- 30 Aralık 2014
- 315
- 248
- 53
- 39
Tabiki olur sizide yazıyorum :)Ben de katilmak istiyorum kilo bildirimi yarın sabah yapsam olur mu aktif bir grup ariyorum :)
Olur tabi 1 ocak günü son :)anladım bende katılmak istiyorum ama dün sabah tartılmıştm yarın sabah tartılır size yazarım tam kilomu olurmu?
Olur tabiki yazıyorum sizide hemen :)Eğer mümkünse ben de katılmak isterim. Bir ileri bir geri, hiç bir ilerleme kaydedemiyorum. Aksine üstüne ekliyorum bir de.. :) Yarın sabaha bildirim yaparım.
Ekliyorum sizide sorun yok :)Boy 165 kilo 80 
Kabul ederiz tabiki :) Hoşgeldiniz sizide ekliyorumSelam bende katılmak istiyorum yılbaşı gecesi iyi bir yemek yedikten sonra 1 ocakta kilo bildiriminde bulunabilirim eğer kabul ederseniz. Benimde motive edici bir gruba ihtiyacım var.
Tabiki ama bugün akşama kadar kilo ve boy bildirimi yapmalısınızBende katilabilir miyim
Evet akşam yazabilirsiniz :)bi degisiklik yok 1,64 boy 66 kilo
nasil baslayacagiz menuleri aksammi yaziyoruz. umarim hepimiz iyi bir baslangic olur
Kaydettim tabiki bende öğrenciyim bende akşamları yazıyorum zaten ekledim :)bu arada yasim 20 boyum 1.67 kilom 68. 5 hafta sonunda 4 kilo vermis olmayi hedefliyorum :) insallah beni de kabul edersiniz araniza. aksamlari bildirim yapma sansim oluyor bu arada. okul is arasi gidip geliyorum cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?