• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

sen benim yanımda süpersin yaa ben çok taktım bu kiloları genelde herkes iyisin diyo şişman durmuyosun diolar ama ben çok rahatsızım çünkü azda bi kliom yok yani

Seninde abartacak bi kilon yok bence takma kaftana bence benimde kalca basen problemim var yoksa bende dare ederim neyse biz devam edelim nereye kadar gidecek :))):27:

canım bencede çok iyi bi günde böle olması inşallah sonunda hepimiz istediğimiz kiloya gelicez azim gerekli biraz kaçamakta yapmamaya çalış bence bende dün çok halsizdim hele akşam iyice göçtüm ama kaçamak yapmadım bugün çok rahatım karnım tok sırtım pek :D

25 aylık ikizlerim var benim.onlarla ilgilenmeye mecalim kalmamıştı ağzıma o ekmeği atmasaydım devrilip kalcktım yoksa:)) eşimde iş için şehir dışında fırsat bu fırsat diyip başladım ama olsaydı sanki, daha iyi olacaktı:) ama şükü şimdi iyiyim.durmak yok yola devam sabırsızlıkla yarını bekliyorummm :D

kızlar selam uzun süredir siteyi takip etmeme rağmen aranıza yeni aranıza yeni katıldım bu diyeti yapmaya başlayalı 2 gün oldu bugün 3.günüm sabah tartıldım ve tam 1.500 gr vermişim çok mutluyum :) inşallah geri almazsam tabi hepinize tavsiye ederim kesinlikle yapın hiç zor bi diyet deil sebze günü hariç :) haşlanmış kabak hiç hoş olmuomuş meğer :)

benimde bugün 3. günüm. sebze günüm çooook zor geçti, bidahakine salata yapıp yiyecem. yarını da dört gözle bekliyorum meyveyi çok severim. bu sabah tartıldım 2 günde 1 kilo vermişim. çooook zoooor kilo vermek, alması da bi o kadar kolay:37::37::37::37::37:

benimde bugün 3. günüm. sebze günüm çooook zor geçti, bidahakine salata yapıp yiyecem. yarını da dört gözle bekliyorum meyveyi çok severim. bu sabah tartıldım 2 günde 1 kilo vermişim. çooook zoooor kilo vermek, alması da bi o kadar kolay:37::37::37::37::37:

evet canım vermesi çok zormuş meğer ben daha önce hiç diyet yapmamıştım ama baktım aldı başını gidio dur demek lazım dedim benimde sebze çok zor geçti haşlanmış kabak iğreennnnççç haftaya patlıcan közlücem domates koycam içine salata gibi öle yicem bakalım öle düşünüyorum yada marul falan öle bi salata

canım yapamamışsın bendede aynısı olmuştu baştan yap düzelir

evet canım yapamamışım :D şimdi düzelttim oldu sanırım tşk ederim bide ben smile yapamıyorum neden olabilir yeniyim diyemi acaba yoksa başka bişimi yapmam lazım.ayrıca bu tavuk ne kadar tok tutuo insanı ya bugün doyduğumu hissettim valla :)

evet canım vermesi çok zormuş meğer ben daha önce hiç diyet yapmamıştım ama baktım aldı başını gidio dur demek lazım dedim benimde sebze çok zor geçti haşlanmış kabak iğreennnnççç haftaya patlıcan közlücem domates koycam içine salata gibi öle yicem bakalım öle düşünüyorum yada marul falan öle bi salata

ben de sebze gününde yağsız tuuzsuz taze fasulye yapmıştım. yanında da közlnmiş patlıcan ve kırmızı biberden maydonozlu sirkeli falan bir salata yaptım. amaaaa nimettir kötü denmez ama allah eksikliğini göstermesin yiyemedim. yağ tuz olmayınca sebze yenmiyor. yoğurt olsa olacakta o da yok.

evet canım yapamamışım :D şimdi düzelttim oldu sanırım tşk ederim bide ben smile yapamıyorum neden olabilir yeniyim diyemi acaba yoksa başka bişimi yapmam lazım.ayrıca bu tavuk ne kadar tok tutuo insanı ya bugün doyduğumu hissettim valla :)

Canım onu bilmiyorum, yanlış hatırlamıyorsam yenisin diye olabilir.

bugün meyve yemem gerekiyormuş ben yanlışlıkla yoğurtla başladım yoğurt günüm sanıyordum artık yarın meyve günüm olacak Ben 500 gr daha verdim 72.8 olmuşum tavuk iğrençti ayrıca sadece tavuk yenmiyor

günaydin güzeller,
ben ayniyim, 100 gr bile veremedim, dün yumurtanin yaninda beyaz peynir yedim sabahdan aksama kadar, ondan oldu heralde :19:
pes etmek yok, bugün meyveyle basladim insallah veririm yarina yaaaa

