Yanlis yazmisim kese var bebek yokKese var mı yok mu başlıkta yok detayda var demişsiniz. Kese varsa tamamdır 5 haftalıkta bebek ya da kalp atışı olmaz zaten. Ama yürütmeyecek kadar ağrı normal olmayabilir
O zaman sıkıntı yok ama ağrınızı bi inceleyin, kanama vs olursa acile gidinYanlis yazmisim kese var bebek yok
5 haftalık gebelikte kese var ise bebek ve kalp atışi duyulmuş en rahat 7 ve 8. Haftalarda bebk ve kalp atışı duyulabilir ağrı da küçük küçük çekilme tarzı dediğimiz ağrı normal bebk yerleştiği için çok şiddetli ise doktora danışınKizlar gebe oldugumu ogrenmistm bugum doktora gittim bana kese var ama.bebek gorunmuyo kalp atisini duyamayiz dedi 20 gun sonra gel duyariz dedi.bu normalmi.ve simdi.cok siddetli.aalt karnimda sanci var yuryemedim ve ozel bolgeme kadar indi normalmi
Tmdr o zmn tesekur edrmO zaman sıkıntı yok ama ağrınızı bi inceleyin, kanama vs olursa acile gidin
Siddetliydi aniden oldu bir anlik5 haftalık gebelikte kese var ise bebek ve kalp atışi duyulmuş en rahat 7 ve 8. Haftalarda bebk ve kalp atışı duyulabilir ağrı da küçük küçük çekilme tarzı dediğimiz ağrı normal bebk yerleştiği için çok şiddetli ise doktora danışın
Yorma kndini bu haftalarda hatta ilk 3 ay çok dikkat edin kendinize bolbol dinleninSiddetliydi aniden oldu bir anlik
Zaten 5 haftalıkken kese oluyor 6-7 haftalıkken de kalp atışı duyuluyo. E ağrısın anam yeni bir canlı üretiyor vücudun kolay mıKizlar gebe oldugumu ogrenmistm bugum doktora gittim bana kese var ama.bebek gorunmuyo kalp atisini duyamayiz dedi 20 gun sonra gel duyariz dedi.bu normalmi.ve simdi.cok siddetli.aalt karnimda sanci var yuryemedim ve ozel bolgeme kadar indi normalmi
Herkes oyle diyo.agri. normal doyeZaten 5 haftalıkken kese oluyor 6-7 haftalıkken de kalp atışı duyuluyo. E ağrısın anam yeni bir canlı üretiyor vücudun kolay mı
Tmdir cok tesekir ederimYorma kndini bu haftalarda hatta ilk 3 ay çok dikkat edin kendinize bolbol dinlenin
Evet canım normal. Benim olmadı ama benim de başka şekilde iflahım söküldüHerkes oyle diyo.agri. normal doye
Ayy ayagimdan ztn corap eksik.olmuyo sicaklarsam cikariyom tek en.korktugum enfelsiyon ztnEvet canım normal. Benim olmadı ama benim de başka şekilde iflahım söküldüAyaklarını ve belini sıcak tutmaya çalış hemen gaz sancısı yapıyor zaten bunlar enfeksiyona da davetiye çıkarıyor
Evet canım e terledin mi de çıkar zaten. Beline de dikkat et atletsiz gezme. Ben bir gece yıkanıp yattım belim ayaklarım falan komple açıkta kalmış. Üşütmüşüm. Sabaha ne rüyalarla uyandım karın ağrısı kramplar kusmalar kan lekeleri falan çocuk düşüyor sandım acile kendimi zor attım. Çok şükür bir şey yokmuş muhtemelen gaz sancısı beni kıvrandırdı ama işte o zaman anlayamıyor insan. O yüzden önden önlemini al yeter gerisi zaten senin kontrolünde olmuyor. Güzel bir hamilelik diliyorum sanaAyy ayagimdan ztn corap eksik.olmuyo sicaklarsam cikariyom tek en.korktugum enfelsiyon ztn
Yaaa cok tesekur ederim bu dediklerinizi uygulicam harfiyenEvet canım e terledin mi de çıkar zaten. Beline de dikkat et atletsiz gezme. Ben bir gece yıkanıp yattım belim ayaklarım falan komple açıkta kalmış. Üşütmüşüm. Sabaha ne rüyalarla uyandım karın ağrısı kramplar kusmalar kan lekeleri falan çocuk düşüyor sandım acile kendimi zor attım. Çok şükür bir şey yokmuş muhtemelen gaz sancısı beni kıvrandırdı ama işte o zaman anlayamıyor insan. O yüzden önden önlemini al yeter gerisi zaten senin kontrolünde olmuyor. Güzel bir hamilelik diliyorum sana
Dikkat et canım ama paranoyak da olma yine bir şey olursa buraya yazarsın zaten herkes yardımcı oluyor elinden geldiğinceYaaa cok tesekur ederim bu dediklerinizi uygulicam harfiyen
Kimyasal bebek oluyor benimde kese vardı bebek yoktu 6 ay boyunca tedavi gördüm üzgünüm kötü haberYanlis yazmisim kese var bebek yok
Bunu demek için daha erken değil mi şekerim? Öyle bir şey olsa doktor 20 gün sonra gel demezdi diye düşünüyorum bilgilendirildi yani bir şekildeKimyasal bebek oluyor benimde kese vardı bebek yoktu 6 ay boyunca tedavi gördüm üzgünüm kötü haber
Canım bende senin gibiydim hep kan aldılar bir ay boyunca değerim birden 1500 yükseldi ondan sonra 400 düştü aynı buuBunu demek için daha erken değil mi şekerim? Öyle bir şey olsa doktor 20 gün sonra gel demezdi diye düşünüyorum bilgilendirildi yani bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?