5 haftalik gebelik kese var bebek yok

Canım bende senin gibiydim hep kan aldılar bir ay boyunca değerim birden 1500 yükseldi ondan sonra 400 düştü aynı buu
Konunun sahibi ben değilim ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok diyorum ben de canım. Evet böyle bir sonucu da aklında bulundursun ama hemen tanı koymaya gerek yok beklesin bakalım bi

Kimyasal bebek oluyor benimde kese vardı bebek yoktu 6 ay boyunca tedavi gördüm üzgünüm kötü haber
Yanlış biliyorsunuz sanırım 5. Haftada kese var bebek yok diyor konu sahibi bu çok normal bir durum.

Benim 9+2 de bebek gözüktü.

Konunun sahibi ben değilim ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok diyorum ben de canım. Evet böyle bir sonucu da aklında bulundursun ama hemen tanı koymaya gerek yok beklesin bakalım bi
Pardon seni yanlışlıkla etiket yapmış kusura bakma

Yanlış biliyorsunuz sanırım 5. Haftada kese var bebek yok diyor konu sahibi bu çok normal bir durum.

Benim 9+2 de bebek gözüktü.
Canım benimde boyledi 2 aylık hamile beli olmazmi bebek olur bence iki ay kimyasal bebek taşıdım kesen vardı bebek içinde yoktu dış gebelik oluyor anlamıyorsun insana insana değişiyor

Kizlar gebe oldugumu ogrenmistm bugum doktora gittim bana kese var ama.bebek gorunmuyo kalp atisini duyamayiz dedi 20 gun sonra gel duyariz dedi.bu normalmi.ve simdi.cok siddetli.aalt karnimda sanci var yuryemedim ve ozel bolgeme kadar indi normalmi
Kaç aylık hamilesin sen

Canım benimde boyledi 2 aylık hamile beli olmazmi bebek olur bence iki ay kimyasal bebek taşıdım kesen vardı bebek içinde yoktu dış gebelik oluyor anlamıyorsun insana insana değişiyor
Kimyasal gebelik çok farklı bir şey, dış gebelik çok farklı bir şey.
Siz de kese var bebek oluşmadıysa bu boş gebeliktir.

Konu sahibi 5. Haftasında neden stres yaratıyorsunuz ki? Belki 8 9 haftada kalp atışı duyulacak.

Bu arada 9. Haftada benimde karından ultrason boş gebelik dediler vajinal muayenede bebeği gördüler.

İnşallah Allah onun gölüne göre versin bende bekliyorum inşallah hamile kalırım 6 aydır tedavi görüyorum 11 Mayıs'ta rahîm filimi çektim adetime 10 gün var bugün kan lekesi geldi Allah istiyen herkese nasip etsin inşallah

5 haftalık gebelikte bebek görünmez. 2 ay, yani 8 haftalık gebelikle 5'i nasıl aynı kefeye koydunuz ki? Yaşadığınız şeye üzüldüm ama bilip bilmeden insanların moralini bozuyorsunuz

Kizlar gebe oldugumu ogrenmistm bugum doktora gittim bana kese var ama.bebek gorunmuyo kalp atisini duyamayiz dedi 20 gun sonra gel duyariz dedi.bu normalmi.ve simdi.cok siddetli.aalt karnimda sanci var yuryemedim ve ozel bolgeme kadar indi normalmi

Ben 11 haftalık hamileyim o sancılar bendede oluyor. 5 hafta çok erken değilmi birseyler görmek için?
Bence biraz dahA bekleyin. Ben 7+5te ilk ultrasonda birşeyler gördüm.

Ben 11 haftalık hamileyim o sancılar bendede oluyor. 5 hafta çok erken değilmi birseyler görmek için?
Bence biraz dahA bekleyin. Ben 7+5te ilk ultrasonda birşeyler gördüm.
Ben 5 hafta oldugunu bilmiyodum ilk gebelik olunca bende gidip herseyi ogrenmek istedm

Benim iki hafta önce başıma geldi.İlk gebeliğimde 6 haftalıkken duymuştuk.bu gebeliğimde ise 7 haftalıkken duydum.bence biraz bekleyin .geç döllenme olmuş olabilir.Bana da bir hafta bekleyelim dedi ama ben kendimi en kötüsüne hazırlamıştım.Çok şükür 7 haftalıkken duyuldu. Benim de şiddetli kramp vardı kasıklarımda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…