izlediği videolarda kadınlar ve erkekler var ama kadınlar hep liseli kızlarvücut temizliğime çok dikkat ediyorum o eve gelmeden mutlaka duşumu alıyorum kremleniyorum gecelikler falan da etki etmiyor o işini bitirip kalkmak istiyor. severek evlendik ama 6 ay gibi kısa bir sürede zamanla tenine alışırım falan diyor. tercihleri farklı olabilir 33 yaşına kadar beklemiş ve hemen çocuk istiyor. terch ettiği pozisyon gay pozisyonları.... çok üzgünüm...
tamam buldum sağol
kocalara işveli cilveli dayak topiği mizah bölümünde geyiksohbeti bölümünde,oraya almışlar ..konunu yaz kelebek arkadaşımızın önerilerine mutlaka kulak ver
erkek milleti tiksinmek ne kelime, gormeleri yeter bi arkadasin dedigi gibi. hem insan birini severse oyle seylere takilmazki, karsidakini istersin yani bu kendiliginden olan birseydir. gozuken su ki, karsidaki adami tanimadan evlenmissin sanirim. simdi seninle birsey yapmak istemiyor ama cocuk istiyor oyle mi??? normal bir cinsellik yasayamadigin bir erkekten cocuk yapmak??? insan severek dokunarak bebek yapmak ister, bu sekilde aceleye getirerek degil.
madem esin o pozisyonu istiyor, sende ona aynisi teklif et sirf denemek icin bakalim tepkisi ne olacak. once ben sana yaparim sonrada sen bana dersin. baktin rizasi oluyor zaten bi sorunu var demektir.
Pozisyon derken anal ilişkiden değil de doogyden bahsediyor herhalde arkadaş. O kadarını 5 günde açık açık teklif edemez diye düşünüyorum. ama ben de normal olmadığına inananlardanım.
Konu sahibi konuşmuşsun eşinle, şimdilik bekle izle bakalım. Ama kesinlikle bebek düşünme. Aman ha. Herşey yoluna girince nasılsa olur. Ama şimdi olmasın. Gerekirse gizli gerekirse açık doğum kontrol hapı kullan mutlaka. Korunma işini eşine bırakma.
az önce eşim eve geldi öğle arası için biraz soğuk durdum sonra konusmamız lazım dedim ve hissettiklerimi açık açık anlattım reddetti her şeyin düzene gireceğini söyledi ama söyledikleriniz aklımda teşekkür ederim
daha dur kaç gün oldu diyeceksiniz ama böyle evlenmeden önce birlikte olmadık eşimin arasıra videolar izlediğini biliyordum normal karşıladım hep. evlendiğimiz gece daha önce yaşadığım bi ilişkide vajinadan tiksindim dokunamam söylemeyi unutmuştumdedi şimdi birlikte olmak istediğimizde ön sevişme neredeyse yaşanmıyor sadece dudaklarımdan öpüp sona varmaya çalışıyor benim ne hissettiğim ne istediğim umrumda değil tahrik olunca suç olmayınca suç kendimi çok kötü hissediyorum beni beğenmiyor anladığım kadarıyla lafta bana hasta gerçekleri davranışlarıyla gösteriyor ondan soğuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?