5 haftalik gebelik

Monica_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
1.675
5.689
158
35
Arkadaslar merhaba. 5haftalik hamileymisim doktor biraz once karindan bakarak keseyi gordu. Ama ici bos dedi. Kalp atislari icin haftaya bi daha gel dedi. Normal mi sizce kizlar? Yorum yaparsaniz cok sevinirim

Haftaya gel kalp atışı duyalım dediğine göre normal haftaya belli olacak herşey yoksa size kese içi boş sağlıklı bir gebelik değil derdi sanırım . Demekki olabilen bir süreç yaşıyorsunuz . Siz içinizi ferah tutun hayırlı ve sağlıklı evlatlarınız olsun inşallah.

Tesekkur ederim insallah

Zaten o haftalarda içi boş olucak tabi :)
7 haftalikken hem kalp hem bebeği gördüm ultrasonda silik gibiydi bebek düşün.
Zamanı var annesi stres yapma

Zaten o haftalarda içi boş olucak tabi :)
7 haftalikken hem kalp hem bebeği gördüm ultrasonda silik gibiydi bebek düşün.
Zamanı var annesi stres yapma
Canim cok tesekkur ederim. Icim rahatladi. Insallah benim de oyle olur. Mide bulantisi ne zaman basliyor peki?

Aklıma kendi halim geldi :) doktor da bana 5 bucuk haftalik hamile oldugumu ve 10 gun sonra gelerek kalp atisini duymayi deneyeceğimizi söylemişti. Hayatımın en zor 10 günüydü. Devamli kendi kendime diyordum ki "bu cocugun kalbi atmiyorsa bu ölü demek degil mi?" Sonra on gun sonra o muhtesem sesi duyduk şükür. Meğer herkeste boyle oluyormuş :)

Canım hayırlı olsun bizde dua et.. peki hiç belirti olmadı mı hiç hissetmedin mi biraz anlatirmisin?
birde regl in ne kadar gecikti
Canim tesekkur ederim. Darisi sana ve tum isteyenlere olsun insalahh.. Ben hicbi sey hissetmedim 5haftalik su an. Sadece arada karnima hafif agrilar giriyo cok kisa sureli. Reglim 1 hafta gecikti bugun tam. Senin de gecikti mi canim sen ne durumdasin

Benim 22 sinde kontrolüm var :) kese o zaman görünür sanırım bilmiyorum daha görünmedi kesemiz. geç döllenme demişti doktorum...bana da dua eder misin.kesemiz gözüksün

Ben regl i bekliyorum. . Basit kistim vardı onun içinde soğan kuru yapıyorum 15 günlük.
Regl olursam hormon testine gidicem bir süpriz olursa inş. .

Ağrı karnın altında mi oluyor yoksa bel tarafında göbek deliğinden yukarı flan mi

Benim 22 sinde kontrolüm var :) kese o zaman görünür sanırım bilmiyorum daha görünmedi kesemiz. geç döllenme demişti doktorum...bana da dua eder misin.kesemiz gözüksün
Canim insallah seninki de gorunur kontrolde.dua ederim tabi ki.icimizi ferah tutalim

Agri altlarda hissediyorum genelde ama Adetten once hicbi sey yoktu. Kac gun kaldi adetine canim idrar testi yapabilirsin az kaldıysa

Agri altlarda hissediyorum genelde ama Adetten once hicbi sey yoktu. Kac gun kaldi adetine canim idrar testi yapabilirsin az kaldıysa
Ne kadar güzel histir Allah sağlık sihhatle ilerletsin. .
İnan alışmış im artık hamile degilimdir deyip devam ediyorum regl e 17 gün flan var ama gec gelebilir yeni duzenlesti birde soğan kur etkisi olabilir erken de gelebilir yani akıl karışık bebeğim gel ya...

Canim saol Allah sana da nasip etsin en kisa zamanda. O kurlerden sonra hamile kalan cok kisi var. Insallah sen de onlardan biri olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…