• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar,kolay gelsin.
ben de okudum bu diyeti merak ettim uyulması kolay bir diyetmi?uyması zor mu merak ettim.gün içinde neler hissettiğinizden bahsederseniz sevinirim.

merhaba arkadaşlar,kolay gelsin.
ben de okudum bu diyeti merak ettim uyulması kolay bir diyetmi?uyması zor mu merak ettim.gün içinde neler hissettiğinizden bahsederseniz sevinirim.

dün başladım ama sırasıyla yapmıyorum dün yumurta günümdü bu gün sebze günüm cok fazla zorlanmadım açıkçası yumurta tok tutuyor gün içinde hiç acıkmadım tek sorun sadece baharatlı yumurta yiyebilmekte ama yapacak bişi yok tartıda fark ilk günden var önemli olan o:1:

bir soru olacak yine.diyelim patates günündeyiz öğünlerde istediğimiz kadar yiyebiliyormuyuz.veya aralarda...bir yerde okumuştum tek düze yapılandiyetlerde çok yemek gerekiyormuş.çünkü vücut tek gıdadan gelen gereksinimi alıp gerisini atıyor diye.(muhtemelen forumlarda okumuşumdur)atarsa iyi de ya atmazda depolarsa diye korkuyorum.diğer yandan yemezsek bu seferde kıtlık diye azıcık yenileni bile depoluyormuş.şu mide nasıl bir organmış yawww...:)

bir soru olacak yine.diyelim patates günündeyiz öğünlerde istediğimiz kadar yiyebiliyormuyuz.veya aralarda...bir yerde okumuştum tek düze yapılandiyetlerde çok yemek gerekiyormuş.çünkü vücut tek gıdadan gelen gereksinimi alıp gerisini atıyor diye.(muhtemelen forumlarda okumuşumdur)atarsa iyi de ya atmazda depolarsa diye korkuyorum.diğer yandan yemezsek bu seferde kıtlık diye azıcık yenileni bile depoluyormuş.şu mide nasıl bir organmış yawww...:)

canım bende pazartesi başlicam çok bilemiyorum ama sınırsız yiyebiliyorsun zaten şu sınırsız kelimesi insanın gözünü doyuruyor 5 tane denilse 6. yı yesem diye düşünürüz kendimizi zorlamadan tıkabasa mideyi doldurmadan acıktıkça yemeliyiz diye düşünüyorum.

sınırsız yiyebiliyorsun galiba ama zaten öyle sınırsız yenecek kadar muhteşem olmadığı için yiyemiyorsun acıktıkça yiyorum diyeti 2-3 gün gevşetmiştim bu diyete başladım 3 günde aldığım kilo olduğu gibi gitmiş daha iki gün yaptım

canım bende pazartesi başlicam çok bilemiyorum ama sınırsız yiyebiliyorsun zaten şu sınırsız kelimesi insanın gözünü doyuruyor 5 tane denilse 6. yı yesem diye düşünürüz kendimizi zorlamadan tıkabasa mideyi doldurmadan acıktıkça yemeliyiz diye düşünüyorum.

Adasimm Ben de pzt basliycam hayirlisiyla...brb ismimiz gibi diyeti de paylasalim arkadas olup birb destek olalim Cok sevindim...insallah kilo veririz soyle 3 kilo

Ben diyet yapmadan 49 dan 47.700 e düştüm. gündüz normal yedim ekmek yemedim sadece. akşam 6 dan sonra komple kestim yemeyi su içtim şekersiz çay içtim bu diyetle aynı sonucu aldım. birde bu diyette belli bir saatten sonra yemek kesilir içeceklere yönlenilirse baya iyi sonuç alınır. ben bu diyette en çok kiloyu patates ve yumurta gününde verdim. meyve gününü hiç yapmadım hep bozdum. çünkü meyve beni hiç tok tutmuyor nekadar yersem yiyim midem gurulduyor. umarım herkes istediği kilolara ulaşır :16:

Iyi geceler kizlar bende katilmak istiyorum pazarteside ben basliycam sizlerle olursam daha iyi olucak 80 kiloyum aslinda 6 kilo vermistim veriyorum diye salmisim 1 kilo aldim 80 oldum benimde hedefim ramazana kadar 55 olmak ama bunjnla yapabilirsem o zamana kalmayabilir ins yani :16:

Adasimm Ben de pzt basliycam hayirlisiyla...brb ismimiz gibi diyeti de paylasalim arkadas olup birb destek olalim Cok sevindim...insallah kilo veririz soyle 3 kilo

inş. canım. bende çok sevindim pazartesiye arkadaş buldukça hevesleniyorum. adaş olmamıza da ayrı sevindim:) planında kaç kilo vermek var?

