• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

yarin yogurt günüm, yani son gün, 2 gün arada sapitirim heralde :1: pazartesi tekrar baslasammi bilemedim belkide isvec diyeti yaparim bilemiyorum, su kilolardan bi kurtulsam rahat etcem ha, güzelim kiyafetlerim dolabimda bekliyorlarr....

canım dün yoktum çünkü işe bile gidemedim çok rahatsızlandım halsizlikten ölüyodum ve serum yedim bugünde bıraktım son günüm olmasına rağmen bugün yapmıcam eşim çok kızdı.73,4 le başladığım rejimimi 71 le bırakmış bulunuyorum bundan sonrada yapmıcam hiç bişey sağlıktna önemli deil anladımki eskisi gibi sağlıklı beslenmeye dikkat ederek daha yavaş ama sağlıklı kilo vermeyi düşünüyorum zaten iki ayda 6 kg vermiştim az ama öz gitsin bundan sonra.yapmak isteyenlere tavsiyem şudur ki kilo verdiriyo evet ama yediğiniz an alıosunuz dün sabahtan akşama kadar meyveyle durmaya çalıştım fena olunca az bişey taze fasülye yedim oda ekmeksiz ve 3-4 çataldı ama sabah kalktığımda 1 kg almış gözüküodum :( demekki yiyince hemen alınıo kilolar bilginiz olsun.. herkese kolay gelsin

Herkese gunaydin 4. Gunum bitti bugun son gunum toplam2 kilo verdim 71 isim 69 olmusum 2 kilom kaldi haftaya devam edemem koye gidicez cunku AMA dikkat edicem sizlerde durum nasil

günaydın canım benimde dün sabaha kadar 3kg vermişim gibi görünürken bugün 1 kg geri almışım gibi gözüküo ve ben bugün son günüm ama devam etmiyorum çünkü dün çok hastalandım..

1. gün : 75,4 (3 gün öncesinde 74,9dü ama)
2. gün : 74,5
3. gün : 73,3
4. gün : 72,8
5. gün : 72,3

Bunlar sabah kiloları yarın sabah son kiloyu göreceğiz ama ben hala ishalim kızlar olmazsa leblebi falan bişeyler yiycem meyvayla toparlamazsa

bende 3 gün çıkmadım tuvalete bugünde bağırsaklarım bozuldu, biraz korktum yalan yok diyet yüzünden olmasın. Daha önce mide kanaması geçirmiştim en korktuğum da o zaten umarım hiç bir şey olmadan geçer diyet.

canım çok geçmiş olsun bende aynı oldum hastalandım dün ve bugün bıraktım hastanelik olunca hiç bişey sağlıktan önemli deil anladımki

canım dün yoktum çünkü işe bile gidemedim çok rahatsızlandım halsizlikten ölüyodum ve serum yedim bugünde bıraktım son günüm olmasına rağmen bugün yapmıcam eşim çok kızdı.73,4 le başladığım rejimimi 71 le bırakmış bulunuyorum bundan sonrada yapmıcam hiç bişey sağlıktna önemli deil anladımki eskisi gibi sağlıklı beslenmeye dikkat ederek daha yavaş ama sağlıklı kilo vermeyi düşünüyorum zaten iki ayda 6 kg vermiştim az ama öz gitsin bundan sonra.yapmak isteyenlere tavsiyem şudur ki kilo verdiriyo evet ama yediğiniz an alıosunuz dün sabahtan akşama kadar meyveyle durmaya çalıştım fena olunca az bişey taze fasülye yedim oda ekmeksiz ve 3-4 çataldı ama sabah kalktığımda 1 kg almış gözüküodum :( demekki yiyince hemen alınıo kilolar bilginiz olsun.. herkese kolay gelsin

Canım çok geçmiş olsun bende 2 gündür bağırsaklarım bozuldu bende bırakacam diyeti haftaya yapamıycam bu diyeti yavaş yavaş veririm ama bugünü de atlatsam derdindeyim. Canım ben çok serum yedim anında kilo olarak eklenir serum 1 lt ise 1 kg 0,5 lt ise 0,5kg ondan kilo almışındır. 2 güne falan gider o merak etme.

durum bilgisi:
1.gün: 63.9
2.gün: 62.3
3.gün: 61.5

inanılmaz halsiz hissediyorum. kolumu kaldıracak gücüm yok ve sanırım tansiyonum düşük...

Son düzenleme:
merhaba kızlar.benim bugün 2.günüm biraz halsiz hissediyorum ama bu diyetle gerçekten kilolar veriliyor.bu diyeti daha önceleri de bir çok kez denedim.kesin 4 kilo veriliyor bazen 5 oluyor.ama metabolizmaya göre değişiyor tabiki.ben sunu söylemek istiyorum bu diyette sınırsız yenilebilir denilmiş gün içerisinde aynı besinden fakat benim diyetisyen arkadaşım su sekilde anlatmıstı bu diyeti bana ve ben öyle uyguluyorum.
1. gün 1 kg patates 3 öğüne bölünecek
2.gün 1 kg yoğurt 3 öğüne bölünecek
3. gün 1 kg sebze istediğin sebzeleri karıştırıp kullanabirsin 3 öğüne bölünecek
4.gün 1 kg meyve istediğin meyveleri karıştırıp kullanabirsin 3 öğüne bölünecek
5.gün 1kg tavuk yağsız beyaz yerinden 3 öğüne bölünecek.eğer tavuk yoksa veya canın istemiyorsa diğer günlerin öğünlerinden karma yapıp bir kg onu da yiyebilirsin demişti yani sabah sebze,öğlen patates akşam meyve gibi..
tabi tuz,şeker yok bunun dışında 2,5 lt su,yeşil çay.
ben hep bu şekilde uyguluyorum.belki kilo bu diyetle kilo veremeyen arkadaşlar bu sınırları koyarsa daha iyi olacaktır.bugün 2.günüm ve öğlen olmasına rağmen ben 1.800 kg verdim.hepimize kolay gelsin.

