5. Haftada Kanama

Doktorunuzun öyle söylemesi cook yanlış. Bence değişin doktorunuzu. Her şey olabilir. Progestana başlatmadı mi benim de senin haftalarında kanamam gelmişti geceydi. Doktor hemen eczaneden progestan al Yarin kontrole gel demişti

Hemen progestan başlatması gerekmiyor muydu? Nede olsa bu bir hamilelik, ve kırmızı kan tehlikeli kabul edilir risk kabul edilir diye biliyorum ben...
Hani şakır şakır adet olup sağlıklı bebek doğuranda var tamam ama elimizden geleni de yapmak lazım..

Canım ben tüp bebekle hamile kaldıgım içib başından beri sabah akşam kullanıyorum zaten doktorum da bunu bildiği için öyle demiştir coraspin de kullanıyodum onu bıraktırdı tüp bebek doktorum zaten çok memnunum kendisinden de nolcak bilmiyorum bakalım

Cakım tüp bebek tedavisiyle hamile oldugum için başından beri kullanıyorum zaten sabah akşam yine de korkuyorum tabi bilmiyorum cumartesi gitcem muayeneye ilk açık kırmızı geldi sonrasında öyle gelmedi kahverengi bazen de kahverengiden açık lekelenmeler devam ediyo günde iki üç defa oluyo

Kanamanın nedeni neydi oeki doktorunuz ne dedi muayenede bebek görünmez zaten bi de

Tamam canım o zaman yerleşmedir büyük ihtimalle. Sen yine gönlünü ferah tut hayırlı haberlerini alalım Selametle

valla benim 5 haftada ip gibi kan gelmeye basladi sonra lekelenme 6 hafta da dustu umarim oyle olmazz sizkinki

Hadi ya çok üzüldüm canım progestan kullanıyo muydun doktorun ne dedi
ilk hamileligimdi. bekleyeceksin dediler sehir hastanesi beta artisi az sagliksiz gebelik kurtaj dedi. ozele gittim betanin artisina. bakacaz az olursa kendi duser kromozamla ilgili yapacak bisey yok dedi kac dr. a gittimse progestan falan demedi ilk gebelikte hamileligin ilk haftalari ise vermiyolarmis. kurtajda olmadim ozel gerek duymadi bisey. kalmamis bakalim umarim yeni gebelikler olur bekliyorum oyle

Benim 4. Haftada açık kırmızı turuncuya dönük kanamam oldu.. Tüp bebek, daha test bile yapmamıştım iki gün ara ile iki kere kan verdim değerim normal di tabi kanama hala devam ediyor ben kesin düşük yapıyorum dedim kendi kendime ama yanılmışım.. Kanamam 1 hafta sürdü bildiğin adet kanaması 1 haftadan sonra da 4 5 gün leke gibi geldi.. Çok şükür bebeklerim sağlıklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…