5 haftalik gebelik

Ayy. Bende çok merak ediyorum cinsiyeti. İnşallah öğrenirsin. İçini ferah tut. İnşallah sağlıklı sonuçlar çıkar canım. Haberlesiriz gidip gelince yine.

Bakalim canim degisebilir belki de daha cok erken hayirlisi olsun bulantin falan va
Var mi? Benim cok var sabah aksam surekli oluyor
Benim geçmişti bie ara bulantim. Tekrar başladı erken evet cinsiyet için:) 2 hafta sonra tekrar gidicez inşallah bakalım o zaman daha net olur gibi...

Insallah canim. 12.haftadan sonra cok azaliyomus bulantilar :)
Ahhh canimm inşallah.bugun işe gidemedim bulantim var servisle gidip geliyorum.koy okulunda öğretmenim. ama bulantim çok fena o yüzden gidemedim.servisdekilerde rahatsız oluyor benden.çünkü sürekli öğürme geliyor.

Yaa cok zor.. Biraz rapor alıp evde dinlensen aslinda canim keske. Ben de cok yorgun hissediyorum kendimi. Ultrason resimlerine bakmak cok iyi geliyor

Yaa cok zor.. Biraz rapor alıp evde dinlensen aslinda canim keske. Ben de cok yorgun hissediyorum kendimi. Ultrason resimlerine bakmak cok iyi geliyor
Aynen benimde kuuzmmm :) sürekli ultrason fotoğrafına bakarak seviyorum yerimmm yaa...rabbim evlatlarımızı bize bagislasin canimmm

Kizlar nasilsiniz :) cinsiyet merakı basladi bende daha 10.hafta ama bugun doktor erkege benzetti Karayip P Pamukpremsesss
Ayyy kızlar yaaa. Dün randevum vardı gittim hastaneye. Dediler ki kadın doğum yeni yapılan hastaneye taşındı. O da teeee nerde. Bi sinirlendim bi sinirlendim. Geri eve geldim. Bi bilgilendirme mesajı atın ya. Bi insanları bilgilendirin dimi yani. Para koparacaklari zaman çat diye geliyor mesaj. Kapilara zarf göndermeyi biliyosunuz. Kıza kıza geldim eve. Sonra dün akşam birdaha randevu aldım. Hiç yer yoktu iki hafta boyunca randevular dolu. Gittiğim doktorun ki çok yoğun oluyor. Akşam şansa biri iptal ettirmiş. Neyse bugün gittim. Hersey çok iyi dedi. Tarama testi için kan verdim. 3 gün sonra çıkıyor tarama sonucu dedi. Cuma günü birdaha gidicem. Kafam karıştı cinsiyet sormadım. Kan verdikten sonra aklıma geldi. Neyse cuma günü sorarım dedim. Doktor da bişey demedi cinsiyetle ilgili. Nasıl unuttum diye bu sefer de buna sinirlendim.

Hep hormonlarin etkisi ben de gecen televizyonda bi film izledim sonunda oyle bi ağladım ki tutamadim kendimi. Insallah cuma gunu doktor cinsiyeti soyler sana da canim:) tabi kesin bilemiyoruz doktor degisebilir dedi. Nuba bakarak yorum yaptı:) cinsiyet hic önemli degil aslında. Gidince tatli bidigin o kollari bacaklarinin hareketini gormek yetiyor

Aynen benimde kuuzmmm :) sürekli ultrason fotoğrafına bakarak seviyorum yerimmm yaa...rabbim evlatlarımızı bize bagislasin canimmm
Canim hayirli olsun. Kendi eski mesajlarimi karıştırırken sana yazdığım bir şeyi gördüm. Sonra da hamile olduğunu. O zamanlar hamileydin de bilmiyor muydun. Hamile kalamadigina dair bir konu vardı. Tam sürpriz olmuş galiba.

Tam zamanını hatırlamıyorum:) ama muhtemelen o ay hamile kaldım sanırım:) çok çok teşekkür ederiimmm...

Tabiki ama insan merak ediyor. Bişeyler almak istiyorum bişeyler örmek istiyorum renge karar veremiyorum. İnşallah test temiz çıkar

Canımmm inşallah sonucun tertemiz çıkar:) cinsiyet bana erkek doğru senin için:) bize de haber ver....bana doktor erkek dedi ama değişebilir de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…