5 Haftada Beraber Zayıflayalım | YARIŞ

Canım ben 1 ocak günü tartılıp sabah yazarım inşallah

Bende katılmak istiyorum ama yurtta olduğum için her zaman tartılamıyorum haliyle eczane vs anca o zamanlarda :/

bende katılabilirmiyim rejim için desteğe ihtiyacım var çok 1.64 boyum 66 kiloyum doğum sonrası kilolarla başım dertte(

Kaydedersen ben de yaziyim boy 1.72 kilo 76,3 hedef simdilik 70 :)

Kaydettim bile :)

Canım ben 1 ocak günü tartılıp sabah yazarım inşallah
Tamam ablacım 1 ocak son haberin olsun :)

Bende katılmak istiyorum ama yurtta olduğum için her zaman tartılamıyorum haliyle eczane vs anca o zamanlarda :/

Tabiki ekliyorum hemen tartıldıgınız zaman yazarsınız :) Başlangıc kilonu ve boy bildirimini yap ama :)

bende katılabilirmiyim rejim için desteğe ihtiyacım var çok 1.64 boyum 66 kiloyum doğum sonrası kilolarla başım dertte(
Tamamdır ekliyorum sizide :)

bende katılabilir miyim acaba? ancak devam ettiğim bikaç grup var
Tabi katılabilirsiniz sizide ekliyorum boy ve kilo bildiriminizi yapınız :)

ben bugün üye oldum siteye 1 ocak günü kilolarımızı söyleyip mi başlıyoruz diyete acaba ve hergün bildirim yazmak zorundamıyız...

ben bugün üye oldum siteye 1 ocak günü kilolarımızı söyleyip mi başlıyoruz diyete acaba ve hergün bildirim yazmak zorundamıyız...
Merhabalar
1 Ocak gününe kadar kilo ve boy bildirimi yapmanız gerekmektedir
Hergün menü paylasımı yapmalısınız

anladım bende katılmak istiyorum ama dün sabah tartılmıştm yarın sabah tartılır size yazarım tam kilomu olurmu?

Eğer mümkünse ben de katılmak isterim. Bir ileri bir geri, hiç bir ilerleme kaydedemiyorum. Aksine üstüne ekliyorum bir de.. :) Yarın sabaha bildirim yaparım.

Selam canim bende katilmak isterim ama sali ya kadar internetim yok simdi bildirim yapsam olur mu bide ben sadece geceleri girebiliyorum o zaman yazabilirim kilo menu vs. Sorun olmazsa ekleyebilir misin

Selam bende katılmak istiyorum yılbaşı gecesi iyi bir yemek yedikten sonra 1 ocakta kilo bildiriminde bulunabilirim eğer kabul ederseniz. Benimde motive edici bir gruba ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Ay en şişman benim galiba kızlar... kaç gündürnNerede ise 1 hafta olacak saldım kendimi

Ben de yazayım
kilo 88.5
boy 171 cm
5 haftalik hedef------82 olmak 6.5 kilo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…