- 17 Ekim 2015
- 299
- 371
- 103
- 31
- Konu Sahibi bahargelini
-
Doktorum da korkma normal dedi ama korkuyo insan işte inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder rabbimCanım görümcemden biliyorum normal yani yerleşiyor ya bebek korkma kendini de yorma o
Kadarcık ☺☺
Valla herkeste aynı değilki canım anlamadım ben de inşallah bişey olmazAçık kırmızı kan herzaman daha tehlikelidir arkadaşlar. Benim de 4. Ve 5. Haftada ara ara kanamam oldu açık kırmızı renkli peçete bile dolmuyordu düşük yaptım o kadarcık kanla
Canım inşallah ya yatıyorum sürekli vallaKonunu yeni gordum canim, korkma cok kiside oluyor böyle kanamalar. Yat dinlen sen hep stres yapma bisey olmaz insallah.
Keseyi görmeye gitmedin mi daha? Bide Prolutexe devam ediyor musunCanım inşallah ya yatıyorum sürekli vallahaftaya var kontrolüm de bilmiyorum nolcak
İlaçlarım aynı devam canım keseyi görmeye gitmedim testten sonra 2 hafta sonra muayene dedi remzi hoca ben de gitmedim öncr zaten ortalık karısıkKeseyi görmeye gitmedin mi daha? Bide Prolutexe devam ediyor musun
Korkma lekeden bisey olmaz canım
Ben de prolutex kullanıyorum sabah akşam coraspin kullanıyodum onu bıraktırdı doktorum sen kaçıncı haftandasın peki canım hiç gittin mi hastaneye bana doktorum gerek yok dinlen bolca dedi gitmedimGecen gece aynı sekilde acık pembe geldi benım de ama ben zaten ilaç kullanıyorum çok ağır işler yapmayın benım üç gunden beri böyle.
Kan testi iki kere mi yaptin sadeceİlaçlarım aynı devam canım keseyi görmeye gitmedim testten sonra 2 hafta sonra muayene dedi remzi hoca ben de gitmedim öncr zaten ortalık karısık
Keseyi gördüm ben canım pazartesi gittim 5 haftalık dedi bana 2 hafta sonra cagırdı progestan verdi sabah akşam kullanıyorumBen de prolutex kullanıyorum sabah akşam coraspin kullanıyodum onu bıraktırdı doktorum sen kaçıncı haftandasın peki canım hiç gittin mi hastaneye bana doktorum gerek yok dinlen bolca dedi gitmedim
Evet canım başka yapmana gerek yok dedi remzi hoca 11.gün ve 13.gün yaptırdımKan testi iki kere mi yaptin sadece
Ben gitmedim kese için haftaya gitcem inşallah hepsini birden görüp kalp atışını duyarız prolutex iğnesi de progestan canım inşallah sağlıkla devam eder gebeliğimizKeseyi gördüm ben canım pazartesi gittim 5 haftalık dedi bana 2 hafta sonra cagırdı progestan verdi sabah akşam kullanıyorum
Senin 3. Gebeliğin galiba canım dimi daha önce yaşadın mı hiç böyle kanamalarKeseyi gördüm ben canım pazartesi gittim 5 haftalık dedi bana 2 hafta sonra cagırdı progestan verdi sabah akşam kullanıyorum
Amin canım insallah ben beklemediğim için gittim ögrendim yine de iyiki gitmişim ilaç verdiBen gitmedim kese için haftaya gitcem inşallah hepsini birden görüp kalp atışını duyarız prolutex iğnesi de progestan canım inşallah sağlıkla devam eder gebeliğimiz
NE güzel beklemediğin anda gelmesi canım benim tüp bebekAmin canım insallah ben beklemediğim için gittim ögrendim yine de iyiki gitmişim ilaç verdi
Hayır ikl kızımda yerleşme yaşamıştım ama bu daha farklı ilerliyor. Su anlık ara ara lekelenme oluyor.Senin 3. Gebeliğin galiba canım dimi daha önce yaşadın mı hiç böyle kanamalar
Olsun saglıkla gelsin inşallahNE güzel beklemediğin anda gelmesi canım benim tüp bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?