- 18 Temmuz 2019
- 2.084
- 3.940
- 133
- Konu Sahibi bahargelini
-
Benim de ilk hamileliğimde 8.haftada kalp atışı durdu ve kürtaj oldum çok zor bi durum canım Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhilk hamileligimdi. bekleyeceksin dediler sehir hastanesi beta artisi az sagliksiz gebelik kurtaj dedi. ozele gittim betanin artisina. bakacaz az olursa kendi duser kromozamla ilgili yapacak bisey yok dedi kac dr. a gittimse progestan falan demedi ilk gebelikte hamileligin ilk haftalari ise vermiyolarmis. kurtajda olmadim ozel gerek duymadi bisey. kalmamis bakalim umarim yeni gebelikler olur bekliyorum oyle
Olmaz mı kuzum hem de nasıl bugün 5. Günüm hala az az devam ediyo dün remzi hocaya yazdım hemen bitmez kahverengiden korkma demiş e nasıl korkmıym sorun mu var noluyo bilmiyorum sen görüştün müBugun benden de geldi kahve leke, can sıkıcı gerçekten o kadar iğne yapıyoruz bide insallah bisey olmaz
Senin kaçıncı hafta kaç günlükken oldu bi de benim ilk kırmızıya yakın gelmiştiBugun benden de geldi kahve leke, can sıkıcı gerçekten o kadar iğne yapıyoruz bide insallah bisey olmaz
Evet görüştüm, korkma dedi, bekle muayene gününe kadar dedi. Senin kırmızı mi kahverengi mi bide ağrın var mıOlmaz mı kuzum hem de nasıl bugün 5. Günüm hala az az devam ediyo dün remzi hocaya yazdım hemen bitmez kahverengiden korkma demiş e nasıl korkmıym sorun mu var noluyo bilmiyorum sen görüştün mü
Çok sevindim adına canım inşallah benim de sağlıklıdır cumartesi randevum gelmek bilmiyo korkuyorum daBenim 4. Haftada açık kırmızı turuncuya dönük kanamam oldu.. Tüp bebek, daha test bile yapmamıştım iki gün ara ile iki kere kan verdim değerim normal di tabi kanama hala devam ediyor ben kesin düşük yapıyorum dedim kendi kendime ama yanılmışım.. Kanamam 1 hafta sürdü bildiğin adet kanaması 1 haftadan sonra da 4 5 gün leke gibi geldi.. Çok şükür bebeklerim sağlıklı..
Benim transferden sonra 17. Gün kahve leke geldi dün yani. Bugünde devam ediyo kırmızı gelmedi hiç. Ama gecen gün kan testi yaptırdım sağlık ocağında değerim güzel çıktı 3650Senin kaçıncı hafta kaç günlükken oldu bi de benim ilk kırmızıya yakın gelmişti
Çoğunu atlatmışsınız azı kalmış inşallah bize de nasip olurYanlış hatırlamıyosam rahimde kanama mı vardı içerde bi yerlerde kanama vardi ama yemin ederim bu çocuk benim olan beynimi sömürdü
Prolutex kullanıyorum zaten canım sabah akşam hep yatıyorum valla korkumdanBenimde olmuştu ilk haftalarda. Sen hep yat kalkma gerekmedikçe yerleşiyor ondan oluyo sana tutunmaya çalışıyor. Progestan fitil önermedi mi doktor?
İlk açık kırmızıydı sonrakiler kahverengi sarımsı bi leke oluyo bazen deEvet görüştüm, korkma dedi, bekle muayene gününe kadar dedi. Senin kırmızı mi kahverengi mi bide ağrın var mı
Korkma az kaldi cumartesiye genelde herkeste oluyor demekİlk açık kırmızıydı sonrakiler kahverengi sarımsı bi leke oluyo bazen de
Ben hiç vermedim ilk zamandan sonra benim de 20ün sonraydıBenim transferden sonra 17. Gün kahve leke geldi dün yani. Bugünde devam ediyo kırmızı gelmedi hiç. Ama gecen gün kan testi yaptırdım sağlık ocağında değerim güzel çıktı 3650
Az kaldı da benden de ömür gidiyo valla devam ettikçeKorkma az kaldi cumartesiye genelde herkeste oluyor demek
Senin muayene ne zaman sürekli olmcakmış remzi hocaya mı gitceksin baskasına mıEvet görüştüm, korkma dedi, bekle muayene gününe kadar dedi. Senin kırmızı mi kahverengi mi bide ağrın var mı
11 nisanda benim, remzi hocaya gidicem. Daha cok var banaSenin muayene ne zaman sürekli olmcakmış remzi hocaya mı gitceksin baskasına mı
amin ins。 durdugunu nasi farkettinBenim de ilk hamileliğimde 8.haftada kalp atışı durdu ve kürtaj oldum çok zor bi durum canım Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh
Amiin inşallah. Cok çabuk geçiyorÇoğunu atlatmışsınız azı kalmış inşallah bize de nasip olur
Randevunu aldın mı canım 11 nisanda orda remzi hoca da her zaman olmcakmıs gebe muayeneleri11 nisanda benim, remzi hocaya gidicem. Daha cok var bana
Kıpkırmızı bi kanamam oldu hastaneye gittim hemen ve kslp atışı yok durmuş dedi doktoramin ins。 durdugunu nasi farkettin
Bize de nasip olur inşallahAmiin inşallah. Cok çabuk geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?