5 günde duygular değişir mi

İlk buluşmanızda kalp çarpıntısını artıracak çevresel bir faktör var mıydı? Kahve içmek gibi?
Çünkü bazen çevresel faktörlerden dolayı duygu şiddetini yanlış algılayabiliyoruz.

-f**k buddy istiyorum diye bas bas bağıran e***ği bilimsel tespitle aklamaya çalışıyorum, feminizm gardım düşüyor kendime inanamıyorum =(-

ahah hayır. bilinçler de yerindeydi neden böyle oldu anlamadım. beni birine benzetmiş vs. onun için bu kadar kolaysa demek

şimdi bazı üyeler bana kızacak biliyorum ama...
5 günü hiç irdelemeden
arkadaşın tanıştırdığı çocukla ilk gün "sarıldık, el ele yürüdük" nasıl birşey ya?
yani ben yeni neslin ne ilişkileri bu kadar basitleştirmelerini, ne de çok değerli olan sevgiyi bu kadar basit birşeymiş gibi düşünmelerini hoş karşılayamıyorum.

2-3 hafta once tanistiginiz birisi ile sarilip, el ele yuruyecek seviyeye geldiyseniz,
Duygu degisimi icin 5 gun cok uzun. 5 dakika deseniz inanacaktim.

'Sevişeceksen gel' demesi değil de 'sesini birine benzettim' demesinin seni kırması ironik. Bu mesaja bilemiyorum demen trajik. Adam niyetini bas bas bağırırken 'ama seviyorum demiştiii' demen trajikomik.. Hala sevdiğini umut etmen de ütopik..
Ama sevişmek sorun değilse senin için git tabi ne diyelimki şimdi biz sana.

Beğendim ama yetmedi bir de alıntılamak istedim. Süper bir yorum olmuş bu

5 günde bu hale mi geldin? İnsanlar 5 aylık nişanlısından 5 yıllık eşinden neler yaşayıp ayrılıyor..

daha ilk gunden elini tutup sarilirsan olmaz bu isler
hem ne demek o sevismek falan terbiyesiz sana bildigin hafif kiz muamelesi yapmis sen hala neyin derdindesin gece gece bu satte sinirim zipladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…