canım merhaba, öncelikle aynı kilodayım neler yaptım korumak için bu kısma gelecek olursak ta bayağı maceralı :)
öncelikle bayramın ilk günü baktım ters giden bir şeyler var normal insanlar kadar beslendim fazladan yediğim bir dilim tatlı ve o kadar un helvasıydı. sinirlerim çok fena bozuldu dedim ben hayatımın sonuna kadar kuş kadar mı besleneceğim şimdi ben bu şişliği kg attım
attım yoksa yapışacak. neyse bayramın 2. günü yoğurt diyetine girdim sitede google da her yerde var yine de isteyen olursa paylaşırım. sonra yoğurt diyetiyle o şişlik gitti herşey normale döndü. o diyetin hemen peşinden başka bir diyete girdim ama bu dengeli bir diyet her şey var bu diyette hatta bugün ara öğünde simit bile var düşünün. bugün 5. günüm diyet 7 günlüktü şimdilik kg da ufak tefek farklılıklar var bitsin yazarım tam olarak kaç kg verdiğimi normalde haftada 3 kg ama ben öncesinde diyet yaptığım için kadar vereceğimi sanmıyorum max. 1.5-2 kg veririm sanırım. onun dışında yürümeye çalıştım biraz da mekik ama abartlılı bir şey yapmadım. asıl yeni keşfim leslie ile yürüyüş videoları var, birde tiffany ile göbek eritme 2 gündür de onları yapıyorum. toplasan yarım saat tutuyor. umarım yardımcı olmuştur. bu foruma nadiren yazılıyor halbuki daha çok yazan olsa daha iyi motive olunur. herkese azimli günler giden yağlar gelen sağlık mutluluk olsun :)