5. Haftada Kanama

bahargelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
299
371
103
31
Merhaba herkese dün gece açık kırmızı kan geldi iç çamaşırımda yoktu peçeteye geldi doktorumu aradım hastaneye gitme şimdi stres yapma dinlen dedi dünden beri yatıyorum kesildi sayılır çok çok sz leke geldi bugün bikaç kere aynı durumları yaşayan var mı neler yaptınız muayene tarihim 1 hafta sonra

Canım görümcemden biliyorum normal yani yerleşiyor ya bebek korkma kendini de yorma o
Kadarcık

Açık kırmızı kan herzaman daha tehlikelidir arkadaşlar. Benim de 4. Ve 5. Haftada ara ara kanamam oldu açık kırmızı renkli peçete bile dolmuyordu düşük yaptım o kadarcık kanla

Konunu yeni gordum canim, korkma cok kiside oluyor böyle kanamalar. Yat dinlen sen hep stres yapma bisey olmaz insallah.

Açık kırmızı kan herzaman daha tehlikelidir arkadaşlar. Benim de 4. Ve 5. Haftada ara ara kanamam oldu açık kırmızı renkli peçete bile dolmuyordu düşük yaptım o kadarcık kanla
Valla herkeste aynı değilki canım anlamadım ben de inşallah bişey olmaz

Gecen gece aynı sekilde acık pembe geldi benım de ama ben zaten ilaç kullanıyorum çok ağır işler yapmayın benım üç gunden beri böyle.

Gecen gece aynı sekilde acık pembe geldi benım de ama ben zaten ilaç kullanıyorum çok ağır işler yapmayın benım üç gunden beri böyle.
Ben de prolutex kullanıyorum sabah akşam coraspin kullanıyodum onu bıraktırdı doktorum sen kaçıncı haftandasın peki canım hiç gittin mi hastaneye bana doktorum gerek yok dinlen bolca dedi gitmedim

Ben de prolutex kullanıyorum sabah akşam coraspin kullanıyodum onu bıraktırdı doktorum sen kaçıncı haftandasın peki canım hiç gittin mi hastaneye bana doktorum gerek yok dinlen bolca dedi gitmedim
Keseyi gördüm ben canım pazartesi gittim 5 haftalık dedi bana 2 hafta sonra cagırdı progestan verdi sabah akşam kullanıyorum

Keseyi gördüm ben canım pazartesi gittim 5 haftalık dedi bana 2 hafta sonra cagırdı progestan verdi sabah akşam kullanıyorum
Ben gitmedim kese için haftaya gitcem inşallah hepsini birden görüp kalp atışını duyarız prolutex iğnesi de progestan canım inşallah sağlıkla devam eder gebeliğimiz

Ben gitmedim kese için haftaya gitcem inşallah hepsini birden görüp kalp atışını duyarız prolutex iğnesi de progestan canım inşallah sağlıkla devam eder gebeliğimiz
Amin canım insallah ben beklemediğim için gittim ögrendim yine de iyiki gitmişim ilaç verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…