Hoşbulduk canım birkaç gündür misafirim var yarın gidecekler tatil misafir derken yalan oldu diyet bende 1 ocakta tekrar başlayacağım inşallahHoşgeldin canım
bende katılabilirmiyim rejim için desteğe ihtiyacım var çok 1.64 boyum 66 kiloyum doğum sonrası kilolarla başım dertteMerhaba bayanlar
5 Haftalık bir diyet yarışması yapmak istiyorum. Eminim ki bu beş hafta içinde 4-7 kg civarı verebiliriz. Hepimiz bildiklerimizi beraber paylaşabiliriz. Çünkü herkes yarış içinde olunca hırslanıyor ve daha dikkatli beslenip kilolarını verebiliyor.
1 Ocak - 4 Şubat
Kurallar
. Belirli bir diyet yoktur . (herkesin bünyesi farklı olduğundan)
.Herkes aşırıya kaçmadan kendi diyetini uygulayacak .
. Herkes yediği menüyü paylaşmak zorundadır (birbirimizi uyaracağız)
.Her perşembe günü kilo bildirimi yapılmak zorundadır.
.Birbirimizi motive edecek fotoğraf mesajlar atılacak.
. Bildirim yapmayan arkadaşların isimleri silinecektir.
İLK KİLO BİLDİRİMİ 1 OCAK GÜNÜNE KADAR YAPILMASI ZORUNLUDUR.
1 OCAK SON GÜNDÜR.
LİSTE
Kaydedersen ben de yaziyim boy 1.72 kilo 76,3 hedef simdilik 70 :)
Tamam ablacım 1 ocak son haberin olsun :)Canım ben 1 ocak günü tartılıp sabah yazarım inşallah
Bende katılmak istiyorum ama yurtta olduğum için her zaman tartılamıyorum haliyle eczane vs anca o zamanlarda :/
Tamamdır ekliyorum sizide :)bende katılabilirmiyim rejim için desteğe ihtiyacım var çok 1.64 boyum 66 kiloyum doğum sonrası kilolarla başım dertte(
Tabi katılabilirsiniz sizide ekliyorum boy ve kilo bildiriminizi yapınız :)bende katılabilir miyim acaba? ancak devam ettiğim bikaç grup var
Merhabalarben bugün üye oldum siteye 1 ocak günü kilolarımızı söyleyip mi başlıyoruz diyete acaba ve hergün bildirim yazmak zorundamıyız...
Selam canim bende katilmak isterim ama sali ya kadar internetim yok simdi bildirim yapsam olur mu bide ben sadece geceleri girebiliyorum o zaman yazabilirim kilo menu vs. Sorun olmazsa ekleyebilir misinMerhaba bayanlar
5 Haftalık bir diyet yarışması yapmak istiyorum. Eminim ki bu beş hafta içinde 4-7 kg civarı verebiliriz. Hepimiz bildiklerimizi beraber paylaşabiliriz. Çünkü herkes yarış içinde olunca hırslanıyor ve daha dikkatli beslenip kilolarını verebiliyor.
1 Ocak - 4 Şubat
Kurallar
. Belirli bir diyet yoktur . (herkesin bünyesi farklı olduğundan)
.Herkes aşırıya kaçmadan kendi diyetini uygulayacak .
. Herkes yediği menüyü paylaşmak zorundadır (birbirimizi uyaracağız)
.Her perşembe günü kilo bildirimi yapılmak zorundadır.
.Birbirimizi motive edecek fotoğraf mesajlar atılacak.
. Bildirim yapmayan arkadaşların isimleri silinecektir.
İLK KİLO BİLDİRİMİ 1 OCAK GÜNÜNE KADAR YAPILMASI ZORUNLUDUR.
1 OCAK SON GÜNDÜR.
LİSTE
Boy 165 kilo 80 
Merhabalar
1 Ocak gününe kadar kilo ve boy bildirimi yapmanız gerekmektedir
Hergün menü paylasımı yapmalısınız[/QUOTE
160boy / 84.2 kg canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?