elaa canım bozayım mı sende mi ishaldin korkutma beni gerçi hastaneye gitsem hastanelik hale geldim de

canım sen bilirsin ama eşimde bırak bırak diye zorla bişiler yedirdi çok halsiz düştüm ben baş ağrısı ishal mide ağrısı çok fazla açlık hissi oldu bende bugün yiyorum artık ama yinede içim almıo midemde küçülmüş zaten istesemde yiyemiorum

DÜNKÜ tavuk gününden sonra ben epey kendime geldim..meyve günü korkutuyodu ama şimdilik korktuğum gibi değil.65.3 olmuşum bu arada 67 ile başlmıştım.yarınıda atlATIRSM BENDE bırakcm şimdilik tekrarlamayı düşünmyorum...

canım sen bilirsin ama eşimde bırak bırak diye zorla bişiler yedirdi çok halsiz düştüm ben baş ağrısı ishal mide ağrısı çok fazla açlık hissi oldu bende bugün yiyorum artık ama yinede içim almıo midemde küçülmüş zaten istesemde yiyemiorum

Yalan yok korktum ve yarım dilim ekmekle 1 yumurta haşladım yedim. Galiba işe yaradı ama emin değilim midem boş diyede geçtiğini sanıyor olabilirim. Mide ağrım zaten var mide ilacı içiyorum ağrıdıkça

gecmis olsun canim ya, tabiki herseyden önce saglik gelir

kizlar ben yine veremedim, halen 62,8 kgum, SIKILDIM ama yaa, bugün bu diyeti yapmicam, 2-3 gün ara vercem normal beslencem, 3 gündür bozmadan ayni kiloda kalmak bezdirdi beni, möralim cok bozuk, size kolay gelsin

kizlar ben yine veremedim, halen 62,8 kgum, SIKILDIM ama yaa, bugün bu diyeti yapmicam, 2-3 gün ara vercem normal beslencem, 3 gündür bozmadan ayni kiloda kalmak bezdirdi beni, möralim cok bozuk, size kolay gelsin

Canım bozma moralini bilmiyorum ne zamandır diyettesin ama belki bazen kilo vermiyoruz sabit kalıyor biliyorsun, bence az ye vericeksindir bozma diyetini bence.3 gündür sabrına yazık olur.

Canım bozma moralini bilmiyorum ne zamandır diyettesin ama belki bazen kilo vermiyoruz sabit kalıyor biliyorsun, bence az ye vericeksindir bozma diyetini bence.3 gündür sabrına yazık olur.

bende onu diyorum canim ya 3 gün ac gezdim önüme neler geldi tadina dahi bekmadim, 100 gr. bile eksilmedim, benim 5. günümdü bugün devamm etmicem motivasyon 0 0 0
sanada tsk ederim destegin icin canim, sana basarilar sende güzel vermissin ne mutlu sana :16:

bende onu diyorum canim ya 3 gün ac gezdim önüme neler geldi tadina dahi bekmadim, 100 gr. bile eksilmedim, benim 5. günümdü bugün devamm etmicem motivasyon 0 0 0
sanada tsk ederim destegin icin canim, sana basarilar sende güzel vermissin ne mutlu sana :16:

Canım çok saol darısı senin başına ben daha önceden 20 gün kilo vermedim 20. günde 1 kilo neler hissettiğini çok iyi biliyorum. 1-2 gün sonra yine dene pes etme olur mu ben bu diyeti yapamıycam, elma diyetini denemeyi düşünüyorum ama sadece bi kaç gün en azından sabah kahvaltısı var onda ayrıca çok iyi kilo vermişler 6 günde 12 kilo veren bile var o diyette

Canım çok saol darısı senin başına ben daha önceden 20 gün kilo vermedim 20. günde 1 kilo neler hissettiğini çok iyi biliyorum. 1-2 gün sonra yine dene pes etme olur mu ben bu diyeti yapamıycam, elma diyetini denemeyi düşünüyorum ama sadece bi kaç gün en azından sabah kahvaltısı var onda ayrıca çok iyi kilo vermişler 6 günde 12 kilo veren bile var o diyette

canim pazar günü tekrar diyete basliycam ama hangisini karar veremedim, elma diyetini bir ara on gün yapmisdim bende kabizlik yapdi, kabizlik yüzünden kilo veremedim ama vücudum incelmisdi, karnim davul gibiydi, 2 ay sonra yine denedim yaine ayni sorunla karsilasdim, aslinda cok rahat bir diyetdi aclik hissetmemisdim ilk günler zor oluyor sonra alisiyorsun zaten, belki bende denerim ama bu sefer 1 kg deyilde 2-3 elmayla olabilir heralde.... sen ne zaman baslicaksin elmaya??

durum bilgisi:
1.gün: 63.9
2.gün: 62.3
3.gün: 61.5
4.gün: 61.3
dün inanılmaz çok hareket etmiştim. saatlerce yürüdüm temizlik yaptım vs... ve bildiğiniz açtı karnım... sadece 200 gr gitmiş. ben kesin 60a düşmüşümdür diyordum. yazıklaar olsun! sanırım günler ilerledikçe kilo vermek yavaşlıyor.. bugün meyve günü. tansiyonum çok düşük. havalar da çok sıcak. ama dayanacağım. sabahın köründe kendimi verdim meyvelere yoksa bayılacaktım cidden. yumurta gününü nasıl yaparım bilmiyorum. hele bu sıcakta... alerji filan olabilirim yani... yumurta yerine baska bi sey yiyemez miyim?

Back
X