Ayy. Bende çok merak ediyorum cinsiyeti. İnşallah öğrenirsin. İçini ferah tut. İnşallah sağlıklı sonuçlar çıkar canım. Haberlesiriz gidip gelince yine.Kızlar merhaba iyiyim çok şükür bir sıkıntı yok...doktorum bu ayın sonuna randevu verdi.cinsiyet için tahmin yapcam dedi :) bende çok heyecanlıyım. Birde ikili test yapacak.insallah bebeğim sağlıklıdır benim için şuan en önemlisi ikili testin iyi çıkması:) heyecanla gün sayiyoyurm
Canımmm benimde 10+4 de erkek dedi :) hatta tutamadım içind e dedi.bakalim doğru çıkacak miiiiKizlar nasilsiniz :) cinsiyet merakı basladi bendedaha 10.hafta ama bugun doktor erkege benzetti Karayip P Pamukpremsesss
Bakalim canim degisebilir belki de daha cok erken hayirlisi olsunCanımmm benimde 10+4 de erkek dedi :) hatta tutamadım içind e dedi.bakalim doğru çıkacak miiii
Benim geçmişti bie ara bulantim. Tekrar başladıBakalim canim degisebilir belki de daha cok erken hayirlisi olsunbulantin falan va
Var mi? Benim cok var sabah aksam surekli oluyor
Insallah canim. 12.haftadan sonra cok azaliyomus bulantilar :)Benim geçmişti bie ara bulantim. Tekrar başladıerken evet cinsiyet için:) 2 hafta sonra tekrar gidicez inşallah bakalım o zaman daha net olur gibi...
Ahhh canimm inşallah.bugun işe gidemedim bulantim varInsallah canim. 12.haftadan sonra cok azaliyomus bulantilar :)
Yaa cok zor.. Biraz rapor alıp evde dinlensen aslinda canim keske. Ben de cok yorgun hissediyorum kendimi. Ultrason resimlerine bakmak cok iyi geliyorAhhh canimm inşallah.bugun işe gidemedim bulantim varservisle gidip geliyorum.koy okulunda öğretmenim. ama bulantim çok fena o yüzden gidemedim.servisdekilerde rahatsız oluyor benden.çünkü sürekli öğürme geliyor.
Aynen benimde kuuzmmm :) sürekli ultrason fotoğrafına bakarak seviyorum yerimmm yaa...rabbim evlatlarımızı bize bagislasin canimmmYaa cok zor.. Biraz rapor alıp evde dinlensen aslinda canim keske. Ben de cok yorgun hissediyorum kendimi. Ultrason resimlerine bakmak cok iyi geliyor
Aminn aminn.. Saglikla kucagimiza alalim insallah.. Bunlarin hepsi geçici:)Aynen benimde kuuzmmm :) sürekli ultrason fotoğrafına bakarak seviyorum yerimmm yaa...rabbim evlatlarımızı bize bagislasin canimmm
Ayyy kızlar yaaa. Dün randevum vardı gittim hastaneye. Dediler ki kadın doğum yeni yapılan hastaneye taşındı. O da teeee nerde. Bi sinirlendim bi sinirlendim. Geri eve geldim. Bi bilgilendirme mesajı atın ya. Bi insanları bilgilendirin dimi yani. Para koparacaklari zaman çat diye geliyor mesaj. Kapilara zarf göndermeyi biliyosunuz. Kıza kıza geldim eve. Sonra dün akşam birdaha randevu aldım. Hiç yer yoktu iki hafta boyunca randevular dolu. Gittiğim doktorun ki çok yoğun oluyor. Akşam şansa biri iptal ettirmiş. Neyse bugün gittim. Hersey çok iyi dedi. Tarama testi için kan verdim. 3 gün sonra çıkıyor tarama sonucu dedi. Cuma günü birdaha gidicem. Kafam karıştı cinsiyet sormadım. Kan verdikten sonra aklıma geldi. Neyse cuma günü sorarım dedim. Doktor da bişey demedi cinsiyetle ilgili. Nasıl unuttum diye bu sefer de buna sinirlendim.Kizlar nasilsiniz :) cinsiyet merakı basladi bendedaha 10.hafta ama bugun doktor erkege benzetti Karayip P Pamukpremsesss
Hep hormonlarin etkisiAyyy kızlar yaaa. Dün randevum vardı gittim hastaneye. Dediler ki kadın doğum yeni yapılan hastaneye taşındı. O da teeee nerde. Bi sinirlendim bi sinirlendim. Geri eve geldim. Bi bilgilendirme mesajı atın ya. Bi insanları bilgilendirin dimi yani. Para koparacaklari zaman çat diye geliyor mesaj. Kapilara zarf göndermeyi biliyosunuz. Kıza kıza geldim eve. Sonra dün akşam birdaha randevu aldım. Hiç yer yoktu iki hafta boyunca randevular dolu. Gittiğim doktorun ki çok yoğun oluyor. Akşam şansa biri iptal ettirmiş. Neyse bugün gittim. Hersey çok iyi dedi. Tarama testi için kan verdim. 3 gün sonra çıkıyor tarama sonucu dedi. Cuma günü birdaha gidicem. Kafam karıştı cinsiyet sormadım. Kan verdikten sonra aklıma geldi. Neyse cuma günü sorarım dedim. Doktor da bişey demedi cinsiyetle ilgili. Nasıl unuttum diye bu sefer de buna sinirlendim.