Ben diyet yapmadan 49 dan 47.700 e düştüm. gündüz normal yedim ekmek yemedim sadece. akşam 6 dan sonra komple kestim yemeyi su içtim şekersiz çay içtim bu diyetle aynı sonucu aldım. birde bu diyette belli bir saatten sonra yemek kesilir içeceklere yönlenilirse baya iyi sonuç alınır. ben bu diyette en çok kiloyu patates ve yumurta gününde verdim. meyve gününü hiç yapmadım hep bozdum. çünkü meyve beni hiç tok tutmuyor nekadar yersem yiyim midem gurulduyor. umarım herkes istediği kilolara ulaşır :16:

selam canım kilo çizelgene baktım az bi kilon olmasına rağmen maşallah çok güzel kilo vermişsin nelerle başladın hangi diyet daha verimli oldu senin için bizimle de payaşabilr misin?

inş. canım. bende çok sevindim pazartesiye arkadaş buldukça hevesleniyorum. adaş olmamıza da ayrı sevindim:) planında kaç kilo vermek var?
Canim su an 68 im amacim 60 ama bu diyetle 65olsam yeter gerisi yavas yavas azaltarak yaparim motive olayim da:) gobek mide Cok bende ..sporla desteklrsem AmA cocuk birakmitorki...biramayasi lieu de yapalim..pzt sabah kilomuzu yazariz ..hadi hayirlisi...bozmamak ve en azindan 3kilo vermek umuduyla..

Benim 3 aylık bebişim var emziriyorum ama kilo veremiyorum hatta alıyorum bol suyla sütüm artmazmı bu diyeti yapsam. Eşim sürekli kilolarımı hatırlatıyor 😔acil bişeyler yapmam lazım arada zumba yapıyorum buarada streçliyorum kendimi😁

Benim 3 aylık bebişim var emziriyorum ama kilo veremiyorum hatta alıyorum bol suyla sütüm artmazmı bu diyeti yapsam. Eşim sürekli kilolarımı hatırlatıyor 😔acil bişeyler yapmam lazım arada zumba yapıyorum buarada streçliyorum kendimi😁

Canim sen bence diyet yapma sutun kesinlikle etkilenir benim oglum 9 ayliikken yaptim ben oda bboyle siki degil sutum etkiledi zaten tek gogustu kesildi sut senin icin cok erken canim kolaymi oyle bebis getirdin dunyaya o kilolar olacak sen takma kafana taktikca daha cok yersin alirsin kendimden biliyorum

Canim sen bence diyet yapma sutun kesinlikle etkilenir benim oglum 9 ayliikken yaptim ben oda bboyle siki degil sutum etkiledi zaten tek gogustu kesildi sut senin icin cok erken canim kolaymi oyle bebis getirdin dunyaya o kilolar olacak sen takma kafana taktikca daha cok yersin alirsin kendimden biliyorum

Doğru söylüyorsun aslında önceliğimiz bebişler ama psikolojim çok bozuldu ondan acele ettim😪

Doğru söylüyorsun aslında önceliğimiz bebişler ama psikolojim çok bozuldu ondan acele ettim😪

Canım öylesine uğrak yapmıştım buraya. şöyle bir göz gezdirip çıkayım demiştim. Senin mesajını görünce yazmadan edemedim. Sakın haa diyet yapmaya kalkma. Benim bebeğim de 7. ayın içinde. 4 aylıkken hafif hafif diyet yapmaya kalkıştım. Şimdi tek damla sütüm kalmadı. İçinde ne olduğu belli olmayan toz mamalar alıp yedirmek zorunda kaldım.:14: 111 kilodan 88 e düştüm. Ama annelik vicdanım rahat değil. Varsın kilolu ol. Sonra yaparsın diyetini. Bebeklerimiz bizim hayattaki en kıymetlilerimiz:emir_bebek::nazar:

Kızlar ben bu diyeti geçen hafta da yapmıştım. Ama oldukça bol kaçamaklı. :17: Haftanın bilançosu 1 kilo vermişim. :52:
Bu bile benim için iyi bir başarı :8: Bu pazartesi yine yeniden diyorum. 88 kilo ile haydi bismillah.
Bir de dün twister aldım. Bir sağ bir sol kıvırmaya başladım. :52: Umarım faydasını görürüm. Her gün hafif tempoda 1 saat koşmaya da kendime söz verdim. 2 gündür koşuyorum. hakikaten bir enerji geldi sanki. Daha dincim. Önceden haftada 2-3 kez 1 er saat yürüyordum. Koşarak çok daha fazla kalori harcıyoruz.:21:

canım snei çok iyi anlıyoeum bende o yolalrdan geçtim hala kiloluyum üstelik 58 kiloydum evlendiğimde şimdi 80 benimdeçok takılırdı ama işte süt öyle birşeyki insan emzirmediği zaman daha iyi anlıyo cennet kokulunu düüşün annesi verirsin ek gıdaLARA geçene kadar sabret sonra azar aza başlarsın annesi tabki sne bilirsin ama benimki bir öneri canım öp bebişini yeirime:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X