"5 gunde - 6 kilo verdim " NiLy'n ozel diyeti *

yok cnm hic bi saglik problemim yok allaha kusurler olsun,, ben cok yiyemiyorum sorun o su cok icerim birde domates falan...annenede gecmis olsun diyorum...

5 günde 6 kilo verilmesi imkansız
fizyolojik olarak
ilk tartılma muhtemelen çok yedikten sonradır
diğer gidenlerde kas ve sudur malesefki
arkadaşım böyle şeyler yapıp metabolizmanı mahvetme
ilerde asla kilo veremezsin
30 kilo vermiş biri olarak söylüyorum bunu
yağ yakımı hakkında birşeyler okursan sen de bana hak vereceksin

yakınlarda bunu uygulayan var mi.
ben de denemek istiyorum ama sporla beraber ağır olur. sadece hafif egzersiz yapmayı düşünüyorum

Canım muhtemelen çoğu ödem şöyle kaba taslak bi hesap yapsak ... günde 2000 kalori yakıyorsan 4 günde 10.000 kalori eder çok az besleniyorsun günde 200 kalori felan o yazdigin ... metobolizman 2500 kalori yaksın en fazlasın dan 200 ünü sen harcadın ya 2300✩5= 12500 eder.. 10.000+12.500=22.500
1 kilo 7500 kalori olduğuna gore 22.500:7500=3 eder

Yani sen en maksimum oda metobolizman çok.hızlıysa ve günde 200 kalori ile yasadiysan 3 kilo vermissin demek kalan diğer 3 kilo ya kastan gitmiş ya sudan en iyi haliyle oda... çünkü spordan önce karbonhidrat sonrada protein almazsan yağ değil kas kaybin oluyor diye okumuştum

yakınlarda bunu uygulayan var mi.
ben de denemek istiyorum ama sporla beraber ağır olur. sadece hafif egzersiz yapmayı düşünüyorum

Canım üstteki yorumuma bak birde araştır bu konuları bence böyle bir şey yapma bu işlemi haftada 1 gün yap sadece yapmak istiyorsan metobolizman yavaşlamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…