Sende sagol canim. Sanki ben çok iyi besleniyrum bakliyatlardan geri kaliyorum emziriyrm. Ama günde iki yumurta ve iki bardak keçi boynuzu tozlu süt mmmmmevet haklısın çok saçma bir gündü yemek açısından dikkat ederim canım sağol :)
Sende sagol canim. Sanki ben çok iyi besleniyrum bakliyatlardan geri kaliyorum emziriyrm. Ama günde iki yumurta ve iki bardak keçi boynuzu tozlu süt mmmmm
Sağol canım seni gördümde geldimSenin de aramızda olmanı çok isterim
masal umarım kabul edersin
Yemek yemek isteyince bu resimlere bakicam :)))Biraz da motivasyon!
Eki Görüntüle 1359269 Eki Görüntüle 1359270 Eki Görüntüle 1359271 Eki Görüntüle 1359272 Eki Görüntüle 1359273
Güzel bir vücut dilemeyin, güzel bir vücut için çalışın!
Yemek yemek isteyince bu resimlere bakicam :)))
Kahvaltida yogurtlu karnibahar yedim. 2 haşlanmış yumurta ve 2 bardak süt. Bugün çay içmedim. Ekmeği birakmiştim zaten. Birde üstüne saat 1 de çılgınlık yaptım yarın sabaha tek lokma yemeyecem diye. Şimdi enerjim yok uykuluyum neyse dayanayim en azindan su ve cay icebilecem oruç daha zor..yarin biraz inmiş olacak agirlik
Ekledim sizide hoşgeldiniz :)Kizlar benide alirmisiniz araniza?
Dun u ye oldum acil kilo vermeliyim
164 boy 53 kg
Düzelttim :)canim ben kilo bildirimimi 76,3 demistim artik 75,9 ile basliyorum
Sizide ekledim :)Benide yazarmisiniz acaba? 25 yaş 1.75 boy kilom 77
Ekledim hoşgeldiniz :)Merhaba beni de yazar mısınız? Boy 1.67 kilo 82
Kusura bakmayın düzelttim :)birde kilom 7.1 yazılmış 71.1 olarak düzeltirseniz çok sevinirim :)
Hemen boy bildirimi yaparsaniz ekliyorum :)Yeni gördüm yarışmayı eğer geç değilse bende katilmak istiyorum. Katilamazsamda caniniz sagolsun. Kilom 76 bu hafta 3 kilo aldim(
Kilo ve boyu hemen bildirirseniz ekliyorum.Konunuzu yeni gördüm bende bugün diyete başladım rica etsem aranıza girebilirmiyim ?
Ekliyorum hemen tamamdır :)Beni de yazar mısınız?? Ama ben hafta sonu şehir dışında olacağımdan bildirimde bulunamam.. Ama pazartesiden itibaren her gün yazarım.. Ben eşimle iddiaya girdim de 1 şubata kadar 54 kilo olmalıyım. Yaşım 25 boyum 165 kilom 62 şuan.. Lütfeeeen beni de katın nolur
Boyum 1.75 kilom bugün tartıldığımda 75.8 diKilo ve boyu hemen bildirirseniz ekliyorum.
Ekliyorum hemen tamamdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?