- 25 Eylül 2015
- 602
- 576
- 103
Konunun sahibi ben değilim ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok diyorum ben de canım. Evet böyle bir sonucu da aklında bulundursun ama hemen tanı koymaya gerek yok beklesin bakalım biCanım bende senin gibiydim hep kan aldılar bir ay boyunca değerim birden 1500 yükseldi ondan sonra 400 düştü aynı buu
Yanlış biliyorsunuz sanırım 5. Haftada kese var bebek yok diyor konu sahibi bu çok normal bir durum.Kimyasal bebek oluyor benimde kese vardı bebek yoktu 6 ay boyunca tedavi gördüm üzgünüm kötü haber
Pardon seni yanlışlıkla etiket yapmış kusura bakmaKonunun sahibi ben değilim ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok diyorum ben de canım. Evet böyle bir sonucu da aklında bulundursun ama hemen tanı koymaya gerek yok beklesin bakalım bi
Canım benimde boyledi 2 aylık hamile beli olmazmi bebek olur bence iki ay kimyasal bebek taşıdım kesen vardı bebek içinde yoktu dış gebelik oluyor anlamıyorsun insana insana değişiyorYanlış biliyorsunuz sanırım 5. Haftada kese var bebek yok diyor konu sahibi bu çok normal bir durum.
Benim 9+2 de bebek gözüktü.
Kaç aylık hamilesin senKizlar gebe oldugumu ogrenmistm bugum doktora gittim bana kese var ama.bebek gorunmuyo kalp atisini duyamayiz dedi 20 gun sonra gel duyariz dedi.bu normalmi.ve simdi.cok siddetli.aalt karnimda sanci var yuryemedim ve ozel bolgeme kadar indi normalmi
Kimyasal gebelik çok farklı bir şey, dış gebelik çok farklı bir şey.Canım benimde boyledi 2 aylık hamile beli olmazmi bebek olur bence iki ay kimyasal bebek taşıdım kesen vardı bebek içinde yoktu dış gebelik oluyor anlamıyorsun insana insana değişiyor
İnşallah Allah onun gölüne göre versin bende bekliyorum inşallah hamile kalırım 6 aydır tedavi görüyorum 11 Mayıs'ta rahîm filimi çektim adetime 10 gün var bugün kan lekesi geldi Allah istiyen herkese nasip etsin inşallahKimyasal gebelik çok farklı bir şey, dış gebelik çok farklı bir şey.
Siz de kese var bebek oluşmadıysa bu boş gebeliktir.
Konu sahibi 5. Haftasında neden stres yaratıyorsunuz ki? Belki 8 9 haftada kalp atışı duyulacak.
Bu arada 9. Haftada benimde karından ultrason boş gebelik dediler vajinal muayenede bebeği gördüler.
5 haftalık gebelikte bebek görünmez. 2 ay, yani 8 haftalık gebelikle 5'i nasıl aynı kefeye koydunuz ki? Yaşadığınız şeye üzüldüm ama bilip bilmeden insanların moralini bozuyorsunuzkese varsa bebek yok kesenin içinde mutlaka bebek olmasi gerekiyor ben iki ay hamileydim bilmiyordum ondan sonra doktor dediki kese var ama bebek yok enson kurdaj oldum içindeki parçalar düşsün diye bir ay hastane yolrarinda kaldım
Kizlar gebe oldugumu ogrenmistm bugum doktora gittim bana kese var ama.bebek gorunmuyo kalp atisini duyamayiz dedi 20 gun sonra gel duyariz dedi.bu normalmi.ve simdi.cok siddetli.aalt karnimda sanci var yuryemedim ve ozel bolgeme kadar indi normalmi
Cok tesekur ederim cok saolunDikkat et canım ama paranoyak da olma yine bir şey olursa buraya yazarsın zaten herkes yardımcı oluyor elinden geldiğince
Ama bana 20 gun sonra ugra dedi kotu bisi varmi dedm suan bebek gorunmiyo kotu biside gorunmuyo ztn dediKimyasal bebek oluyor benimde kese vardı bebek yoktu 6 ay boyunca tedavi gördüm üzgünüm kötü haber
Bende oyle dusundumBunu demek için daha erken değil mi şekerim? Öyle bir şey olsa doktor 20 gün sonra gel demezdi diye düşünüyorum bilgilendirildi yani bir şekilde
Benjm degerim 3305 cikti ama ondan sasirdmCanım bende senin gibiydim hep kan aldılar bir ay boyunca değerim birden 1500 yükseldi ondan sonra 400 düştü aynı buu
Ben 5 hafta oldugunu bilmiyodum ilk gebelik olunca bende gidip herseyi ogrenmek istedmBen 11 haftalık hamileyim o sancılar bendede oluyor. 5 hafta çok erken değilmi birseyler görmek için?
Bence biraz dahA bekleyin. Ben 7+5te ilk ultrasonda birşeyler gördüm.
1 aylik dedi doktorKaç aylık hamilesin sen
Canım bak bir aylık bebek kalp atışı 3 hafta beli oluyor inşallah bebek vardır1 aylik dedi doktor
Umarim insqllqh bekliyprimCanım bak bir aylık bebek kalp atışı 3 hafta beli oluyor inşallah bebek vardır
Değerin güzel çıkmış senin inşallah vardır Allah kucağına alamaya nasip etsin inşallah kazasız belasız olsun inşaallahBenjm degerim 3305 cikti ama ondan sasirdm
Ayy amin amin cumlemize insallajDeğerin güzel çıkmış senin inşallah vardır Allah kucağına alamaya nasip etsin inşallah kazasız belasız olsun inşaallah
Benim iki hafta önce başıma geldi.İlk gebeliğimde 6 haftalıkken duymuştuk.bu gebeliğimde ise 7 haftalıkken duydum.bence biraz bekleyin .geç döllenme olmuş olabilir.Bana da bir hafta bekleyelim dedi ama ben kendimi en kötüsüne hazırlamıştım.Çok şükür 7 haftalıkken duyuldu. Benim de şiddetli kramp vardı kasıklarımda .Kizlar gebe oldugumu ogrenmistm bugum doktora gittim bana kese var ama.bebek gorunmuyo kalp atisini duyamayiz dedi 20 gun sonra gel duyariz dedi.bu normalmi.ve simdi.cok siddetli.aalt karnimda sanci var yuryemedim ve ozel bolgeme kadar indi normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?