Son düzenleme:
tavuk günmdeyim ve acayip midem küçülmüş onu farkettim.açlık yok bende ama halsizlik var neden oluyo anlamıyorum dediğim gibi tansiyon oynuyo galiba.dün 700 gr vermştm bugn 300 dün yediğim ekmekten ve 3 4 bardak su içmemden diye düşünüorum.bugn tavuk yedktn sonra 4 bardk içtim acayip susattı tavk beni.meyve gününden çok endişeliyim umarım o gün düşüp kalmam:)) bugn tavuk ohhh çok güzelll.gitti 1 kilom 2 3 kilo daha versm başka ne istermki...acai 1200 diye besin takviyesi siparişi verdm bu diyet bitince ona başlıcam.bu diyet benim şaftımı kaydırdı :D:DD:52::52:

tavuk günmdeyim ve acayip midem küçülmüş onu farkettim.açlık yok bende ama halsizlik var neden oluyo anlamıyorum dediğim gibi tansiyon oynuyo galiba.dün 700 gr vermştm bugn 300 dün yediğim ekmekten ve 3 4 bardak su içmemden diye düşünüorum.bugn tavuk yedktn sonra 4 bardk içtim acayip susattı tavk beni.meyve gününden çok endişeliyim umarım o gün düşüp kalmam:)) bugn tavuk ohhh çok güzelll.gitti 1 kilom 67 ile başladım oldum 66... 2 3 kilo daha versm başka ne istermki...acai 1200 diye besin takviyesi siparişi verdm bu diyet bitince ona başlıcam.bu diyet benim şaftımı kaydırdı :D:DD:52::52:

günaydin güzeller,
ben ayniyim, 100 gr bile veremedim, dün yumurtanin yaninda beyaz peynir yedim sabahdan aksama kadar, ondan oldu heralde :19:
pes etmek yok, bugün meyveyle basladim insallah veririm yarina yaaaa

pes etmk yok yola devam gece bende ağzıma bi dilimck attım beyaz peynir napim çok canım çekmişti :)) bide dün çocukları parka getrdim.herkes eline almış çekirdek çıtlıyodu.tam markete gideckkn aklıma geldi.ebru kendine gel dedim sen diyettsin :D

Gunaydin arkadaslar bugun meyve gunum toplamda 1.800 kilo verdim.gune karpuz seftaliyle basladim:56:

ooo çok iyi vermişsinz ben yarına anca toplamda 1.200 falan verrm gibime geliyo belkide daha az:( .ilk gün 700 verdm sonra yavaşladı.kabızlık başladı bende söylemesi ayıp.:34: neyse 2 kilo versemde yetr bana hiç verememktn iyidir değilmi ama :D:D

bende 3 gün çıkmadım tuvalete bugünde bağırsaklarım bozuldu, biraz korktum yalan yok diyet yüzünden olmasın. Daha önce mide kanaması geçirmiştim en korktuğum da o zaten umarım hiç bir şey olmadan geçer diyet.

bende 3 gün çıkmadım tuvalete bugünde bağırsaklarım bozuldu, biraz korktum yalan yok diyet yüzünden olmasın. Daha önce mide kanaması geçirmiştim en korktuğum da o zaten umarım hiç bir şey olmadan geçer diyet.
ay alla korusun neden olmuştu peki.diyetlemi alakalıydı ozmnda.eğer öyleyse amn dikkat et cnm.bu diyet okadrda sağlıklı değil bencee.tokum ama sıcaktanmıdır nedir bilmiyorum çok halsiz kalıyorum ben.2 günüde atlatsaydım bi daha yapmazdım uzunca bi dönem.şimdi haşlanmış patates yemeyi yemiyo gözüm ıyyyy :))

yok daha önceden stresten olmuştu ama midem için yediklerime dikkat etmem ve aç kalmamam gerekiyor. Aslında diyettekileri çok sık yedim o yüzden ama bugün yoğurt herhalde katı olmadığından mahvetti.

niye kimseler yok ya, coookkk acim zor tutuyorum kendimi, bugün meyve günümdü, aksam 7den sonra yemedim, migdem gurrrrluyo :27:
sagolsun komsum bir koca tabak manti getirdi, mantisina bayilirim zaten kendimi tutdum yinede esim yedi cocuklarla beraber, suan hiiiccc iyi deyilim, insallah yarin
tarti beni sevindirirde deger su cekdigim iskence :37: :37:

yarin yogurt günüm, yani son gün, 2 gün arada sapitirim heralde :1: pazartesi tekrar baslasammi bilemedim belkide isvec diyeti yaparim bilemiyorum, su kilolardan bi kurtulsam rahat etcem ha, güzelim kiyafetlerim dolabimda bekliyorlarr....

bugün sebze günümdü ve inanılmaz zorlandım. patates bile zorlamamıştı beni bu kadar ki patatesten nefret ederim. yarım göbek marul yedim. canım istemedi hiç ama çok açım aynı zamanda da... hamburger olsa ne biçim de yerdim ama di mi!! canım yogurtlu köfte istiyor ya :((
yarın et günü.. light ton balıgı tavuk bişeyler alacagım sabah uyanır uyanmaz. umarım uyandıgımda tartı eksik gösterir de... biraz gazlar beni...
1.gün: 63 kusürlü bi kilodaydım...
2.gün: 62.3tüm..
yarın kaç çıkıcam acaba...

Herkese gunaydin 4. Gunum bitti bugun son gunum toplam2 kilo verdim 71 isim 69 olmusum 2 kilom kaldi haftaya devam edemem koye gidicez cunku AMA dikkat edicem sizlerde durum nasil

Back
X