sen buna diyet mi diyorsun ?
nasıl ayakta kaldın? insan vücudunun çalışması için asgari alınması gereken calori vardır, bu kadar yiyip üstüne yediğinin kaç katı yakarsan illaki verirsin, vermesen bir problem vardır..
acelen neydi peki 5 günde 6 kilo için?
önümüzdeki haftalarda aynen geri alacaksın buna hazırlıklı ol..
sağlıklı yaşayarak, dengeli beslenerek de kilo verebilirsin
şaka gibi.:))..................
evet sizin yorumunuz tam saka gibi
bana ne şekil yapıyorsun cnm yaaa.ben iki hafta zayıflıyım diye sırf tavuk gogusu ve salata yemiş insanım ..yontemin değilde zaman ve verdigin kilo ilginç geldi o kadar :)
hııı hııı ..olurr..istemem mi... şimi oturayım nily sporda ne kadar kaç kalori vermiiş onu hesaplıyımmm..heeyyy allahımmmmmmmspor en onemlisi ,2000 -1500 kalori yaktim bn hergun istersen bi hesap et nekdar verebilicegimi ...
dikkat et canım bu kadar hızlı kilo vermek zararlı olabilir hiç ekmek yemedin mi kahvaltıda falan
hııı hııı ..olurr..istemem mi... şimi oturayım nily sporda ne kadar kaç kalori vermiiş onu hesaplıyımmm..heeyyy allahımmmmmmm
evet diyet diyorum cunki bu tek 5 gun uygulaniyor 1-2 ay deil ki ben oyle sisko birisi deilim 48-29 arasiydim ondan uyguladim :) koloya gore kalori mktari degisir ki genelde kadinlarin gunde 2000 almasi gerek diyeteyken se 1000 den asaga almalari gerekir ki zayiflasinlar spor yapmadan zayiflayanlar yag deil su yakarlar spor yaparlarsa yag 0 terle kendisi atar ve bol su icildiginde daha saglikli zayiflanir
merak etme cnm ben almam zaten genelde cok yemek yiyen birisi deilim cikolata yerim tatli tek sorunum o onuda sonunda hal ettim ki...
spor yapanlar bilirler spor yapinca insanin yemek yeme istegi asla olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?