• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Selam.Aslında çok başarılı gidiyordum ne olduysa tepe taklak oldum ayram haftası.yarın yeniden başlıyorum bu diyeti yapmaya.sabah tartılıcam ve 5 gün dayanacağım.tek sorun et günü:( sabah sabah et yerine yumurta yesem süper olur aslında ama bu seferde iştahım açılıyor...

ben bugün başladım diyete patates günüm
patateslerim haşlanıyor
patates tok tutar et tutar sebzede tutar yumurta haşlıyarak yersem oda tutar sanırım
ama meyve nasıl tutcak yaaaa

ben bugün başladım diyete patates günüm
patateslerim haşlanıyor
patates tok tutar et tutar sebzede tutar yumurta haşlıyarak yersem oda tutar sanırım
ama meyve nasıl tutcak yaaaa

meyve gününe muzun katılmıyo olması çok acımasız muz olsa tok tutardı ama bak beni ayva tutuyo tok :)) aklında bulunsun ekmek ayvaları varya kepekli kepekli içi, o baya iyi :39:.. hayde kolay gelsin benim bu gün son günüm yarın tartılıcam :)

Selam.Aslında çok başarılı gidiyordum ne olduysa tepe taklak oldum ayram haftası.yarın yeniden başlıyorum bu diyeti yapmaya.sabah tartılıcam ve 5 gün dayanacağım.tek sorun et günü:( sabah sabah et yerine yumurta yesem süper olur aslında ama bu seferde iştahım açılıyor...

et yerine süt günü yap ben daha öncede öyle yamştım :)) değişen bişey olmuyo..

meyve gününe muzun katılmıyo olması çok acımasız muz olsa tok tutardı ama bak beni ayva tutuyo tok :)) aklında bulunsun ekmek ayvaları varya kepekli kepekli içi, o baya iyi :39:.. hayde kolay gelsin benim bu gün son günüm yarın tartılıcam :)

ayva çok sevmiom ben bakalım elma alcam ayva var zaten mandalina düşündüm bide

cnmm ben daha önce verdim ve geri almadım taaakkii kortizon kullanana kadar. kortizon kullanımı esnasında ve ondan sonraki sürede kilo almakta çok normal.

biraz kendime güvensem. irademe sahip olamıyorum pek. geçen yıl 3 ay spora gittim yine değişen bi şey olmadı. aşırı kilolu değilim bi 6-7 kilo versem yeter. sonuç: tembeliz biraz:1:

Bende bugün başlıyorum bu diyete şu anki kilom 62.7 eskiden tam 75 kiloydum büyük bi azimle 57 kiloya kadar düştüm ama sonrasında ameliyat oldum ve 6 kiloya yakın aldım 5. gün sonunda umarım 58 i görürüm bunu yapan herekese başarılar ve bitmek bilmeyen iradeler :)

Birinci gunüm bitti iyi geçti yarın için şimdiden çok güzel bi sebze çorbası yaptım taneli yani sebzeleri blendırdan gecirmedım yarın bütün gun onu yıcem inşallah guzel guzel kilolar gıder 2 bardak zencefıl cayı da içtim 2 sarımsakta yuttum bakalım sonucları yazcam ama yapan başka kimse yok galiba varsa o da yazsın fikir alışverişi yaparız destek oluruz birbirimize:13:

Bugun 3. Günüm sabah dayanamayıp tartıldım ve sonuc 84.8 yanî 700 gram gitmiş şimdilik bakalım 5 günümün sonunda ne kadar vermiş olacağım bu arada bugünlerde regl olacağım için belki cok kilo gitmeyebilirmiş öyle duydum

selam millet bu gün itibariyle bende başlamış bulunmaktayım patatesimi hasladım sabah yedim öğlen için işede getirdim yalnız tuz gibi ufak bir problemim var:)) tuzu azaltmadım bi sorun olmaz inşallah

Back
X