5. Günde ölen embriyolar ve 0 transfer

Merhaba kizlar ben aranıza yeni katıldım umarım bana yardimçi olursunuz 🙏ben 7senedir evliyim çocugum yok tüplerim kapalı 1ay önce miyom amelyat geçirdim devlet Hastanesi'nde doktor bana 3 ay sonra tüp bebek yapdirmami söyledi .
Bana uygun bi tavsiye edibilecek yer varmı acaba ,SGK ile karşılansa daha iyi olacak !

Pazartesi doktorla görüşmeye gideceğiz orda belli olur hersey söyledikleri yumurta kaynaklı olabilir kalite fln ama bilemedim
Canım öncelikle çok üzüldüm bizler de aynı şeyleri yaşadık benım 2. Dede gitmeyince 3. Gün deneyeceğiz vumartesi günü senin doktorun kım nerede yaptırdın nide durma sönme gibi bişey mi olmuş embriyo ölümü mü olmuş hücresel

Canım öncelikle çok üzüldüm bizler de aynı şeyleri yaşadık benım 2. Dede gitmeyince 3. Gün deneyeceğiz vumartesi günü senin doktorun kım nerede yaptırdın nide durma sönme gibi bişey mi olmuş embriyo ölümü mü olmuş hücresel
Antalya da cnm doktorum nedenolduğun hiç bilmiyorum pazartesi gunu görüşeceğiz doktorla

Antalya da cnm doktorum nedenolduğun hiç bilmiyorum pazartesi gunu görüşeceğiz doktorla
Meraba aynısı benm de başıma geldi eşim azospermi tese de bulundu bnden de toplamw işlemi Oldu embriyo olştı dediler 6. Güne kadr beklediler ve dondurlmadı dediler. Sonra eşimn dondurlqn spermi ile yine denedik 1 tane 3.gün embriyosu oldu ı da negatıf oldu bu sefer göz göre göre aunı yere gidemezdşm dr umu ve hatsneyi değiştirdim embriyolog u iyi olab yer seçtim. Yumurta takip sürecindeyim şu an haftaya toplamam var inşallah bu sefer nasip olur🙏 labratuarı iyi olan bi yer seçmeliyiz elimzden gelen tek bu Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏

Back
X