5 haftalik gebelik kese var bebek yok

adan0101

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2024
217
45
18
29
Kizlar gebe oldugumu ogrenmistm bugum doktora gittim bana kese var ama.bebek gorunmuyo kalp atisini duyamayiz dedi 20 gun sonra gel duyariz dedi.bu normalmi.ve simdi.cok siddetli.aalt karnimda sanci var yuryemedim ve ozel bolgeme kadar indi normalmi

Kese var mı yok mu başlıkta yok detayda var demişsiniz. Kese varsa tamamdır 5 haftalıkta bebek ya da kalp atışı olmaz zaten. Ama yürütmeyecek kadar ağrı normal olmayabilir

Kizlar gebe oldugumu ogrenmistm bugum doktora gittim bana kese var ama.bebek gorunmuyo kalp atisini duyamayiz dedi 20 gun sonra gel duyariz dedi.bu normalmi.ve simdi.cok siddetli.aalt karnimda sanci var yuryemedim ve ozel bolgeme kadar indi normalmi
5 haftalık gebelikte kese var ise bebek ve kalp atışi duyulmuş en rahat 7 ve 8. Haftalarda bebk ve kalp atışı duyulabilir ağrı da küçük küçük çekilme tarzı dediğimiz ağrı normal bebk yerleştiği için çok şiddetli ise doktora danışın

Siddetliydi aniden oldu bir anlik

Zaten 5 haftalıkken kese oluyor 6-7 haftalıkken de kalp atışı duyuluyo. E ağrısın anam yeni bir canlı üretiyor vücudun kolay mı

Evet canım normal. Benim olmadı ama benim de başka şekilde iflahım söküldü Ayaklarını ve belini sıcak tutmaya çalış hemen gaz sancısı yapıyor zaten bunlar enfeksiyona da davetiye çıkarıyor
Ayy ayagimdan ztn corap eksik.olmuyo sicaklarsam cikariyom tek en.korktugum enfelsiyon ztn

Ayy ayagimdan ztn corap eksik.olmuyo sicaklarsam cikariyom tek en.korktugum enfelsiyon ztn
Evet canım e terledin mi de çıkar zaten. Beline de dikkat et atletsiz gezme. Ben bir gece yıkanıp yattım belim ayaklarım falan komple açıkta kalmış. Üşütmüşüm. Sabaha ne rüyalarla uyandım karın ağrısı kramplar kusmalar kan lekeleri falan çocuk düşüyor sandım acile kendimi zor attım. Çok şükür bir şey yokmuş muhtemelen gaz sancısı beni kıvrandırdı ama işte o zaman anlayamıyor insan. O yüzden önden önlemini al yeter gerisi zaten senin kontrolünde olmuyor. Güzel bir hamilelik diliyorum sana

Yaaa cok tesekur ederim bu dediklerinizi uygulicam harfiyen

Kimyasal bebek oluyor benimde kese vardı bebek yoktu 6 ay boyunca tedavi gördüm üzgünüm kötü haber
Bunu demek için daha erken değil mi şekerim? Öyle bir şey olsa doktor 20 gün sonra gel demezdi diye düşünüyorum bilgilendirildi yani bir şekilde

Bunu demek için daha erken değil mi şekerim? Öyle bir şey olsa doktor 20 gün sonra gel demezdi diye düşünüyorum bilgilendirildi yani bir şekilde
Canım bende senin gibiydim hep kan aldılar bir ay boyunca değerim birden 1500 yükseldi ondan sonra 400 düştü aynı buu

kese varsa bebek yok kesenin içinde mutlaka bebek olmasi gerekiyor ben iki ay hamileydim bilmiyordum ondan sonra doktor dediki kese var ama bebek yok enson kurdaj oldum içindeki parçalar düşsün diye bir ay hastane yolrarinda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…