5 haftadıf bitmeyen kanama

Bircan91

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
142
62
18
34
5. Haftamdan beri bitmeyen kanamalarım var ve bugün 10. Haftama girdim 5. Haftadır kaybetmediğim bebeğimi artık kaybetmem dimi? Hareket ediyor zıplıyor dönüyor gördüm ultrasonda :(( 3,1 cm boyu kalp atışı normal gelişimi tam gününde dedi doktorum.. Ama kanamalarım az değil aksine fazla özellikle dün 5 dakika'da 2 poşeti kanlı mendillerle doldurdum o derece çok geldi.. Düşmez dimi artık halamda benim gibi geçirmiş hamilelik dönemini..

Doktorum rahim kasılmasından dedi. Endol fitil verdi bir riski var mıdur sizce? Birde bize dua eder misiniz? Çkolata kistinden dolayı tek tüpüm var

5. Haftamdan beri bitmeyen kanamalarım var ve bugün 10. Haftama girdim 5. Haftadır kaybetmediğim bebeğimi artık kaybetmem dimi? Hareket ediyor zıplıyor dönüyor gördüm ultrasonda :KK43:( 3,1 cm boyu kalp atışı normal gelişimi tam gününde dedi doktorum.. Ama kanamalarım az değil aksine fazla özellikle dün 5 dakika'da 2 poşeti kanlı mendillerle doldurdum o derece çok geldi.. Düşmez dimi artık halamda benim gibi geçirmiş hamilelik dönemini..

Doktorum rahim kasılmasından dedi. Endol fitil verdi bir riski var mıdur sizce? Birde bize dua eder misiniz? Çkolata kistinden dolayı tek tüpüm var

Rabbim bebeğini sana bağışlasın. Fazla hareket etme ve yat..İnşallah bişey olmaz korkma canım.

Genelde ailede bu şekilde hamilelik geçiren var ise , mutlaka birinde çıkıyor benzeri..
Kendinizi üzmeyin , doktorunuz maşallah çok güzel şeyler söylemiş zaten .
Siz bol bol dinlenmeye çalışın ...
Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasib etsin.

Back
X