- Konu Sahibi incilideniz
- #16.821
boyumuz ayniymis.bende 69-70 arasi inip cikiyorum.diyetinin sonucunu merak ediyoyum.belki bende yaparim
Kızlar ben de 160 boy
kilo 69 du bakalım yarın tartılacağım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyumuz ayniymis.bende 69-70 arasi inip cikiyorum.diyetinin sonucunu merak ediyoyum.belki bende yaparim
aslinda ben 3 gündür tartilmiyorum, ve kilom bir buçuk aydir 71 ile 68.5 arasi oynuyor, yani ayni kiloda sayiliriz :)
keşke beraber başlasak ya olmazmi? en azindan birbirimizi motive ederdik
aslinda benim şansim yok misafirimiz çok oluyor bazen inşallah bu hafta kimse gelmezde diyetimi bozmam, aslina bakarsan sadece 5 gün, sadece 5 gün bogazimizi tutsak, ama kendim için konuşuyorum, çok iradesizim![]()
Yarın başlamayı düşünen var mıııııı? Diyetimde yol arkadaşı aryorum.
kızlar bu diyette tuz kullanabiliyormuyuz ya? patatesi felan tuzluyormusunuz? ben bugün tuzsuz yedim, hadi patates neyse de et gününde tavuk felan haşlıycam, onları tuzsuz zor yerim...
ben varım sumicannn bende kaçamak yaptım halde 2 kg verdim :)))) bunda kaçamak yapmak yok sözmüüüüüü![]()
kizlar kac kilo ile basliyorsunuz onlari da paylasin lütfen.farki görelim.benimde gözüm kulagim burda.karar veremedim. bu hafta mi baslasam yoksa haftaya mi diye.
günaydınnnnnnnn bugünnn yine baslıyorum midem alıştıgı için kalan 3 kg vermk istiorum bu üçüncü diyetim ve 78 kgdan 73 kg ya düştm şükür allahıma hep kaçamak yaptım için tam 5 kg veremedim :)))) bunda inş daha kararlıyım kaçamak yokkk dimi sumican arkadasım yol arkadasım bnm hedefim 70 kg inş verrim bu hafta 2 kg vermşim ditetmi bozdm halde
baslangıç kg tam tamına 73 kg hedefim 70 kg durmk yok yola devammmmmmmmm![]()
Merhaba canım bilg. açık ben bebişin peşinde koşturuyordum. yoksa seni habersiz bırakır mıyım hiç? Bu arada akşamdan patates yoktu evde, tüp bitmişti derken her zorluğu yendim tüpü beklemeden elektrikli kısımda pişiririm demiştim ki elektrik de kesilmesin mi? bebiş de geç uyumuştu o sebeple geç kalktık. anlayacağın patatseslerim yeni pişti pişecek ve ben patateslerimi yeni yiyeceğim.
Bu arada tartı (inanması zor ama) beni 67 :) kg gösteriyor yani verdiğim 2 kg mı 4 gündür bir sürü abur cubura rağmen koruyorum. Haydi Bismillah deyip başlıyorum.
Kilom :67
Yakın hedef:65
Uzak hedef:ellili kilolar :) 59