• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

pazartesi başladığım diyetim bitti sadece et gününde kaçamak yaptım. o gün gayet normal kahvaltımı ettim. öğle yemeği yedim. akşam birşey yemedim. meyve günü sabah simit yedim. 5.günün sonunda 2 kg. verdim. 83 oldum. Ve ben bugün tekrar başlıyorum. Bu sefer hiç kaçamak yapmadan İnşallah. Demek ki oluyormuş. Uzun zaman oldu ben bu kiloyu görmemiştim. Şimdi 70 li kilolarda sıra yavaş yavaş. Çok mutluyum.

aslinda ben 3 gündür tartilmiyorum, ve kilom bir buçuk aydir 71 ile 68.5 arasi oynuyor, yani ayni kiloda sayiliriz :)
keşke beraber başlasak ya olmazmi? en azindan birbirimizi motive ederdik
aslinda benim şansim yok misafirimiz çok oluyor bazen inşallah bu hafta kimse gelmezde diyetimi bozmam, aslina bakarsan sadece 5 gün, sadece 5 gün bogazimizi tutsak, ama kendim için konuşuyorum, çok iradesizim :(

benim adet dönemim yaklasti.persembe olacam büyük ihtimal.o ara pirinc lapasini yapmak istiyorum. adetten sonra baslayabiliriz aslinda.

arkadaşlar bende bugün başlayayım dedim ama bugünü meyve günü yaptım sırası bozulsa olur mu ki acepp:26::26::26:

bende bugün başladım, 68.8kg geldim sabah. patateslerimi haşladım ama kızımdan fırsat bulup henüz yiyemedim. sabahtan beri bir fincan rezene çayı ve su içebildim sadece. şekersiz bitki çayları serbesttir umarım:)

Arkadaşlar, 1 gün pikiniğe çıktık uyamadım diğer dört gün de çok fazla kaçamak yapmama rağmen 2 kilo vermişim YAŞASIN DEMEK Kİ OLUYORMUŞ kilolar gidiyormuş.

sabah kaçamak yaptım kızlar :( ama yurudum yurudum oglende yemek yemedım kraker yerdım gelınce sımdı patates yedım oturuyorum oylee aç aç :43::43:

adet döneminde fark eder mi acaba? sislik felan oluyor ya. bende baslamak istiyorum aslinda ama dönemim geldi.adetliyken budiyetle kilo verebilen oldu mu acaba?

kızlar bu diyette tuz kullanabiliyormuyuz ya? patatesi felan tuzluyormusunuz? ben bugün tuzsuz yedim, hadi patates neyse de et gününde tavuk felan haşlıycam, onları tuzsuz zor yerim...

Ya kizlar ilk günüm çok kaçamakli geçti hatta bozdum :(
Sabah kahvalti yapmadim ama ara ögün olarak iki minik patates yedim
öglede 3 minik patatesle püre yaptim yedim
ak$am 7 ye kadar tek kaçamagim bir tane $ekerdi
ne olduysa 7 den sonra oldu, közlenmi$ biber yedim, bir minik patatesle
sonra bir avuç findik, sonra midem çok kötü oldu, hatta hala bulaniyor nedense
ve ben bir lokma helva ve iki lokma çikolata yedim :47:

$u an midemde kötü karnimda, zaten iyi zamanlama yapmadim, yarin adet günüm karnim gögüslerim agiriyor :(

yarin yumurta-peynir günü yapcam

kızlar bu diyette tuz kullanabiliyormuyuz ya? patatesi felan tuzluyormusunuz? ben bugün tuzsuz yedim, hadi patates neyse de et gününde tavuk felan haşlıycam, onları tuzsuz zor yerim...

tuz yasak ama ben pul biberle nane atıyorum güzel oluyo hem patatase hem yumurtaya yavsiye ederim patatise haslarken tuz atıyorum hafif bi tuzumsu tat oluyo oda güzel oluyo:56:

ben varım sumicannn bende kaçamak yaptım halde 2 kg verdim :)))) bunda kaçamak yapmak yok sözmüüüüüü :D