Canim hayirli olsun. Kendi eski mesajlarimi karıştırırken sana yazdığım bir şeyi gördüm. Sonra da hamile olduğunu. O zamanlar hamileydin de bilmiyor muydun. Hamile kalamadigina dair bir konu vardı. Tam sürpriz olmuş galiba.Aynen benimde kuuzmmm :) sürekli ultrason fotoğrafına bakarak seviyorum yerimmm yaa...rabbim evlatlarımızı bize bagislasin canimmm
Tam zamanını hatırlamıyorum:) ama muhtemelen o ay hamile kaldım sanırım:) çok çok teşekkür ederiimmm...Canim hayirli olsun. Kendi eski mesajlarimi karıştırırken sana yazdığım bir şeyi gördüm. Sonra da hamile olduğunu. O zamanlar hamileydin de bilmiyor muydun. Hamile kalamadigina dair bir konu vardı. Tam sürpriz olmuş galiba.
Tabiki ama insan merak ediyor. Bişeyler almak istiyorum bişeyler örmek istiyorum renge karar veremiyorum. İnşallah test temiz çıkarHep hormonlarin etkisiben de gecen televizyonda bi film izledim sonunda oyle bi ağladım ki tutamadim kendimi. Insallah cuma gunu doktor cinsiyeti soyler sana da canim:) tabi kesin bilemiyoruz doktor degisebilir dedi. Nuba bakarak yorum yaptı:) cinsiyet hic önemli degil aslında. Gidince tatli bidigin o kollari bacaklarinin hareketini gormek yetiyor
Canımmm inşallah sonucun tertemiz çıkar:) cinsiyet bana erkek doğru senin için:) bize de haber ver....bana doktor erkek dedi ama değişebilir de :)Ayyy kızlar yaaa. Dün randevum vardı gittim hastaneye. Dediler ki kadın doğum yeni yapılan hastaneye taşındı. O da teeee nerde. Bi sinirlendim bi sinirlendim. Geri eve geldim. Bi bilgilendirme mesajı atın ya. Bi insanları bilgilendirin dimi yani. Para koparacaklari zaman çat diye geliyor mesaj. Kapilara zarf göndermeyi biliyosunuz. Kıza kıza geldim eve. Sonra dün akşam birdaha randevu aldım. Hiç yer yoktu iki hafta boyunca randevular dolu. Gittiğim doktorun ki çok yoğun oluyor. Akşam şansa biri iptal ettirmiş. Neyse bugün gittim. Hersey çok iyi dedi. Tarama testi için kan verdim. 3 gün sonra çıkıyor tarama sonucu dedi. Cuma günü birdaha gidicem. Kafam karıştı cinsiyet sormadım. Kan verdikten sonra aklıma geldi. Neyse cuma günü sorarım dedim. Doktor da bişey demedi cinsiyetle ilgili. Nasıl unuttum diye bu sefer de buna sinirlendim.
Valla etrafımdaki herkes erkek diyorCanımmm inşallah sonucun tertemiz çıkar:) cinsiyet bana erkek doğru senin için:) bize de haber ver....bana doktor erkek dedi ama değişebilir de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?