• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bu diyeti 2 kez yapmıştım ikisindede 3.5 4 kilo civarı vermiştim epey bir sürede kilo almamıştım doğum yaptım yine alım kiloları pazartesi tekrar başlayacağım

Bebisin hayirli olsun canim . bende bunu cok sevdim arada yaparim artik.

teşekkür ederim canım bende bunu çok seviyorum kesin gidiyor ya kilolar çok mutlu oluyorum hayatımda tek yaptığım diyet buydu herkese tavsiye ediyorum pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum başka başlayacak varmı birlikte yaparız

teşekkür ederim canım bende bunu çok seviyorum kesin gidiyor ya kilolar çok mutlu oluyorum hayatımda tek yaptığım diyet buydu herkese tavsiye ediyorum pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum başka başlayacak varmı birlikte yaparız

Canim bu benim ikinci haftam 2haftadir üst üste yapiyorum ondan ara vermek istiyorum yoksa arkadaslik ederdim sana.

teşekkür ederim canım bende bunu çok seviyorum kesin gidiyor ya kilolar çok mutlu oluyorum hayatımda tek yaptığım diyet buydu herkese tavsiye ediyorum pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum başka başlayacak varmı birlikte yaparız[

Merhaba, ben de sırf ömrümde düzenli bir diyet yapmak adına kulübe üye oldum ve pazartesi başlamayı düşünüyorum. 69 kiloyum ve şimdilik hedefim 65 umarım olur. Bu süreçte diyet arkadaşım olursan sevinirim. Tabi beni destekleyecek ve yanımda olacak başka arkadaşları da bekliyorum.

teşekkür ederim canım bende bunu çok seviyorum kesin gidiyor ya kilolar çok mutlu oluyorum hayatımda tek yaptığım diyet buydu herkese tavsiye ediyorum pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum başka başlayacak varmı birlikte yaparız[

Merhaba, ben de sırf ömrümde düzenli bir diyet yapmak adına kulübe üye oldum ve pazartesi başlamayı düşünüyorum. 69 kiloyum ve şimdilik hedefim 65 umarım olur. Bu süreçte diyet arkadaşım olursan sevinirim. Tabi beni destekleyecek ve yanımda olacak başka arkadaşları da bekliyorum.

bende pazartesi tekrardan baslicam bu hafta çok kaçamaklar yaptım ve istedigim kglarıma ulaşamadım :S 78 75 düştüm çok kaçamak yaptım çünkü ama yapılmassada dayanamıyo insan ya

Kızlar haziranda nişanım var ve oburum :) Bana da diyet arkadaşı olun böyle çok daha iyi motive oluruz. Pazartesi ben de başlayayım akşam tartilip yazarım kilocuklarımı :)

Kizlar Yarin tartilcaz. Nasilsiniz nasil gidiyor?

Et gününde yapamadım
Meyve gününde sabah öğle meyve yedim ama akşam anneme gittim orda dayanamadım sarma yedim 5-6 tane
Ben hergün bir parça da olsa ağzımı tatlandırdım
bol kaçamaklı oldu ama 2 kilo vermişim
bakalım yarın sabah aç karna tartılacağım
bugün yoğurt günü yaptım zevkliydi

Et gününde yapamadım
Meyve gününde sabah öğle meyve yedim ama akşam anneme gittim orda dayanamadım sarma yedim 5-6 tane
Ben hergün bir parça da olsa ağzımı tatlandırdım
bol kaçamaklı oldu ama 2 kilo vermişim
bakalım yarın sabah aç karna tartılacağım
bugün yoğurt günü yaptım zevkliydi

sebze ve meyve günü zorlandm diger günlr rahat geçti pazartesi yine yapcm inşlhh bende varım kızlr ama bunda günlk tartılmicm

hoşgeldin diyet arkadaşım pazartesi başlıyoruz allahın izniyle gidecek bu kilolar başka yolu yok

sabaha tartılıyoruz ve kilolarımızı paylaşıyoruz? lütfen her giren en azından takipte olduğunu belirtmek adına ufacı da olsa bir şeyler yazsın. Başarılar. :)

herkese günaydın ben varım canlar..

boyum 177 başlangıç kilom:84

patateslerimi haşladım

bana yoldaşlık edecek arkadaşlarımın uyanmasını bekliyorum hepimize kolay gelsin:32:

Back
X