Arkadaşım SÖÖÖZ diye haykırmak isterim ama malum bebişlerimiz var. Fakat sınırları zorlayacağım. Seni yol arkadaşı seçiyorum müsadenle. mesela şuan evde patates yok ama yarın patatesler alınıp pişene kadar beklenecek.Yarın görüşmek üzere birbirimize destek olalım lütfen. LÜTFEEEEEN.

kizlar kac kilo ile basliyorsunuz onlari da paylasin lütfen.farki görelim.benimde gözüm kulagim burda.karar veremedim. bu hafta mi baslasam yoksa haftaya mi diye.

kizlar kac kilo ile basliyorsunuz onlari da paylasin lütfen.farki görelim.benimde gözüm kulagim burda.karar veremedim. bu hafta mi baslasam yoksa haftaya mi diye.

günaydınnnnnnnn bugünnn yine baslıyorum midem alıştıgı için kalan 3 kg vermk istiorum bu üçüncü diyetim ve 78 kgdan 73 kg ya düştm şükür allahıma hep kaçamak yaptım için tam 5 kg veremedim :)))) bunda inş daha kararlıyım kaçamak yokkk dimi sumican arkadasım yol arkadasım bnm hedefim 70 kg inş verrim bu hafta 2 kg vermşim ditetmi bozdm halde

baslangıç kg tam tamına 73 kg hedefim 70 kg durmk yok yola devammmmmmmmm:52::52::52::52::52::52:

bugün 2.günüm benim. dün patates dışında hiçbirşey yemedim, çok kararlıyım hiç kaçamak yok. bugün sebze günüm ve gündüz için menümde haşlanmış bezelye ve havuç, közlenmiş patlıcan, domates, salatalık, çiğ havuç var. akşamda yağsız taze fasulye yemeği ve marul, domates, salatalık, havuç ve kara lahanadan salata yapıcam.

günaydınnnnnnnn bugünnn yine baslıyorum midem alıştıgı için kalan 3 kg vermk istiorum bu üçüncü diyetim ve 78 kgdan 73 kg ya düştm şükür allahıma hep kaçamak yaptım için tam 5 kg veremedim :)))) bunda inş daha kararlıyım kaçamak yokkk dimi sumican arkadasım yol arkadasım bnm hedefim 70 kg inş verrim bu hafta 2 kg vermşim ditetmi bozdm halde

baslangıç kg tam tamına 73 kg hedefim 70 kg durmk yok yola devammmmmmmmm:52::52::52::52::52::52:

Merhaba canım bilg. açık ben bebişin peşinde koşturuyordum. yoksa seni habersiz bırakır mıyım hiç? Bu arada akşamdan patates yoktu evde, tüp bitmişti derken her zorluğu yendim tüpü beklemeden elektrikli kısımda pişiririm demiştim ki elektrik de kesilmesin mi? bebiş de geç uyumuştu o sebeple geç kalktık. anlayacağın patatseslerim yeni pişti pişecek ve ben patateslerimi yeni yiyeceğim.
Bu arada tartı (inanması zor ama) beni 67 :) kg gösteriyor yani verdiğim 2 kg mı 4 gündür bir sürü abur cubura rağmen koruyorum. Haydi Bismillah deyip başlıyorum.

Kilom :67
Yakın hedef:65
Uzak hedef:ellili kilolar :) 59

Merhaba canım bilg. açık ben bebişin peşinde koşturuyordum. yoksa seni habersiz bırakır mıyım hiç? Bu arada akşamdan patates yoktu evde, tüp bitmişti derken her zorluğu yendim tüpü beklemeden elektrikli kısımda pişiririm demiştim ki elektrik de kesilmesin mi? bebiş de geç uyumuştu o sebeple geç kalktık. anlayacağın patatseslerim yeni pişti pişecek ve ben patateslerimi yeni yiyeceğim.
Bu arada tartı (inanması zor ama) beni 67 :) kg gösteriyor yani verdiğim 2 kg mı 4 gündür bir sürü abur cubura rağmen koruyorum. Haydi Bismillah deyip başlıyorum.

Kilom :67
Yakın hedef:65
Uzak hedef:ellili kilolar :) 59

kaç kg vermiş oldun önce yapmışmıyfın bu diyeti ben 78 den 73 düştüm

Back
X