5. Haftada Kanama

Benimde olmuştu ilk haftalarda. Sen hep yat kalkma gerekmedikçe yerleşiyor ondan oluyo sana tutunmaya çalışıyor. Progestan fitil önermedi mi doktor?

Benim de ilk hamileliğimde 8.haftada kalp atışı durdu ve kürtaj oldum çok zor bi durum canım Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh

Bugun benden de geldi kahve leke, can sıkıcı gerçekten o kadar iğne yapıyoruz bide insallah bisey olmaz
Olmaz mı kuzum hem de nasıl bugün 5. Günüm hala az az devam ediyo dün remzi hocaya yazdım hemen bitmez kahverengiden korkma demiş e nasıl korkmıym sorun mu var noluyo bilmiyorum sen görüştün mü

Olmaz mı kuzum hem de nasıl bugün 5. Günüm hala az az devam ediyo dün remzi hocaya yazdım hemen bitmez kahverengiden korkma demiş e nasıl korkmıym sorun mu var noluyo bilmiyorum sen görüştün mü
Evet görüştüm, korkma dedi, bekle muayene gününe kadar dedi. Senin kırmızı mi kahverengi mi bide ağrın var mı

Çok sevindim adına canım inşallah benim de sağlıklıdır cumartesi randevum gelmek bilmiyo korkuyorum da

Senin kaçıncı hafta kaç günlükken oldu bi de benim ilk kırmızıya yakın gelmişti
Benim transferden sonra 17. Gün kahve leke geldi dün yani. Bugünde devam ediyo kırmızı gelmedi hiç. Ama gecen gün kan testi yaptırdım sağlık ocağında değerim güzel çıktı 3650

Benim transferden sonra 17. Gün kahve leke geldi dün yani. Bugünde devam ediyo kırmızı gelmedi hiç. Ama gecen gün kan testi yaptırdım sağlık ocağında değerim güzel çıktı 3650
Ben hiç vermedim ilk zamandan sonra benim de 20ün sonraydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…