5 günlük evliyim eşim benden etkilenmiyor

mgunes bence ilk işin dogum kontrol hapı almak olsun..
davranısları cok tutarsız 6 ayda aırım demek ne demek yaa

peki sizin duygularınız..

erkeğin seven erkeğin alışmasına gerek yok bence direk dalar erkek bakmaz öle kıldır tüydür diye biliyordum ben demekki böyle erkeklerde var mış na-rin bu durumdan hoşnut değilsindir sanırım konuştunmuu hiçç eşinle budurumu

Eşinin bazı tabuları var.Öte yandan,kendi zevkinden geri kalmıyor.
Bu konuları konuşabiliyorsanız,orta yolu bulmaya çalışın.
Belki ufak tefek alıştırmalarla yorgan altından çıkabilirsiniz.
Ama sadece kendini düşünmesi bencilce.
Böyle devam ederse senin pek mutlu olacağını düşünmüyorum açıkçası.

canım rahatsız oluyorum ama ne yapabilirimki elimden gelen birşey yok hele ki bu son zamanlar tamamen isteksiz sizce ne yapmalıyımki birde bebeğim var

canım rahatsız oluyorum ama ne yapabilirimki elimden gelen birşey yok hele ki bu son zamanlar tamamen isteksiz sizce ne yapmalıyımki birde bebeğim var

ne zaman doğum yyaptın canım hamilelkti lohusalıktı biraz uzaklaşıyor ama sence başka bir şey olabilirmi

mgunes bence ilk işin dogum kontrol hapı almak olsun..
davranısları cok tutarsız 6 ayda aırım demek ne demek yaa

peki sizin duygularınız..

benim kadınlık guururuma dokunuyor tabi benden bana ait olan birşeyden tiksinmesi ama çare olmayınca maalesef sessiz kalıyorum dua atsinde böyle kocalar azgın hatunlara düşmediler gerisini düşünemiyorum bile

Kesinlikle çok doğru. Düzelir diye sorunu ertelemeye kalkmayın. İdare ederim herşey cinsellik mi diye de düşünmeyin. Hatayı kendinizde hiç aramayın. Belli ki yolunda gitmeyen birşeyler var. İnsanız hepimizin başına herşey gelir. Eşinizin bu durumu psikolojik ya da fiziksel bir rahatsızlıktan kaynaklanıyor olabilir. Bütün ciddiyetinizle alın karşınıza konuşun. Bu konuyu çözmek için bir adım atarsa elbette destek olup bir şans verin. Ama kaçarsa, geçiştirirse, yanaşmazsa bu konuyu düzeltmeye, üste çıkmaya çalışırsa düzelmesi için pek umut bağlamayın. Çok üzgünüm. bu tür sorunlar genelde nahoş sonuçlanıyor. Sakın evlendim artık psikolojisine de girmeyin. Biterse biter. Asla kendinizi suçlamayın.

canlarım ya kızım daha 1 yaşında 4 yıllık evliyim öncedende böyleydi eşim bacak kılından tutunda bıyık kıllarımdan bile rahatsız oluyor ama tabağa eve yada başka şeye temizlik takıntısı yok sadece cinsellikte var adetliyken köşe bucak kaçr mesela benden hamile kaldım tam kırkım çıkana kadar elini bile sürmedi bana

ahh be güzelimm ilk cinsel deneyim telaşı bu..seni arzulamayan adam neden evlensin.çok ama çok yenisiniz belliki eşinin bitakım kaygıları var merak etme düzene girecektir...

bebek olunca zaten en istekli erkek bile uzaklaşıyor,bende doğum yaprıktan sonra bebekle ilgilenmekten eşimle vakit geçiremyordum o da yaklaşmıyordu..kaldı ki benim eşim her geceye asla hayır demeyenlerden bebeğim 3 yaşında şükür 1 yıldır herşey eskisinden daha güzel....eşinle bu durmu konuş canım ,rahatsız olduğundan,onunla fantaziler yaşamak istediğinden bahset..ayrıca sayfada hayatın içinden bölü-mü var orda aile evlilik bölümü var ,kocalara işveli cilveli dayak topiği var orayada yaz derdini bak ne çareler bulacak bizim kızlar sana.....

Sizinkisi başka türlü bir problem bence.Tıpta obsesif kompulsüf bozukluk denen takıntı hastalığının bir versiyonu. Gayet çözülebilir birşey. OKB ilaç ve terapi ile çok iyi tedavi edilebiliyor ama tedavi edilmezse çok ilerleyebilir. Bu konuyu ele almalısın. Sizin anlattığınızın bana verdiği izlenim ile konu sahibinin anlattığının verdiği izlenim çok farklı oldu bende.

benim gibiymişin bende 4 yıllık evliyim ve 1 yaşında kızım var eşimde öle çok takıntılıdır kıla tüye ama o olaya gelince hiç bir sorun yok ama bende sevmediğini bildiğim için temiz ve tertipli tutarım (tertipli tutmak nası oluyosa artık

benim kadınlık guururuma dokunuyor tabi benden bana ait olan birşeyden tiksinmesi ama çare olmayınca maalesef sessiz kalıyorum dua atsinde böyle kocalar azgın hatunlara düşmediler gerisini düşünemiyorum bile

siz yorgan altından cıkıp fantaziler yaratsanız belki eşinizde kendini aşar

canım bulamadım o bölümü ya hayatın içndene girdim aile evlilik çocukalr bölümünede girdim ama cilveli işveli dayak kocalara bölümü yok

canım bulamadım o bölümü ya hayatın içndene girdim aile evlilik çocukalr bölümünede girdim ama cilveli işveli dayak kocalara bölümü yok

bikere daha burda böle bi bölüm acılmıstı bi arkadas internette girdigi siteleri bulmustu sonunda malesef gay cıkmıstıı.......... canım ne yap ne et bu konunun üzerinde dur

az önce eşim eve geldi öğle arası için biraz soğuk durdum sonra konusmamız lazım dedim ve hissettiklerimi açık açık anlattım reddetti her şeyin düzene gireceğini söyledi ama söyledikleriniz aklımda teşekkür ederim

Düpedüz kandırmış seni, çocuk olsa inanmaz bu yalana.

canım bence hiç normal bir durum değil. ben de yeni evliyim, daha bir ay olmadı. eşim değil şundan tiksiniyorum, bundan tiksiniyorum lafını etmeyi, terliyim duş alayım desem ter senin değil mi, sen benim değil misin der ısrar eder. ben duş alma konusunda ısrar etsem o zaman beraber girelim der. yani ne bileyim bana hiç normal gelmedi. eşler birbirine böyle cümle kullanır mı çok saçma. bence çok ciddi bir sorunun var. üzerinde dur derim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…