5 Haftada Beraber Zayıflayalım | YARIŞ

Günaydın kızlarr... Eveeetttt sabah sabah aç karnına tartıma çıkmış bulunmaktayım... boyum 165 cm kilom ise 95 . çok heycanlandım valla... gerçi akşam yılbaşı biraz dibe vurucaz yemenin ama olsun sene başı itibariyle yıla diyetle hızlı bir giriş yapıyoruz...

Günaydın kızlar
bende aranıza katılmak istiyorum
boy-1.70
kilo(bu sabah)-66.5
hedef-60
bu beş hafta içinde en az 4 kilo hedefim

Son düzenleme:
O zaman yarın bildirim yapmaya başlıyoruz
sabah ilk menümle burda olurum

anladım bende katılmak istiyorum ama dün sabah tartılmıştm yarın sabah tartılır size yazarım tam kilomu olurmu?
Olur tabi 1 ocak günü son :)

Eğer mümkünse ben de katılmak isterim. Bir ileri bir geri, hiç bir ilerleme kaydedemiyorum. Aksine üstüne ekliyorum bir de.. :) Yarın sabaha bildirim yaparım.
Olur tabiki yazıyorum sizide hemen :)

Boy 165 kilo 80 
Ekliyorum sizide sorun yok :)

Selam bende katılmak istiyorum yılbaşı gecesi iyi bir yemek yedikten sonra 1 ocakta kilo bildiriminde bulunabilirim eğer kabul ederseniz. Benimde motive edici bir gruba ihtiyacım var.
Kabul ederiz tabiki :) Hoşgeldiniz sizide ekliyorum

Boy 1.62 sabah itibarıyla kilo 56.4 ama yarına ne olur bilemem.

Hepinize musmutlu yıllar diliyorum!!!

Ben de kendime arkadaş arıyordum sizinle yeni bir başlangıca varım kurallarla destek olarak birbirimize ayın sonunda derin bir nefes almak isterim beni de yaz arkadaş azimle başlayalım
boy:175
kilo:92.3

Canim yeni tatildim 85.5 kg 160 by olarak beni de yazar misin. Hedefim 79 olmak

Selam kizlar, benim yarisim baslamadan bitiyor. Uzunca bi sure netten uzak olacagim. Bu yuzden ben yarsmaya baslayamaycm.herkese basarilar diliyirum.yaris sonunda herkesin hedefine ulasmasi dilegiyle...

selaaaam :) bende istiyorum bendee ama bende ögrenciyim ve yurtta kaliyorum, eger beni de kabul ederseniz bende yarismak istiyoruuum :))

bu arada yasim 20 boyum 1.67 kilom 68. 5 hafta sonunda 4 kilo vermis olmayi hedefliyorum :) insallah beni de kabul edersiniz araniza. aksamlari bildirim yapma sansim oluyor bu arada. okul is arasi gidip geliyorum cünkü

1 ocak sabah aç karnına 71.8 kg boy 160 hadi hayırlısı akşam 18 den sonra yeme içme yok menuyu ozaman aciklayabilirim

bi degisiklik yok 1,64 boy 66 kilo
nasil baslayacagiz menuleri aksammi yaziyoruz. umarim hepimiz iyi bir baslangic olur

bu arada yasim 20 boyum 1.67 kilom 68. 5 hafta sonunda 4 kilo vermis olmayi hedefliyorum :) insallah beni de kabul edersiniz araniza. aksamlari bildirim yapma sansim oluyor bu arada. okul is arasi gidip geliyorum cünkü
Kaydettim tabiki bende öğrenciyim bende akşamları yazıyorum zaten ekledim :)

Arkadaşlar saat 6-7 ye kadar pc de kalabilirim. O saate kadar bildirim yapın lütfen yoksa ekleyemeyebilirim. Tabloyu paylaşıyorum , eklediklerimi etiketliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…