5 Haftada Beraber Zayıflayalım | YARIŞ

Mrb kizlar
Kahvalti
2 has yumurta
Azicik suzme peynir
Roka
2 zeytin
Bolca sekersiz cay

Ara
5 I bir arada cay

Kahvaltimi 10 gibi yedim
Ogle yemiycem

Aksam menumle Burda olurum

Merhaba kizlar dun.sabahki kahvalti ve oglen.menumu paylasmistim ve 16 00 gbide kahve icmistim

Aksam menumde ise gene.kahvalti ettim

3 dilim ekmek
2 kk peynir
Ekle beraber acuka
Domates salatalik
1 bucuk kadar goz yumurta yagda...

Bu sabah ise

1 goz yumurta
Domates salatalik
3 dilim ekmek
Yarim kk peynir
1 koparimlik ekmekte acuka
Ihlamur

9ocak
Sabah kahvalti yapamadim
Ogle
Bir tabak kiymali ispanak
Bir kase yogurt
Ara
Sutlu sekersiz kahve
Aksam
İki dilim kepekli ekmek
Corba

kızlat mrb :)) nihayet kendime geldim.. Bugün sabah tam tahıllı ekmeğe yağsız tost yaptım ve süt içtim. Akşam yemeğe kayınvalideme gideceğim için yemedim. Akşam da;
1 kepçe tarhana çorbası
1 küçük haşlama kırmızı et
Tadına bakmak için bir çatal bulgur pilavı ve ben çok seviyorum diye yapmış kayınvalidem bu sebeple 3 tane siron yedim (Bilmeyenler için ev yapımı yufka yapılırken bu sarılırarak kurutulur ütüne salça ve yoğurtla yenir. Ama ben sadece 3 tanecik yedim. Benim için büyük irade örneği) Bir de bir dilim börek yedim tadımlık.. Gördüğünüz gibi biraz abarttığım için 3 bardak içtiğim yeşil çayımı 5 bardak içtim ve yarın çok çok az yiyeceğim.. Bu arada hepiniz harika irade gösteriyorsunuz.. İyi ki sizle diyete başlamışım :))

bugün dişime kanal tedavisi yaptırdım ondan bugün fazla kaçamak yaptım dr. 2 saat bişe yeme dedi 2 geçtikten sonra çok yedim:)
sabah
1 haslanmış yumurta
1 dilim kpk ekmek
biraz domates

öğlen
1 elma
1 portakal
1 havuç
1 dilim ayva
1 dilim armut

ara
4 tane lokma
kücük 1 tane baklava

akşam
2 kepce pilav
4 yk kaşığı yoğurt

patlamış mısır , bitki çayı

Bugün ben de yaptım ama ödül diye avutuyorum kendimi.. Canım yarın daha dikkatli olursak inan bugunkü kaçamakların bir önemi kalmayacak.. Çok geçmiş olsun bu arada

Iyi geceler kizlar
menu sabah 2dlm tam bugday ekmegi peynir bal az tereyagi
ara mandalina
öğlen sut ve musli
az bi parca çikolata
ara 1kase kizima yaptigim muhallebi (masumdur insaallah)
sutlu neskafe
aksam 3-4 kasik bulgur plavi
5-6 kasik nohut
ara 4-5 avuc patlamis misir az yagli ve az tuzlu

Kızçeleriiim. Kaybolmadım merak etmeyin. Ama bugün beni mazur görün. Kendime müsade ettim. Ruhsal olarak iyi olmayınca insan odaklanamıyor ama ikinci bir gün daha böyle olmayacak yarın sabahtan itibaren tekrar bomba gibi geliyorum. Haftaya perşembe 54'leri göreyim çünkü!.

Hepiniz çok iyi gidiyorsunuz. Küçük kaçamakları kafanıza takmayın, ama alışkanlık haline de getirmeyin. Telafi etmeyi öğrenin. Kendinizi kısıtlayarak ömür boyu yaşayamazsınız. :)

Kizlar ayca kayadan oneriler
kilo vermek icin aksam yememkten sonra birsey yemeyin ac karnina ytin ve ac uyanin
pilav makarna borek yerine ekmek yiyin hem daha tok tutar hem gec acikmanizi saglar hem az kalori yapar tam bugday cavdar ve kepek ekmegi

Kızlar az kişi kaldık ama az da olsak bu 4 haftayı ttamamlayıp hedefimize ulaşalım lütfen
haftaya konu sahibi de gelir inşallah
iyi geceler ben de bu gece kaçırdım yarın bomba gibi yemin yeniden başlıyorum

Dün en son sabah ı yazmışım...

15:30

az şekerli türk kahvesi
3 kare bitter çikolata

akşam yemeği 19:00

1 kase çorba
az etli bezelye
4-5 kaşık esmer bulgur pilavı

21:00

1 kase kadar cips (lays) BİLİYORUM ÇOK KÖTÜYÜM

Günaydın 5 hafta geçmeden enaz4 kILO vermeden ayrilmayalim ayca kaya nin söyledikleri çok işe yarıyor onun sistemiyle belki çok hızlı kilo verilmiyor ama emin olun kalıcı kilo vermek bence bu sayarak zayıflama kitabını okumanızı tavsiye ediyorum bu kitap nasıl sağlıklı beslenip aynı zamanda kalıcı kilo vermeyi ogretiyor

Bu sabah ise 08:30

1 kepekli sandic Bimde satılandan
içinde kaşar peyniri 1 kk kadar
yarım salatalık
bir sivri biber

devamı gelecek kızlar...

su içelim kızlar su :)

Dünkü menu
Sabah
1 kepekli peynirli tost
1 tk bal (olmazsa olmaz benim icin)
şekersiz çay
ara öğle hepsi bir 2 avuç leblebi
2 si bir arada
akşam
5 adet köfte
kozlenmis biber domates
1 dl TT ekmek
2 sb ayran
kaçamak 1 küçük dilim biskuvi puding li pasta (dönemsel kriz sonucu)

10
ocak sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dl TT ekmek
8 zeytin
1 tk bal
az peynir
şekersiz çay
ara 1 sb taze sıkılmış portakal suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…