5 haftalik gebelik kese var bebek yok

Ilk baktirdigumda 3305 cikti

Kizlar gebe oldugumu ogrenmistm bugum doktora gittim bana kese var ama.bebek gorunmuyo kalp atisini duyamayiz dedi 20 gun sonra gel duyariz dedi.bu normalmi.ve simdi.cok siddetli.aalt karnimda sanci var yuryemedim ve ozel bolgeme kadar indi normalmi
Bende ilk gittiğimde kese küçücük şekilde görüldü karından ultrason ile. 6+0 yaziyodu hatta doktor 5 haftalık suan dedi. 15 gün sonra gel bakalım dedi. 15 gün sonra gittim alttan bakmak istedi düşün onda bile garanti görmedi göreceğini yani. Sonra karından ultrasonda bakalım önce hocam dedim bebiş vardı kalp atışını da duyduk. Yani şuan doktor en normal şeyi demis sana. Dediği tarihte gittiğinde inşallah kalp atışını da bebisi de gorceeksin. Bu aralar baskı ağrı sık idrara çıkma hatta ufak lekelenmeler bile olabilir hepsi normal. Çok ağır işlerden uzanmak ağır kaldırmak gibi şeylere dikkat et. Muz yemeye özen göster bir de sol tarafına doğru yatmaya çalış genelde yan yatarken. İnşallah güzel düşün göreceksin bebisi

Allah razi olsn bende yan yatmaya sola genelde elimden geldigunce calisiyorum .allahin izniyle atlatcaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…