5 haftalik gebelik

Merhaba canım. aa ne güzel maşallah ben de yarın gidicem kalp atışları için çok heyecanlıyımm.. karnından mı bakıldı? hem bebeği hem de kalp atışını gördünüz değil mi?
Evet, normal sekilde jel sürüp baktı. Ekranda da gösterdi. Bu bebeğinin beslendiği şey buda bebeğin diye. Sesi açtı kalp atışını duyduk. Bende çok heyecanlandım .

Evet, normal sekilde jel sürüp baktı. Ekranda da gösterdi. Bu bebeğinin beslendiği şey buda bebeğin diye. Sesi açtı kalp atışını duyduk. Bende çok heyecanlandım .
Benim de bugünkü hayalim:) insallah ben de duyarim. Aksam 5te gidicem insallah yazarim ben de senin gibi

İnşallah. Haberini bekliyorum. Sakin olmaya çalış dua et. Bende dua ederim senin için. Musmutlu dönersin inşallah eve. :*

Canımm maşallah ne güzel...Bende yarın gideceğim bana da dua eder misin bebegimin kalp atışını duyalım inşallah.

Canımm maşallah ne güzel...Bende yarın gideceğim bana da dua eder misin bebegimin kalp atışını duyalım inşallah.
Tabiki. İnşallah duyarsın. Videoyu unutma valla öyle güzel oluyor ki. Açıp açıp izliyorum. Yanındaki kişi telefondan çeksin. İnşallah başta siz ve isteyen herkes muradina kavuşur. Hayırlı haberlerle dönün eve inşallah.

Amiiinnnn çok teşekkür ederim...canımm video derken ne demekistiyorsun

Doktor bana mide bulantisi bebegin canlilik belirtisi dedi. O yuzden biraz bulanti baslasa sevincem

hamilelik boyunca hiç midem bulanmadı 1 kere bile kusmadım
şuan kızım 9 yaşında elinden öper teyzesi sen öyle düşünme içini ferah tut ,
şimdi kızım kardeş istiyor bizde seviniriz inşallah
saglıklı dogum olsun inşallah

ay maşallah :) inşallah tatlı kızının tatlı bi kardeşi olur en kısa zamanda hayırlısıyla :)
teşekkür ederim inşallah benim de öyle geçer hamileliğim. doktora gidiyoruz şimdi :)

Ayy çok sevindim ya. Hadi gözün aydın olsun. İnşallah kucağına almak ta nasip olur. Kaç haftalıkmış minnoş.
Amin canim amin. Sen de insallah saglikla kucagina alirsin. Insallah hamile olan herkes alir. 6 haftaliktan biraz daha kucuk gibi dedi. Kucucuk biseydi zaten dogru duzgun anlamadım insallah hep boyle saglikla devam eder ikimizin de

Amin canim amin. Sen de insallah saglikla kucagina alirsin. Insallah hamile olan herkes alir. 6 haftaliktan biraz daha kucuk gibi dedi. Kucucuk biseydi zaten dogru duzgun anlamadım insallah hep boyle saglikla devam eder ikimizin de
Amiin. Cümlemizin canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…