• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 günde duygular değişir mi

"Sevişeceksek buluşalım duygusal bir şey istemiyorum" dedi.
Koptum resmen yaa,bu erkek zırtapozlarına bu rahatlıgı hangı kadınlar verıyor da herkesı kolay lokma sanar olmuslar..Yuhh dıyorum lafa bak..Ben bu laf sonrası ''bippp ''falan derdım herhalde:)(banlanmamak ıcın yazmadım:)) eger bırı senı mutsuz edıyorsa ver elıne bı top sektırsın gıtsın canım salla :) Bundan bı nane bı halt olmaz..Asıl sasırman gereken 1 gunde senı sevıyorum demesı olmalıydı zaten:)

keşke karşısındaki insanın da duyguları olduğunu kırılabileceğini akıl etseydi....
Keske karsisindaki insan(yani sen ) da biraz daha mantikli davransaydi :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Ilk bulusmada sarilip el ele gezersen adam senden istemekte hakli:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Sen gercekten seni sevdigini mi dusundun?:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Burda mantikli olan adamin istedigi, ilk bulusmada sarilabiliyorsam demekki bu kizi kullanabilirim diye dusunmus, ki gayet mantili, ne bekliyodun ki:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Seninki mantiksiz, ilk bulusmadan sonra sana kör kütük aşık olmasini bekliyosun:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Bu kadar sevilmeye muhtacsan biraz hayatina ceki düzen ver, bu kafayla cok yasamazsin :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Sana öyle bir cümle kurabiliyorsa ve sende buna "bilemiyorum" cevabını verebiliyorsan, siz zaten bu adamla daha önce sevişmişsiniz gibi geldi.

Bu ilişkide çocuk seni tartmış, açıkcası derdi cinsellik 5 gün görüştüğü birine birlikte sarılsak uyusak demek nedemk , ben kötüye yorumladım.

Kusura bakmada yolun yol değil, seni yeni tanımıyor sevişme teklif ediyor tövbe tövbe ...sende üzülüyorsun ..Ah ne günlere kaldık ...ergen misin nesin....

Sevistikten sonra onun duygusu değişseydi...direk soluğu yine burada alicaktiniz..

Bunu da yapabilir di sinsice sevgi laflariyla ama yapmamış neler ne konular aciliyor burda...

Daha sabah bir konu vardi...hamilemiyim ben diye...

İyi birine denk gelmisiniz...Aferin ona...

sesini birine benzettim cümlesi zoruna gidiyor da sevişeceksek görüşelim zoruna gitmedi mi?.. niyet açık beli zaten 5 günde de öyle körkütük aşık modlarınada inanmıyorum beno yüzden o ettiği laflarda çok büyük

İlk günden el ele tutuşulmaya çok tepki gelmiş ama bir süre arkadaşça görüşülüp tanışıldıysa ilişkinin adı da el ele tutuşularak konulabiliyor.
Burada arkadaş vasıtasıyla tanışılan bir adama güvenmiş ama adam yeni moda ıssız adam triplerinden ekmek yemeye çalışan biri belli. Sesin birine benziyor unutamadığı aşk var ben çok duygusal ama ıssız bir adamın senle sevişebilir miyiz demiş. Boşverin gitsin üzülmenize değmez böyle karaktersiz, demode olan ıssız adam tripli birine.
Ama konu sahibi elini tuttu diye yatağa atılcak kız muamelesini reva görenlere de ufak bir kendimden örneğim var. Benim de üçüncü yıla girmek üzere olduğum bir ilişkim var, üç ay arkadaş ortamlarında görüştük baş başa görüştük ama ilişkiye başlamamız elimi tutmasıyla gerçekleştirdi. Ailesiyle de tanıştırdı ailemle de tanıştı bana da öyle basit muamelesi falan da yapmıyor.
Yaşımız otuza yaklaşırken aman bir hafta olmadan elimi tutturmam gibi fikirlerimiz yok yani. Gayet de el ele tutuşarak ilişkiye başladık.

Back
X