5 günlük evliyim eşim benden etkilenmiyor

6 ayda tenine alışırım ne demek ya.
Bu durum çok ciddi bence de ve acilen konuşmalısınız.
Biseksüelde olabilir gay olup evleneceğini sanmıyorum.
Ama her iki durumda da çok büyük bir sorununuz var ve hemen müdahale etmelisiniz yolun başındayken.
Ve bence de bu durum çözülene kadar çocuk yapmaktan kaçının.

Otur bence kocana açık açık sor ve itiraf ettir. Amacı çok belliymiş senden çocuk yapıp kendini aklattırıcak. Sende ömür boyu öyle bi insanla beraber olucaksın. Eğer ki tercihleri farklıydıysa neden senin duygularını incitiyor? 6ayda alışırım demiş yok devenin nalı kimi kandırıyor! 1ay dese belkide!

Çok değişik geldi bana ya daha doğrusu saçma geldi gay pozisyonu isteyen bi erkek neden evlenir ki ve sen bunu daha önce hiç fark etmedin mi?

tercihleri farklı kesinlikle yoksa bir erkek vajinya dokunmayı bırakın onu görmek için neler yapar demi....

Sakın hamile kalmayın hemen cocuk istemeside kendisini dısarı karsı aklaması bence yol yakınken geri dönün

çok saçma başka vajinadan tiksinmiş olabilir ama sen onun eşisin ne dokunmaması daha neler yapması lazım aslında :)
herneyse evli bi bayan için bu çok kötü bir durum olmalı hiç bekleme canm ya doktora gidin yada itiraf etsin derdi neymiş
sen onun kölesi misin onun istediği gibi şekillenecek her seferinde sevişmeniz

Vajinadan tiksinmek normal değil. (Geneleve giden adamlar bile tiksinmiyor düşün artık.)

6 ayda alışırım demesi,tamamen zaman kazanıp oyalama taktiği.

Hele hemen çocuk istemesi iyice düşündürücü.

Durum hiç normal değil,geçer veya düzelir diye beklersen başını yakarsın diye düşünüyorum.

6 ay da alışırım ne demek yaa kesin oyalıyor sizi birde çocuk istiyormuş kesinlikle buna izin vermeyin..

burdaki herkes aynını söylemiş,sakın hamile kalma
eşin gay mi yoksa senimi sevmiyor yoksa ruhsal problemleri mi var bilemem ama sakın sakın hemen bebek yapmayı düşünmeeeee.
doğum kontrol hapı kullan, korun. bu adamda nası bi yamuk var bilmiyosunuz bile kucağınızda bebekle kalakalırsınız snr, sizede yazık olur bebeğe de. hiç olmassa bi masumun günahına girmeyin.

gay pozisyonlarından kasıt, anal ve oral sex sanırım..

çocuk yapmayın bence bu aşamada
uzmana da en kısa zamanda gidin
eşiniz kabul eder mi uzmana gitmeyi?

gay pozisyonu ne demek acep????:26::26::44:

ayrıca yeni evli insan herşeyden önce gunde en az 2 3 kere yapmak ister ve seven erkek karısının mutluluğu içinde uğraşır bana bi tuhaf geldi acaba başka birisi mi var hayatında ama ozaman senle neden evlendi ayy zor biir durum rabbim

bu haldeyken bir de hamile kalırsan vay haline zaten vajinadan etkilenmiyormuş hepten hamilesin diye iğrenir bu adam. doğumdu lohusalıktı derken alışmayı bırak senle köşe kapmaca oynar diyim ben sana. o zamanda kucağında bir bebeyle kalıverirsin bir başına...

kızlar benim eşimde çok titizdir yorgan altı sex yapar bitiririz eşim istemez başka şeyler kendine yapmamaı ister ama o yapmaz kııla tüye kokuya falan bahane bulur 4 yıllık evliyim ama gay olmadığınada eminim bence başka sorunu vardır arkadaşın eşinin

Cinsellik bile yaşama böyle olacaksa ben istemiyorum seni de baba evine dön bence.Öpmeden ön sevişmesiz seks mi olurmuş ıyyy yaa.Bence sırf çocuk olsun diye senle seks (ona sekste denemezde) yapıyor sakın yaklaştırma kendine bakalım ne yapacak.Çok isterse zorlar o zaman eşcinsel değildir.Ya erkekler sırf cinsellik için evlenmeye can atıyor garipmiş senin kocan.

Son düzenleme:
evet güzelim tamam vajinadan tiksiniyo diyelim ama herşey illa oraylamı bitiyo sevip okşamak niye yok bence sen belli bir süre izin verme senle ilişkiye girmesine hem denemiş te olursun bakalım ne yapacak

Canım burada bu tip konular çok açıldı ve genelde yapılan yorumlarda haklı çıktık.Ne demek tiksinmek. Ben olsam yanıma yaklaştırmazdım. Kendini ispatlamak için seni kullanıyor olabilir.

ya bence gay pozisyonu derken arkadaş doggy style yani köpek pozisyonundan bahsediyor
anal ilişkiye izin vereceğini sanmıyorum.

eşinde ya bir cinsel tiksinti bozukluğu var ya da farklı tercihleri var

googleda cinsel tiksinti bozukluğu diye aratırsan daha fazla bilgi bulursun bu konuda

peki siz budurumdan rahatsız olmuyomusunuz ...zor bir durum bence ..gay değildir ama ne bileyim yinede bir tedaviye ihtiyacı var bence ....bahane olurmu hiç öyle ...titiz olabilir ama seks sırasında erkeğin gözünü bişey görmezki.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…