoğun iş temposu başladı ve ben 2 ayda verdiğim kiloları yine 2 ayda geri aldım.Ama yoğun iş yüzünden düzenli yemek yapan biri değilim akşamları geç saatte hazır yiyecekler pizza,pide vs..sonuç böyle oldu.bir de tabiri caizse at gibi sağlıklı nbir insandım. ama baş dönmeleri başladı ve nedeni b 12 vitamini eksikliği çıktı. bunu da ben diyete bağladım..diş eti kanamalarının hat safhaya varması da cabası.sonra bir de vücut yapım değişti. ben basen sorunlu bir insanken oldum hem basen hem göbek hem de bel sorunlu biri.sonra ne mi yaptım? diyetisyene gittim.hayatım boyunca hiç yemediğim kadar yedim ve üstüne de kilo verdim.5 kilo gitti.hem de çok sağlıklı bir şekilde.tabi eğer diyetisyene gidecekseniz düzenli yemek yapan biri olmalısınız.benim yoğun tempom buna da izin vermedi.sonra kendim bişeyler yaptım dikkat ettim ama sonra yolumdan yine saptım şimdi yine diyete başlamaya niyetim var ama vitamin takviyesi alıcam ve istediğim kiloya inince yine diyetisyenden aldığım listeleri uygulayacağım .şunu eklemeden geçemeyeceğim kalıcı ve sağlıklı kilo vermek için en doğrusu bu işin uzmanları....Ama biz kadınlar uzun vadede ve sağlıklı olanı tercih etmeyiz.Örnek ben denediğim halde hala bu diyeti yapacağım diyorum işte....:1:

herkese bol iradeli az kalorılı gunler.kızlar 8 kılo verdım ama 2 haftadır tık yok delırcem aglıcam artıkkk, moralım yerlerde sabrım kalmadı..hazıran 22 ye kadar 5 kılo vermem lazım lutfen yapan arkadaslar yardımcı olun verırmıyım:5:bugun bu saat oldu hıc bısey yemedım öfkemdem dun hıc kacamak yapmdaım yok gr veremıyorum. bugun yumurtala baslıyım dıyorum

herkese bol iradeli az kalorılı gunler.kızlar 8 kılo verdım ama 2 haftadır tık yok delırcem aglıcam artıkkk, moralım yerlerde sabrım kalmadı..hazıran 22 ye kadar 5 kılo vermem lazım lutfen yapan arkadaslar yardımcı olun verırmıyım:5:bugun bu saat oldu hıc bısey yemedım öfkemdem dun hıc kacamak yapmdaım yok gr veremıyorum. bugun yumurtala baslıyım dıyorum

Back
X