- 17 Ekim 2015
- 299
- 371
- 103
- 31
- Konu Sahibi bahargelini
-
Her hamilelik aynı degil işte doktorum bana 10 hastadan 8inde görüyoruz korkma dinlen bolca dediHayır ikl kızımda yerleşme yaşamıştım ama bu daha farklı ilerliyor. Su anlık ara ara lekelenme oluyor.
İnşallah canım inşallahOlsun saglıkla gelsin inşallah
Gecen sene ablam yasadı ondan biliyorum ama ilk defa yasıyorum.Her hamilelik aynı degil işte doktorum bana 10 hastadan 8inde görüyoruz korkma dinlen bolca dedi
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahGecen sene ablam yasadı ondan biliyorum ama ilk defa yasıyorum.
Amin canım insallahRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba herkese dün gece açık kırmızı kan geldi iç çamaşırımda yoktu peçeteye geldi doktorumu aradım hastaneye gitme şimdi stres yapma dinlen dedi dünden beri yatıyorum kesildi sayılır çok çok sz leke geldi bugün bikaç kere aynı durumları yaşayan var mı neler yaptınız muayene tarihim 1 hafta sonra
Canım bi iki defa leke geldi yine bugün ne kadar sürcek daha bilmiyorumCanım nasıl oldunbahargelini
Canım ben tüp bebekle hamile kaldıgım içib başından beri sabah akşam kullanıyorum zaten doktorum da bunu bildiği için öyle demiştir coraspin de kullanıyodum onu bıraktırdı tüp bebek doktorum zaten çok memnunum kendisinden de nolcak bilmiyorum bakalımDoktorunuzun öyle söylemesi cook yanlış. Bence değişin doktorunuzu. Her şey olabilir. Progestana başlatmadı mibenim de senin haftalarında kanamam gelmişti geceydi. Doktor hemen eczaneden progestan al Yarin kontrole gel demişti
Cakım tüp bebek tedavisiyle hamile oldugum için başından beri kullanıyorum zaten sabah akşam yine de korkuyorum tabi bilmiyorum cumartesi gitcem muayeneye ilk açık kırmızı geldi sonrasında öyle gelmedi kahverengi bazen de kahverengiden açık lekelenmeler devam ediyo günde iki üç defa oluyoHemen progestan başlatması gerekmiyor muydu? Nede olsa bu bir hamilelik, ve kırmızı kan tehlikeli kabul edilir risk kabul edilir diye biliyorum ben...
Hani şakır şakır adet olup sağlıklı bebek doğuranda var tamam ama elimizden geleni de yapmak lazım..
Kanamanın nedeni neydi oeki doktorunuz ne dedi muayenede bebek görünmez zaten bi deDoktorunuzun öyle söylemesi cook yanlış. Bence değişin doktorunuzu. Her şey olabilir. Progestana başlatmadı mibenim de senin haftalarında kanamam gelmişti geceydi. Doktor hemen eczaneden progestan al Yarin kontrole gel demişti
Tamam canım o zaman yerleşmedir büyük ihtimalle. Sen yine gönlünü ferah tut hayırlı haberlerini alalımCakım tüp bebek tedavisiyle hamile oldugum için başından beri kullanıyorum zaten sabah akşam yine de korkuyorum tabi bilmiyorum cumartesi gitcem muayeneye ilk açık kırmızı geldi sonrasında öyle gelmedi kahverengi bazen de kahverengiden açık lekelenmeler devam ediyo günde iki üç defa oluyo
İnşallah öyledirTamam canım o zaman yerleşmedir büyük ihtimalle. Sen yine gönlünü ferah tut hayırlı haberlerini alalımSelametle
Hadi ya çok üzüldüm canımvalla benim 5 haftada ip gibi kan gelmeye basladi sonra lekelenme 6 hafta da dustuumarim oyle olmazz sizkinki
ilk hamileligimdi. bekleyeceksin dediler sehir hastanesi beta artisi az sagliksiz gebelik kurtaj dedi. ozele gittim betanin artisina. bakacaz az olursa kendi duser kromozamla ilgili yapacak bisey yok dedi kac dr. a gittimse progestan falan demedi ilk gebelikte hamileligin ilk haftalari ise vermiyolarmis. kurtajda olmadim ozel gerek duymadi bisey. kalmamis bakalim umarim yeni gebelikler olur bekliyorum oyleHadi ya çok üzüldüm canımprogestan kullanıyo muydun doktorun ne dedi
Bugun benden de geldi kahve leke, can sıkıcı gerçekten o kadar iğne yapıyoruz bide insallah bisey olmazCanım bi iki defa leke geldi yine bugün ne kadar sürcek daha bilmiyorum
Yanlış hatırlamıyosam rahimde kanama mı vardı içerde bi yerlerde kanama vardi ama yemin ederim bu çocuk benim olan beynimi sömürdüKanamanın nedeni neydi oeki doktorunuz ne dedi muayenede bebek görünmez zaten bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?