Evet canim kendimi ona hazirlayarak gidicem :)kimsinde 9 haftaya kadar duyulmuyormus kalp atisi , görülmesede panik yapma ilerleyen haftalarda yine gidersin...
Evet, normal sekilde jel sürüp baktı. Ekranda da gösterdi. Bu bebeğinin beslendiği şey buda bebeğin diye. Sesi açtı kalp atışını duyduk. Bende çok heyecanlandım .Merhaba canım. aa ne güzel maşallahben de yarın gidicem kalp atışları için çok heyecanlıyımm.. karnından mı bakıldı? hem bebeği hem de kalp atışını gördünüz değil mi?
Benim de bugünkü hayalim:) insallah ben de duyarim. Aksam 5te gidicem insallah yazarim ben de senin gibiEvet, normal sekilde jel sürüp baktı. Ekranda da gösterdi. Bu bebeğinin beslendiği şey buda bebeğin diye. Sesi açtı kalp atışını duyduk. Bende çok heyecanlandım .
Canımm maşallah ne güzel...Bende yarın gideceğim bana da dua eder misin bebegimin kalp atışını duyalım inşallah.Merabaa. Bugün hastaneye gittim. . 6 hafta 4 günlük maşallah. Kalp atışını aldım. Fotoğraf verdi ama videoyu verecek teknoloji hastanemizde yok dedi. Onu özele gidip alırım artık. Doktor ultrasona bakarken kardeşim telefondan video kaydetti. İnşallah sende kalp atışı alırsın. Diğer kardeşim de diyor ki. Her ay kontrole gelince fotoğrafını verecek ya, o fotograflardan albüm yapalım. Bu da güzel fikir.
inşallah canım.. çok teşekkür ederimmmİnşallah. Haberini bekliyorum. Sakin olmaya çalış dua et. Bende dua ederim senin için. Musmutlu dönersin inşallah eve. :*
Tabiki. İnşallah duyarsın. Videoyu unutma valla öyle güzel oluyor ki. Açıp açıp izliyorum. Yanındaki kişi telefondan çeksin. İnşallah başta siz ve isteyen herkes muradina kavuşur. Hayırlı haberlerle dönün eve inşallah.Canımm maşallah ne güzel...Bende yarın gideceğim bana da dua eder misin bebegimin kalp atışını duyalım inşallah.
Amiiinnnn çok teşekkür ederim...canımm video derken ne demekistiyorsunTabiki. İnşallah duyarsın. Videoyu unutma valla öyle güzel oluyor ki. Açıp açıp izliyorum. Yanındaki kişi telefondan çeksin. İnşallah başta siz ve isteyen herkes muradina kavuşur. Hayırlı haberlerle dönün eve inşallah.
Doktor sana bakıp kalp atışı dinletirken yaninda duran biri telefondan ekranı videoya alsın. Kalp sesi kaydolur görüntü kaydolur. Doktorun arkası dönük olur zaten. İstersen yaniAmiiinnnn çok teşekkür ederim...canımm video derken ne demekistiyorsun
ilk videosu :)Doktor sana bakıp kalp atışı dinletirken yaninda duran biri telefondan ekranı videoya alsın. Kalp sesi kaydolur görüntü kaydolur. Doktorun arkası dönük olur zaten. İstersen yani
Tamam yapcam :) süper fikiiiiirrrrDoktor sana bakıp kalp atışı dinletirken yaninda duran biri telefondan ekranı videoya alsın. Kalp sesi kaydolur görüntü kaydolur. Doktorun arkası dönük olur zaten. İstersen yani
Doktor bana mide bulantisi bebegin canlilik belirtisi dedi. O yuzden biraz bulanti baslasa sevincem
ay maşallah :) inşallah tatlı kızının tatlı bi kardeşi olur en kısa zamanda hayırlısıyla :)hamilelik boyunca hiç midem bulanmadı 1 kere bile kusmadım
şuan kızım 9 yaşında elinden öper teyzesi sen öyle düşünme içini ferah tut ,
şimdi kızım kardeş istiyor bizde seviniriz inşallah
saglıklı dogum olsun inşallah
Canimm cok saoll destegin için. Gorduk cok sukurMonica_ geldin mi eve ne dedi doktor. Kalp sesi duydun mu. İnşallah güzel haberler verirsin bize.
Ayy çok sevindim ya. Hadi gözün aydın olsun. İnşallah kucağına almak ta nasip olur. Kaç haftalıkmış minnoş.Canimm cok saoll destegin için. Gorduk cok sukur
Amin canim amin. Sen de insallah saglikla kucagina alirsin. Insallah hamile olan herkes alir. 6 haftaliktan biraz daha kucuk gibi dedi. Kucucuk biseydi zaten dogru duzgun anlamadımAyy çok sevindim ya. Hadi gözün aydın olsun. İnşallah kucağına almak ta nasip olur. Kaç haftalıkmış minnoş.
Amiin. Cümlemizin canım benim.Amin canim amin. Sen de insallah saglikla kucagina alirsin. Insallah hamile olan herkes alir. 6 haftaliktan biraz daha kucuk gibi dedi. Kucucuk biseydi zaten dogru duzgun anlamadıminsallah hep boyle saglikla devam eder ikimizin de
Ayyy canimmm maşallah....yerim ya kuzuyu maşallah maşallah...kızlar biz şimdi esimle yola çıkacaz kontrol 9 da bana da dua edin.yavrumuz sağlıklı olsun :)Canimm cok saoll destegin için. Gorduk cok sukur
Dualarim seninle canimm.. Hadi bakalim insallah sen de guzel haber verceksinAyyy canimmm maşallah....yerim ya kuzuyu maşallah maşallah...kızlar biz şimdi esimle yola çıkacaz kontrol 9 da bana da dua edin.yavrumuz sağlıklı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?